Egen pool borde förbjudas…

IDIOTI. Hemmapooler säljer som aldrig förr. Det talas om en uppgång av försäljningen med 30 procent.​ För mig är det helt obegripligt att det är tillåtet för i stort sett vem som helst att gräva en pool på tomten och sedan fylla den med tusentals liter perfekt dricksvatten. Det borde vara förbjudet att slösa med jordens resurser på det sättet. Både med vattnet och det material som krävs för den onödiga installationen, skriver Lena Mellin på Aftonbladet

Om vi bodde i Sahara skulle jag kunna förstå behovet. Hett, torrt och sandigt, fortsätter Lena.

-Pettersson vet inte om de har mer vatten till att fylla pooler i Sahara men det har nog Mellin koll på. Däremot har nog inte Lena Mellin koll på pooler och deras skötsel, ”En pool ska inte bara fyllas en gång. Den ska skuras, renas och fyllas igen – även då med tusentals liter finfint dricksvatten som i de flesta fall dessutom värms upp”, skriver Lena felaktigt. Pooler har reningsverk och skuras inte och fylls gång på gång.

Lena Mellin undrar vidare hur det är möjligt att myndigheterna genom sin passivitet medverkar till en omfattande utbyggnad av helt onödiga miljöbelastande installationer i villaträdgårdar över hela Sverige? Det är mycket svårt att förstå.

Jag undrar hur Lena Mellin och Aftonbladet genom sin aktiva medverkan kan bidra till en miljöbelastande invandring.

Har Mellin och Aftonbladet klart för sig hur mycket vatten det går åt till en miljon invandrare, har Mellin tänkt på vad som krävs i form av infrastruktur, offentliga jobb, bostäder, skolor, bussar, vårdcentraler och liknande som finansieras via skatterna för att driva varje kommun? Vet man vad som behövs i infrastruktur som telekommunikationer, färskvatten, avlopp, vägar, kraftverk, värmeverk, livsmedelsproduktion i ett land som redan importerar 50 % av maten osv.

Bara ökat elbehov för 1.000.000 personer lär betyda en och annan kärnkraftsreaktor.

Har man tänkt på hur många nya lärare som behövs för att ta hand om  200.000 nya elever som inte kan språket och att lärarutbildningen tar fyra år?Hur har man tänkt att domstolsväsendet ska hinna med 100.000-tals nya asylärenden bredvid den ordinarie verksamheten samtidigt som den nuvarande regeringen drar ned på anslagen?

Räcker det med att svenskarna öppnar sina hjärtan för att få fram 100-tals nya vårdcentraler och 100-tals nya skolor, fyrtio nya polisstationer, flera nya tingsrätter, ett dussin nya sjukhus och 300.000 nya bostäder som ska värmas upp och där det används dricksvatten?

Svaret är att Lena Mellin inte har en aning, hon skriver utan att tänka och det blir som det blir. För övrigt går det åt en massa vatten för att tillverka papper till Aftonbladet Lena…

***

Pettersson har ingen pool, men jag missunnar inte andra att ha en. På bilderna en av ”Petterssons” badplatser som dessutom är dricksvattentäkt till Nyköpings och Oxelösunds kommuner och jag tror vattnet fyller en och annan pool också. 

Lena Mellin och Aftonbladet skulle säkert ha gillat Sovjet, varför inte förbjuda vattning av krukväxter också Lena, eller dusch, min farmor tvättade alltid håret i regnvatten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

19 thoughts on “Egen pool borde förbjudas…

 1. Det Pettersson skriver om vilka resurser som krävs av Sverige pga att man tillåter och till och med befrämjar en omfattande invandring, den texten borde ramas in och hängas upp i regeringskansli och i riksdag och på ramen ska det med stora bokstäver stå: KONSEKVENSANALYS, lämpligen följt av en ordförklaring eftersom landets ledning uppenbarligen inte fattar innebörden = ”konsekvensanalys innebär att man försöker förutspå effekten eller följden av en viss åtgärd eller ett visst handlande.”

 2. Mellin är bara avundsjuk . Då hon inte får plats i en flytväst så kan hon inte nyttja badandet som rekreation , vilket vi andra kan . Efter en hård dag på arbetet kan vi vara värda det , enär vi betalar poolen . Brist på vatten i Sverige ? Hur många sjöar har vi ? Det kan vi koka och dricka , tills vi alla spricka ! Mvh Sjöström

 3. Det går även åt en hiskelig massa vatten för att göra vinet som Mellin bälgar i sig…
  Förbjud vin också, således.

 4. Ser just en rubrik på Aftonslasken ”Bygg pool själv spara 250 000” där kan man snacka om dubbla budskap.

 5. Det vore naturligtvis bättre med vanligt sjövatten istället för renat dricksvatten, men att förbjuda NEJ. Avundsjukan är säkert skälet till socialistens klagan, men den som köper vattnet kanske inte åker på semester lika ofta som den avundsjuka. Det är väl också politiskt korrekt eftersom S regerar med hjälp av MP.

 6. Jag kan kontra med att jag hade en bekant som hyrde ut lägenheter till muslimska fd flyktingar. De förbrukade så mycket vatten i badrummet så ventilationen orkade inte och det började mögla.
  Varje gång de skulle be kom hela släkten och tvättade sig, som de gör innan bön, och vattenåtgång och räkning blev skyhög.
  Så om vi ska förbjuda pooler kan vi ju passa på att förbjuda islam för att spara vatten.

 7. Fler borde trotsa Lena Mellin.
  Fast om man skall tänka på att hushålla med resurser så är det nog trots allt bättre med några tusen liter vatten per person än några tusen liter flygbränsle för en resa till varmare länder.

 8. Att spola ner skiten i en toalett med klart högkvalitativt dricksvatten är inget hon reagerar på. Tänk va många liter dricksvatten det går åt när 1.000.000 invandrare går på muggen. Jag tror att Lena Mellin lider av den röda avunden, om hon inte får så ska heller ingen annan ha

  • Lena är rädd om sitt arbete. Hon ser vad som pågår men risken att opponera sig ,det vågar hon inte ta. Med tanke på hennes ålder och okunskap, vem skulle vilja anställa henne?

 9. Förbud att åka utomlands, nästan förbud att åka till ett eget lantställe på grund av luftföroreningar av bilen, kraftigt höjda skatter för husbilar och nu får man inte ha en egen pool heller. Alla bygger ju inte pool på sina tomter .Vissa har en barnpool, det lär väl också endera förbjudas eller beskattas.
  Vad sjutton skall familjer ,som är begränsade på alla sätt att kunna ge till sina barn i sommar ? Skall de sitta framför datorer och läsa om allt våld och vänsterpropaganda i Sverige.
  Det är inte lätt att vara en förälder till barn i dag. Och det är definitivt förståeligt att allt flera barn mår psykiskt dåligt , sade ordförande för Bris i morse på tv.
  Återigen. Varför plockades vattenmätarna bort i varje hushåll på 70 talet. De skulle monteras åter och alla skulle betala vatten efter eget bruk.
  Då skulle vi se vilka som slösar mest. Det är inte svenskar.

 10. http://www.pi-news.net/2020/06/merkel-linke-hetzmedien-wichtiger-als-polizei/
  Titta noga på bilden ovan,och ni finner hur hatet i hennes ögon skulle kunna döda !
  Denna min tanke kom när jag läste om Mellin,som liksom Diktatorn Merkel alltid vet bäst. Det finns andra likheter mellan de två överåriga haggorna. Den ena har drivit 75-år gamla CDU i Tyskland till lägsta popularitet o nivå någonsin.
  Den andra ser till att konkursmässiga Aftonslasken,tvingas tigga pengar av skattebetalarna för att kunna överleva,och fortsätta bedriva sina hets/hat-reportage för de Röd/Gröna…..mot all normalitet.

 11. Hon har väl heller inte tänkt på vad gratis sjuk o tandvårdskostnader för denna miljon importerade, säkert heller inte vad gratis Advokatkostnader tolkar eller startpaket dom får med gratis heminredning, gratis körkort,
  och andra förmåner, men det har Lena Melin inte tänkt på, men
  hon vill förmena Svenskar att skaffa sig rn pol? Avslutningsvis kan jag
  säga att även om dom tömmer Polen på vatten så upphör ju detta vatten inte att existera utan går förmodligen till ett reningsverk, rller hur lENA!

 12. Tack,huvudet på spiken som vanligt!Har själv blivit idiotförklarad när jag påpekat att 2 miljoner fler människor kanske påverkar grundvattennivåerna.Säger man då också att dessa nyinflyttade är fascinerade av att slippa gå flera kilometer för att hämta lite vatten och därför tycker det är kul att låta vattnet rinna ur kranen i en kvart för då blir ju det härligt kallt!Säger man så är man inte bara idiot utan också fullblodsnazist och borde få ett mångårigt fängelsestraff!

 13. Socialister har två drivkrafter, avundsjuka och behov att kontrollera andra. Lena Mellin besitter båda. Om socialister istället för att berätta åt andra vad de borde göra bidrog med något själva skulle världen se bra mycket bättre ut.

Kommentera