Stäng

Somaliern Ahmed Mahamoud åtalas för barnvåldtäkt och mordförsök på tioårig flicka igen…

BROTTSLIGHET. Somaliern Ahmed Mahamoud, skriven Norrköping åtalas för grov våldtäkt mot barn och mordförsök på en tioårig flicka, rapporterar Sveriges Radio och SVT.

Mahamoud misstänks för att i april ha dragit in flickan i en skogsdunge och våldtagit henne. Somaliern misstänks också för att ha bundit flickans händer, hållit en kniv mot hennes hals och misshandlat henne, rapporterar SVT.

Mannen har tidigare dömts för grovt sexuellt övergrepp mot barn. Det var bara tillfälligheter att flickan överlevde.

– Pettersson noterar att varken SR eller SVT så mycket som andas om var ”Norrköpingsbon” hör hemma och de som låtit denna man vara lös borde dömas som med ansvariga…

 • TIDIGARE 2020-04-17. Somaliern Ahmed Mahamoud misstänkt för sexualbrott mot 9-årig flicka i Norrköping, tidigare dömd för våldtäkt av 12-åring men gick ändå lös

BROTTSLIGHET. I onsdags den 15 april utsattes en flicka under 15 år för ett sexualbrott i Norrköpings kommun. Polisen kunde snabbt lokalisera och gripa en man i 40-årsåldern. Åklagaren anhöll mannen samma dag och har rubricerat gärningen som grov våldtäkt mot barn.

Åklagaren kommer under förmiddagen den 17 april att begära mannen häktad vid Norrköpings tingsrätt. Tid för häktningsförhandling är ännu inte bestämd.

Förundersökningen leds av kammaråklagare Karin Evlinger. Målnummer i tingsrätten: B 1231-20.

-Pettersson hänger ut Ahmed Mahamoud trots att han inte är häktad och bara misstänkt ännu så länge men herr Mahamoud verkar riktigt vidrig…

Den 25 juni 2018 dömde Ahmed Mahamoud för grovt grovt sexuellt övergrepp mot barn till fängelse i 1 år 9 månader.

Då hade Ahmed satt en kniv mot en 12-årig flickas hals och förgripit sig på henne. Efter obligatorisk straffrabatt och 14 månader i fängelse blev Mahamoud i höstas villkorligt frigiven. Nu har somaliern gripits igen, misstänkt och begärd häktad för grov våldtäkt av en 9-årig flicka.

Ahmed Mahamoud blev svensk medborgare 2014 och kunde han inte utvisas efter sitt förra brott. Han kommer ursprungligen från Somalia och folkbokfördes i Sverige år 2005.

Med rejäla straff utan rabatt hade en 9-årig flicka sluppit bli grovt våldtagen, och utan invandring hade en 12-årig och en 9-årig flicka sluppit bli utsatta för sexualbrott. Sedan kan man undra hur många brott afrikanen inte åkt fast för.

Det är synd att skarprättare Anders Gustaf Dalman har slutat arbeta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Somaliern Ahmed Mahamoud åtalas för barnvåldtäkt och mordförsök på tioårig flicka igen…

 1. han åker väl inte in detta är sverige

  sossarna räddar honom en röst

  o högre bidrag

  hahahahahha

 2. Bara att konstatera att ytterligare en stackars flicka som saknar släktingar med någon som helst ryggrad.

 3. Samhällsarkitekterna har sett till att det vimlar av lösgående kriminella på gator och torg. När man växte upp var de, så få så de helst valde att hålla sig dolda från allmänheten. Nu verkar de vara i majoritet och ibland vara mer rättsskyddad än den skötsamma allmänheten. Därför kanske de inte har några problem att manifestera och skylta med sina brottsliga begär. Jag skulle vilja veta varför regeringen vill ha det här samhället.

 4. Av någon anledning finns det ett överflöd av artiklar och reportage som handlar om just somalier, så säga vad man vill om somalier, dom är i alla fall duktiga på att väcka uppmärksamhet. Här endast tre artiklar ur mängden:

  ”Svensk bytesbalans: Somalias problem har flyttat hit, och våra pengar flyttas dit”:
  https://mickecarlssonsblog.wordpress.com/2020/05/15/svensk-bytesbalans-somalias-problem-har-flyttat-hit-och-vara-pengar-flyttas-dit/

  ”Socialdemokraten Mohamed Abdi Elmi har lyckats få ut bidrag på 21 miljoner kronor, – hittills……Mohamed Abdi Elmi är namnet på den somalienfödde kommunpolitikern för Socialdemokraterna i Växjö som denna historia handlar om.”
  https://www.s-sanningen.com/abdielmi

  ”Mohamed Husein kan inte besöka sin mamma i Somalia. Först om lite drygt två år kan han ansöka om svenskt medborgarskap. Nu kräver Mohamed och Skaraborgs somalier en lagändring. – Vi är drygt 50 000 somalier i Sverige”. säger Mohamed. (Artikel från 2015) :
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4PYHrFFruQ0J:https://www.skovdenyheter.se/artikel/utan-godkanda-pass+&cd=1&hl=sv&ct=clnk&gl=se


 5. Acceptansen för homosexuella ökar, konstateras
  i DN idag…detta va en gång i tiden en anledning
  till Roma-rikets fall …trenderna går och kommer
  i retur, liksom kulturer

 6. Vems är skulden? De är de som ska ställas till svars. Ta reda på vilka som sitter i tingsrättaran där ni bor och konfrontera dem med frågor varför de gör som de gör. Inga hot eller andra tillmälen utan för ett samtal i god ton.
  Tillräckligt många så blir det obekvämt.
  Det blir inte bättre att skriva här.
  Tack Pettersson för upplysningen.

  1. Ett litet plakat utanför bostaden med fakta om dömda domar vore kanske lite hjälp på vägen till ett rättvist rättssystem ?

 7. Det skulle vara skottpengar på en sådan individ. Fortsätter och fortsätter. Hur länge ska han få fortsätta? Vad kostar han Sverige?

 8. Inte ens de andra aporna, i djurparkerna
  bär sig åt så!

  Är det rätt att importera sådana djur till
  Vårt Fosterland?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: