Skottlossning i Stockholm, tre skjutna till sjukhus, sju gripna

BROTTSLIGHET. En stor polisinsats pågår just nu i Älvsjö i södra Stockholm. SOS alarm uppger att flera personer ringt in om en misstänkt skottlossning i Älvsjö centrum.

Aftonbladet_Stefan_Löfven_trygghet

Fyra ambulanser skickades till platsen.

– Ambulansen har tagit med tre personer till sjukhus. Det framgår inte vad det är för skador, säger Terje Almgren vid SOS alarms pressjour.

Uppdaterat: sju personer är gripna, samtliga inklusive de skadade är unga män som tillhör den kriminella invandrarmiljön.

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Skottlossning i Stockholm, tre skjutna till sjukhus, sju gripna

  1. Om alla dog så kan det bli en allmän flaggdag, en dag då man plundrar och slår sönder alla affärer. Alla vita får dödas under tre dagar, om gud vill.

  2. Rimfrost har tydligen drivit upp aktiviteten. De 10 miljoner som beslagtogs måste arbetas in.

Kommentera