Stäng

Skottlossning i Helsingborg

BROTTSLIGHET. Polis och ambulans har tillkallats till Bårslöv utanför Helsingborg efter uppgifter om skottlossning. En misstänkt skottskada har upptäckts på en ytterdörr.

Från Expressen vid ett annat tillfälle.

I samband med att dörren beskjuts får en person en mindre sårskada i ett benet, troligtvis på grund av splitter, och förs till sjukhus för kontroll.

Flera personer har befunnit sig i bostaden och händelsen rubriceras därför initialt som försök till mord. Det pågår just nu en teknisk undersökning av platsen.

Polisen 

-Pettersson är inte förvånad. Det är torsdag förmiddag i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

2 reaktioner på “Skottlossning i Helsingborg

 1. Jack Nilsson, 28 år och lärare, bor i Helsingborg och skriver
  “Det håller på att bli ett nytt Mellanöstern här.
  Sverige var en gång i tiden känt för sin trygghet – idag varnar omvärlden för oss. Utländska nyhetskanaler pratar nu hela tiden om vårt land. Jag saknar det gamla Helsingborg och det gamla Sverige. Framförallt så saknar jag tryggheten.”
  Hela texten finns att läsa på Katerina Magasin:
  https://katerinamagasin.se/rapport-fran-helsingborg-det-haller-pa-att-bli-ett-nytt-mellanostern-har/

  Håller med Jack Nilsson om att Sundets Pärla Helsingborg börja likna Mellanöstern, det både syns och hörs, hijab-uniformen förekommer i riklig mängd och unga arab-killar kör omkring i sina flotta bilar med böneutropar-musiken på högsta volym, antagligen för att provocera.Trafikregler och hastighetsbegränsning tycks också vara helt okända begrepp.

 2. Är bara en glimt av Steffes och övriga 7 klöverns trygga Sverige anno 2020 !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: