Stäng

Extrema organisationer får skattepengar

EXTREMIST & SKATTER. Sverigedemokraternas Jonas Andersson och Tobias Andersson, i en interpellationsdebatt mot demokrati- och kulturminister Amanda Lind, miljöpartiet, gällande bidrag som delas ut av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor till organisationer med en extrem agenda.

Tobias Hübinette lever på statsbidrag och Expo med flera är beroende av skattebidrag

Statliga bidrag ska inte få lämnas till en organisation som diskriminerar som utövar våld, tvång eller hot eller på annat otillbörligt sätt kränker den enskildes grundläggande fri- och rättigheter, diskriminerar eller på annat sätt bryter mot principen om alla människors lika värde eller motarbetar det demokratiska styrelseskicket. De som får bidrag ska dela grundläggande demokratiska värderingar.

-Pettersson menar att villkoren för bidragen gör att samtliga muslimska församlingar och många politiska föreningar borde nekas bidrag.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Extrema organisationer får skattepengar

 1. Jo tack…… Amanda Lind, dina sista ord gav just svar på att ni står för att låta förfallet fortsätta utan att agera direkt mot de som bryter mot stadgar och lagar. Ni låter det fortsätta bara för att SD näpsar er på näsan.

  När ni sent om sider är tvungna att se över skiten tar ni tillfället i akt att visa vad ni har gjort och vad duktiga ni är…….. 30 miljarder fattigare.

 2. Tobias Hübinette (Expo) med sitt dokumenterade hat mot vita, borde vara den första att åtalas för hets mot folkgrupp.
  Men, så länge vi har en s.k. demokrati och kulturminister med extrema åsikter som stöder våldsbejakande organisationer kan nog Expo känna sig lugna,

 3. – och ingen bryr sig om att socialdemokraterna
  har gjort sig skyldiga till det största
  LANDSFÖRRÄDERIET mot Vårt Fosterland i
  modern tid!

  De skrev kotrakt med Muslimska Brödraskapet
  där de lovar att muslimerna ska få positioner i alla
  viktiga styrelser i Sverige, inklusive Sveriges
  Regering!

  — och kontraktet gäller ännu!
  Det var – och är Sveriges dödsdom!

  Försök förstå vad det betyder för dig!
  Försök förstå vad det betyder för dina barn!
  Socialdemokraterna har SÅLT Sverige
  till muslimerna! ! ! !

  Skyll dig själv när du inte gör något!

 4. Ska man längre förvånas över någonting i dagens idiot-Sverige i totalt moraliskt fritt fall ?
  Jag gör det inte, har gett upp nu får det rulla på en dag tar det slut men då är det tyvärr kört bara inse att vänstermaffian har tagit över och likt en parasit tar över allt mer utan att kunna stoppas, det senaste modet med knäböjningar fick min bägare att rinna över.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: