Varför hyllas kriminella men inte hederliga offer?

RASISM & TERRORISM. Vi har alla sett vad den mångkriminella George Floyds död ställt till med i form av demonstrationer, upplopp och hyllningar. Däremot är det nästan tyst om de tre som mördades av den muslimske terroristen Khairi Saadallah i lördags. 

James Furlong, David Wails och Joe Ritchie-Bennett mördades i lördags.

James Furlong, David Wails och Joe Ritchie-Bennett mördades i lördagens terrorattack på Forbury Gardens i Reading. Lokalt har trion hyllas men i globala och svenska medier verkar den kriminella George Floyd vara viktigare.

Gärningsmannen Khairi Saadallah, 25, som kom till Storbritannien från Libyen 2012. Han har arresterats enligt terrorismlagen. Saadallah begärde ursprungligen asyl och fick uppehållstillstånd 2018.

Khairi Saadallah

Läs mer på BBC…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 thoughts on “Varför hyllas kriminella men inte hederliga offer?

 1. Därför att kriminalitet har ett skyhögt högre värde än hederlighet i den vänsterextrema världen !
  Så enkelt är det.

 2. Svensk media och flickorna på TV 2 tycker att Salladen ser oerhört sympatisk och trevlig ut…

 3. Om den del av Svenska folket som ännu inte har vaknat ur sin Törnrosasömn skulle få relevanta och sakliga och ej vänstersmetade nyheter så blev det nog en smärre chock för somliga.Tyvärr så är det ett fåtal som bryr sig eller fattar vilken daglig hjärntvätt vuxna och barn utsätts för.Det senaste i den vägen är väl att man från medias håll lär barnen att det Herr Löfven säger är sant !!

  • Frågan är hur länge man kan skylla på media!

   Alla måste väl kunna se med sina egna ögon hur det ser ut i Sverige av idag?

 4. Vi tillåter att vänster-media censurerar gammelmedia.
  Inga påhopp eller sabotage.
  Man måste inte köpa Sydsvenskan, Aftonbladet eller Expressen.
  Deras journalister skall bojkottas.

 5. PK Media är uppslukade med sensations skit i Sverige, då svenska urinvånare verkar vara skyldiga till precis allt.
  Även de som vinklar skit rubrikerna förstår inte själva att de medverkar till total anarki och är medskyldiga till denna förljugenhet som går ut på dupera hela befolkningen att detta skall vara den enda saningen.
  Ja dessa överbetalda idioter borde få sparken med hela ledning på varje Dagstidning( även ägarna som pushar för denna skit) för att dom förleder hela befolkningen rakt ned i det totala mörkret
  Det fins ingen anständighet alls

 6. Enkel fråga!

  Den vita rasen har fått en skada i arvsmassan, i generna, som gör att den kämpar för att otrota sig själv!

 7. Logisk fråga! Förklara det den som kan. Men i högsta grad bidragande är vem som är förövaren! En kategori är untouchable med egen gräddfil i
  rättssystem och etablissemang.

Kommentera