Bort med Uncle Ben och in med George Floyd

RASISM. Rispaketen med den påhittade figuren Uncle Ben är kända över hela världen. Men nu överväger tillverkaren att ändra loggan, uppger Mirror. 

200x200

Detta efter Black lives matter-protesterna och debatten om hur gamla fördomar om svarta lever kvar i samhället.

-Pettersson håller med Black lives matter, för mig är Uncle Ben en symbol för en hårt arbetande, klok och trevlig jordbrukare och sådana verkar inte finnas kvar bland de svarta.

Kanske George Floyd är en bättre symbol för dagens svarta människor…

George Floyd meriter
George Floyd har begravtsBotr i Houston, Texas. Stefan Åsberg säger i Aktuellt att man ska lyfta fram det George Floyd stod för…
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Bort med Uncle Ben och in med George Floyd

  1. En latino käkade med mig och jag serverade indiskt ris uncle bens han sa: men det är ju en afrikan på

    • Skiter i vem som är på bild , men gränsen går vid mördare. Köper italienskt ris numera utan bild eller text. Världens bästa.

  2. Så galna som många människor är i dag så är jag inte förvånad om de sätter in George Floyds nuna på paketet och döper om riset till, Onkel Floyds snabbis för dig som sitter inne.

  3. Skulle vara intressant att ersätta Uncle Bens nuna med George Floyds och se hur det gick med försäljningen.

  4. I stället för uncle Ben’s Rice får det bli ”George Floyd’s rice with meth”.

Kommentera