Stäng

Fyra ungdomar döms för hot mot Malou von Sivers

BROTTSLIGHET. Fyra ungdomar döms för olaga hot mot Malou von Sivers, efter en uppmärksammad intervju med rapparen Greekazo. Det var i december förra året som den unga rapparen Greekazo gästade TV4:s “Malou efter tio”.  Intervjun skulle handla om rapparens framgångar med musiken, men kom istället att enbart handla om droger och kriminalitet.

Programmet fick hård kritik och efteråt fick Malou von Sivers ta emot både dödshot och andra grova hot.

Tre av gärningsmännen var minderåriga när hoten ägde rum. En av de dömda ungdomarna har erkänt brott. Övriga tre har nekat till brott, men döms eftersom man har kunnat koppla de Instagramkonton som hoten kommer ifrån till deras adresser.

  • ”Fin hora ska spräckta din ruttna fitta”
  • ”Horunge”
  • ”Vart jag än ser dej då äre din sista dag.”

En av ungdomarna döms till ungdomsvård och två till ungdomstjänst. Den fjärde personen får 90 dagsböter.

-Pettersson läser domen och ser att av de dömda är en svensk och tre invandrare varav en ”ensamkommande” afghansk medborgare.

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Fyra ungdomar döms för hot mot Malou von Sivers

  1. Journalister ska få göra sitt jobb utan inblandning av kriminella hot. Hoten blir vanligare i Sverige i takt med den helt okontrollerade invandringen. Det lutar klart åt utvisning på livstid för ungdomarna och eftersom ”barnen” tycks vara underåriga ska även deras målsmän utvisas. Inga andra alternativ verkar rimliga.

  2. Malou är väl inte ett dugg emot mångkulturell massimport av på sikt lönsamma raketraketforskare ?
    Jobbar man på den vidrigt liberala politiskt korrekta och mångkulturälskande Pride-kanalen TV4 så är saken klar var man står och tycker.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: