Stäng

Efterlyst svensk greps i Málaga

BROTTSLIGHET. En svensk man har gripits i den spanska staden Málaga, rapporterar Svenska Magasinet. Mannen är misstänkt för att mot betalning ha knivmördat en person 2018, och har varit internationellt efterlyst av svenska myndigheter. Han greps i närheten av sin bostad den 16 juni.

Spansk nationalpolis lyckades att lokalisera den efterlyste svenske medborgaren till Málaga stad, skriver inrikesdepartementet i ett pressmeddelande.

Malaga, Spanien

-Pettersson har ingen aning vem den gripne är men jag tvivlar på att han är svensk utan gissar på ”svensk” vilket erfarenheten talar för…

En grov spekulation är denne man, men det är ett långskott som jag inte tror på själv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Efterlyst svensk greps i Málaga

 1. En eloge till spansk polis som sköter sitt jobb! Detsamma gäller för deras fångst av ”los Suecos” som spred skräck i Andalusien. De borde ha kallats ”los Negros” för de var väl en del av den svenska exporten av brottslingar? Enligt uppgift var de ursprungligen från Eritrea. Här skötte sig den spanska polisen med bravur! Svensk polis i Malmö visste vilka de var , men lät dem tydligen ha ”fria tyglar”?

 2. Ta inte hit honom.
  Vad tjänar vi på att han sitter i Svenskt fängelse?
  Bättre att han är på flykt undan rättvisan.

 3. Det var ”tre modiga män” av samma ras
  som slog ner och rånade min pappa när
  han hämtat ut sin pension på dåvarande
  Posten!
  Han hittades medvedslös på gatan med
  tom plånbok intill sig.
  – han dog av skadorna!

  Gissa vad jag tycker om rasen från
  ”Balkan”!

  Har någon träffat någon därifrån,
  som är normal?

 4. Om det finns olika raser av
  människor så ……….!

  Bilden ger fortsättningen på
  meningen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: