En socialdemokratisk mönsterkommun är värst…

ÅLDRINGSVÅRD. Äldreboenden i Region Stockholm som fått in covid-19 hade en betydligt högre andel tim- och bemanningsanställda än boenden som inte fick in smittan. Resultatet tydliggör ett av äldrevårdens systemfel menar både äldreforskare och Vårdförbundet, skriver Daniel Swedin (S) på twitter

Den här skylten var inte så lyckad

Daniel Swedin har varit skribent på socialdemokratiska Aftonbladet, numera är han talskrivare till statsminister Stefan Löfven (S) och hänvisar till en artikel på Sveriges Radio.

Givetvis glömmer Daniel att berätta att kommunala äldreboenden är värre drabbade än privata av corona-viruset och att berätta att den kommun i Sverige som har högst dödlighet per innevånare i detta fruktansvärda virus är en socialdemokratisk mönsterkommun som länge haft rätt till heltid, helt utan lagen om valfrihetssystem, LOV, och privata aktörer, inte ens städningen är på entreprenad. Det är Borlänge som är värst drabbat i landet.

I Borlänge styr Socialdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna, Miljöpartiet och Omsorg för alla. Det är skrämmande likt hur landet styrs.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

5 thoughts on “En socialdemokratisk mönsterkommun är värst…

  • Löfven får ju sällan ur sig något vettigt när han ställs inför uppgiften att tala på egen hand utan manus. Lyssna till pressträffen nedan efter videomöte med EU:s stats- och regeringschefer den
   19 juni 2020.

   Efter Löfvens redogörelse skulle det bli frågestund för journalisterna vilket slutade med ren katastrof. Se och lyssna själva och betygsätt. Inbäddad videolänk nedan hämtad från regeringens hemsida.

   Efter Löfvens redogörelse skulle det bli frågestund för journalisterna vilket slutade med ren katastrof. Bedöm själva och sätt betyg! Inbäddad videolänk nedan hämtad från regeringens hemsida.

   //play2.qbrick.com/framework/GoBrain.min.js

   Om den inbäddade länken ovan inte fungerar så kan man söka och finna klickbar video som finns upplagd på regeringens hemsida. Länk nedan.

   https://www.regeringen.se/

 1. Okej Sossarna gjorde mycket bra før lenge sedan, det kan man inte ta dem i från, men i dag er de farliga, Sverige-fientliga! De hatar och styrs av Muslimer i Sverige!
  Fy fan, jag er stolt som aldrig har lagt min røst på detta/ dessa skitparti(er)!!!

 2. Alla kommuner oavsett partifärg sparar på äldreomsorg och övrig vård, rent skitsnack att något poitisk parti skulle ha något mer över för våra gamla som byggt Folkhemmet !
  Så länge 8 partier i riksdagen godkänner att Sverige är en Socialbyrå och ger bort svenska folkets egna pengar i form av bistånd till länder runt om i världen som bara tacksamt tar emot pengar utan motprestation så ska det talas tyst om vem eller vilka som är bäst på åldringsvård och övrig vård.
  Dessutom fortsätter den okontrollerade massimporten av s.k lönsamma raketforskare till Sverige.

Kommentera