Stäng

8 reaktioner på “Staty av Lenin

 1. Enligt den europeiska konventionen om de mänskliga rättigheterna har vi religionsfrihet i Europa. I artikel 9, Tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet, kan vi läsa att

  1. Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet; denna rätt innefattar frihet att byta religion eller tro och frihet att ensam eller i gemenskap med andra, offentligt eller enskilt, utöva sin religion eller tro genom gudstjänst, undervisning, sedvänjor och ritualer.

  samt

  2. Friheten att utöva sin religion eller tro får endast underkastas sådana begränsningar som är föreskrivna i lag och som i ett demokratiskt samhälle är nödvändiga med hänsyn till den allmänna säkerheten, till skydd för allmän ordning, hälsa eller moral eller till skydd för andra personers fri- och rättigheter.

  Det fina i den kråksången är att ateism också räknas som religion. Man får inte pådyvlas en [annan] religion. Med andra ord så innebär det också att man inte kan smälla upp bönehus eller anordna gudstjänster hursomhelst då det inskränker min och andras ateism. Vi har sett under de senaste årtiondena att det vuxit upp moskéer som svampar ur marken. Dessa särskiljer sig på ett utmanande sätt från omgivande bebyggelse.

  Ska man följa konventionen, och det anser jag att man ska, finns då två alternativ; de bör se ut som en domuslada eller en kommunal mellanskola eller vara väl skild från övrig bebyggelse. Det vill naturligt inte muslimerna då synligheten är en del av islamiseringen.

  Samma sak borde gälla kontroversiella statyer. Du får gärna resa en staty över vilken massmördare du vill men allmänheten ska inte utsättas för den. Jag skulle tro att intresset då skulle vara lika obefintligt som för muslimer att utöva mytologi i skogen.

 2. Populärt att riva statyer av vita män, dom har väl åstadkommit något i livet, och det är givetvis fel.

  I Sydafrika så försåg vita lantbrukare till att jordbruken fungerade,men detta sågs inte med blida ögon av dom svarta, så dom tog över och i många fall mördades dom vita, och nu behöver Sydafrika enorma stödpaket?

 3. Med tanke på det feodal-välde som existerade i Ryssland så var framväxten av kommunismen rätt naturlig. Lenin hade förmodligen goda intentioner och var säkerligen bättre än ex. vis Stalin.
  Tyvärr levde feodalväldet vidare fastän med kommunistiska herrar. Putins välde är inte bättre än någon Tsars. Ryssland och Sverige är i mångt och mycket likt varandra.

  1. Globalisterna är emot Putin vilket gör att jag är för honom. Om han vore korgosse vore han inte Rysslands president. Det är synd att globalisterna och federalisterna har piskat upp en hatstämning mot Ryssland. Nu håller också unga vettlösa att förvandla USA till ett rent helvete. Om Sleepy Joe vinner valet är vi alla rökta.

 4. Sätt dit en skylt som informerar om att statyn egentligen är en avbild av muhammed. Då ska ni se att kommunisterna får det hett om öronen.

 5. Är Gelsenkirschen ett kommunistfäste? Ingen normal funtad person skulle komma på tanken att resa en staty av Lenin.

  1. En stor del av det gamla Ruhr-området,har alltid varit vänster.
   Dortmund,Gelsenkirchen och Duisburg ligger således i områden bland Socialister,av alla slag.
   Därtill är sedan år tillbaka Turkar,och zigenare bosatta i framför allt dessa orter. Att det senaste åren tillkommit islamister och niggrar inser ni själva !!

 6. Ohyggligt vansinnigt att resa en staty av en av historiens värsta folkmördare och plågoande! men det bevisar mycket vart Tyskland och hela EU är på väg samt dess agenda!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: