Stäng

Vi lever i en socialistisk orgie för bidragstagare…

BIDRAG & SKATTER, Integrationen har fungerat dåligt i Sverige i många år, och coronakrisen har förvärrat situationen på arbetsmarknaden ytterligare. Många av de med utländsk bakgrund som redan innan krisen stod långt ifrån det första jobbet, lär få det ännu tuffare nu. Därför kan inte regeringen vänta med att återupprätta arbetslinjen, utan Socialdemokraterna borde införa ett bidragstak redan nu, skriver Benjamin Dousa, förbundsordförande i moderata ungdomsförbundet, MUF, på Aftonbladet

Benjamin Dousa, pressbild

I snart sex år har Stefan Löfven suttit på statsministerposten, och med facit i hand kan vi konstatera att Socialdemokraterna har kombinerat en politik av hög asyl- och anhöriginvandring med västvärldens sämst fungerande integrationspolitik.

I valrörelsen 2014 lovade Löfven även att Sverige skulle ha EU:s lägsta arbetslöshet till 2020, årsskiftet har passerat med flera månader och dagens verklighet är långt från det löfte som statsministern gav. Sverige var faktiskt det enda land som då hade en högre arbetslöshet än 2014.

Bor man i Sverige, oavsett bakgrund och omständigheter, måste grundprincipen vara att man ska göra rätt för sig. Att gå till ett jobb ska alltid innebära mer pengar i den egna plånboken än om man lever på andra skattebetalare – därför behövs ett bidragstak.

Det ska aldrig gå att stapla bidrag på det sätt som vi vet att man kan göra i dag. För var är då drivkraften till att faktiskt anstränga sig? Dagens bidragspolitik är ett hån mot alla som faktiskt jobbar och kämpar på.

-Pettersson kan bara hålla med, socialdemokraterna och andra skattehöjarpartier, tror att regering och myndigheter kan använda våra pengar bättre än vad vi själva kan. Enorma mängder skattepengar spenderas på allt från bidragsentreprenörer till bistånd åt tvivelaktiga regimer – men socialismen tas för given till den grad att den stora majoriteten inte ens ifrågasätter att vi måste ge bort över hälften av våra intäkter till staten.

När jag växte upp var det en skam att gå till ”socialen” och det gjordes bara i yttersta nödfall, likadant med sjukskrivning och andra bidrag. Farsan som var socialdemokrat präglade oss barn med ”gör först din plikt, kräv sedan din rätt”.

Gustav Möller (S)

Idag lever vi i en socialistisk orgie. Plikten är bortglömt och många kräver bara sin rätt. De flesta nu levande svenskar är indoktrinerade med socialismens förträfflighet under mer än ett halvt sekel. Vi tror på fullt allvar att det är rättvist att vi ger bort över hälften av våra intäkter till staten och att staten sedan ger bort dem till vem som helst.

Vi som land tycker det är fullt rimligt att det kommer människor från ”Långtbortistan” som ska har rätt till samma förmåner som vi och våra förfäder slitit ihop.

Den gamle socialdemokratiske ministern Gustav Möllers devis att ”varje förslösad skattekrona är en stöld från folket” verkar totalt bortglömt.

I dag fortsätter staten att pumpa ut pengar till allt från ABF till extremisterna i Ibn Rushd, som gör sitt bästa för att folk ska fortsätta vara muslimer och inte integreras i samhället.

Och visst, vill man lära sig somalisk dans, arabiska eller koranen utantill så får man göra det, men det ska inte ske med våra skattepengar.

Man ska ej heller komma till Sverige, och leva samt få pension utan att ha gjort ett dagsverke. Våra skattepengar ska gå till kärnverksamheter som vård, skola och omsorg samt rättsväsende och försvar.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 reaktioner på “Vi lever i en socialistisk orgie för bidragstagare…

 1. Den högerextrema siten SVT skrev att Miljöpartiet var motståndare till man skull slopa bidrag för anhöriginvandrare och kräva försörjningskrav.

 2. Om man ser till inhemskt födda hade Sverige för några år sedan den högsta sysselsättningsgraden inom EU. För utomeuropeiska invandrare hade Sverige en låg sysselsättningsgrad men inte den allra lägsta. Tillsammans blev det dock den största skillnaden.

  Ser vi till den av New York-protokollet utökade flyktingkonventionen så säger den endast att man inte får behandla dem med flyktingstatus sämre än andra utlänningar. Denna skrev före EU så jag antar att EU-medborgare har en annan ställning än övriga utlänningar vilket medför att undantag måste göras för dem men i övrigt så är det fritt att kapa bidrag och införa andra begränsningar.

  För den regering och riksdag som har viljan finns det med andra ord en hel del att göra. Man tog förvisso bort de retroaktiva bidragen för något år sedan efter lång och svår möda men det i sig visade att det är fullt görligt det jag säger. Ett återställande av grundlagen som gör att medborgarskap delats ut utan meriter återtas tillsammans med uppehållstillståndet. För övriga gäller temporära uppehållstillstånd till dess att man faktiskt har bidragit till det gemensamma. Och naturligtvis totalstopp för asylansökningar och arbetskraftsinvandring för enklare jobb.

 3. En gång, när jag var ute på promenad, mötte jag en muslim-kärring. Hon drog på en barnvagn och bredvid henne gick två småknattar. Därutöver gick det inte att ta miste på innehållet i den kraftigt putande magen.
  Frågade var hon hade gjort av gubben då. Jo, han var ju kvar där hemma. Jaså, inte på jobbet då ? Nej, skrattade hon, ingen i hennes umgängeskrets jobbade ju. Skratt igen. Frågade då hur de kan sätta barn till världen när de inte har någon försörjning.
  Då pekade hon på magen och sa : DETTA ÄR MIN FÖRSÖRJNING !

  1. Flerbarnstillägget är till för att vårt svenska födelsetal ska hållas uppe. Det är inte till för invandrade proffsföderskor. Arbetslösheten är mycket stor bland invandrarna. Ändå kan de skicka miljarder till sina hemländer varje år. Jobbar de svart eller …? Kan det vara det som är orsaken till att länder vägrar ta emot sina invånare. Pengaflödet från de som emigrerat minskar.

 4. Utgifterna måste skäras ned. Bidrag ska sänkas markant. Problemet är också att de som kommer hit inte är ett dugg intresserade av landet Sverige. De får bidrag, jobbar svart och de enda de bryr sig om är sin religion. De betalar ”skatt” till sin imam. Har sina egna lagar som står över Sveriges. Vi låter religiösa extremister bedriva skolor o förskolor. Välfärden urholkas av bedrägerier från samma personer. De tjänar grova pengar på droger. Detta låter sosseriet pågå. Att ha makten är viktigast. Hur det går för Sverige kommer i 2:a hand.

 5. Sverige har EUs lägsta arbetslöshet om vi inte tar med de arbetslösa i utvärderingen.
  Tycke det ska bli oerhört spännande framöver. Jag är helt övertygad om att det kommer dröja väldigt länge innan vi kommer upp i 2019-års skatteintäkter och detta oavsett vad regeringen gör. Skattehöjningar kommer bara leda till att svenska skattebetalare emigrerar så den enda möjligheten kommer bli nedskärningar.

 6. Det är inte rimligt det är stöld och helt emot mänskliga rättigheterna mot urbefolkningen att dela ut alla skatteförmåner villkorslöst och godtyckligt. Det finns 70 miljoner fler, som är fattiga och på flykt. Hur rimligt är det att alla dom, ska flytta till Sverige och automatiskt bli försörjda av bidrag? Se till att alla utländska brottslingar blir utvisade och de, som kommit hit men aldrig ville jobba i Sverige flyttar hem och gör något positivt för att hjälpa till att bygga upp sina egna hemländer. Se till Sveriges skötsamma, viktiga befolknings bästa i första hand och höj inte skatterna med automatik varje år för att finansiera invandring av bidragsturister.

 7. Det första vi måste göra är att ta bort alla flerbarnstillägg om vi ska kunna rädda det här landet! Sverige börjar ju överbefolkas med en svindlande hastighet.

  Max två barn, sen får du betala för dom andra själv. Ingen ökning av bidragen. Det säger ju sig självt att det går inte att ge dom importerade kullföderskorna löneförhöjning varje gång dom förökar sig.

  Nu ser man verkningarna av den galna propagandan om sveriges åldrande befolkning, som har basunerats ut dom senaste åren!

  Vi behövde ju importera en massa folk för att klara välfärden!

  Jag begrep som vanligt ingenting. Hur skulle det bli lättare att försörja dom äldre genom att samtidigt tvingas försörja många hundra tusen arbetslösa?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: