Var är demonstrationerna för Wilma och alla andra?

INVANDRING & RASISM. De senaste veckorna har det varit mängder av demonstrationer för att polisen i USA döda en kriminell svart man. Att fler vita än svarta dödas av USA:s polis är det dock tyst om. Dessutom döms en hel yrkeskår ut av de vänsterblivna för att det finns ett och annat rötägg i kåren, även alla svenska poliser som försöker göra ett bra arbete förolämpas. 

Det är nästan tyst i media om att det nästan är inbördeskrig i Dijon, Frankrike mellan tjetjenska muslimer och nordafrikanska muslimer, troligen för att det inte passar i berättelsen om den elake vite mannen.

I Sverige demonstrera afrikaner i Black lives matter-rörelsen tillsammans med medlöpande vänsterblivna svenska nötter mot den alldeles för snälla svenska polisen, de demonstrera mot slavhandel men inte mot de afrikaner som fångade och sålde slavarna till de vita och inte mot den mångdubbelt värre muslimska slavhandel som pågår än i våra dagar, eftersom slavhandel är tillåtet enligt islam.

Vad gör araber och afrikaner i Sverige, där de behandlas så illa och är utsatta för rasism, utanförskap, segregering, diskriminering och andra tråkigheter? De eller deras föräldrar har alla kommit hit frivilligt och det går att resa tillbaka, det finns till och med bidrag för detta.

– Pettersson undrar var är era demonstrationer när Tishko Ahmed Shabaz döms för styckmord av Wilma Andersson, var är era upplopp och kravaller när en ”förtryckt rasifierad man” mördar en ”privilegierad” svensk flicka. Varför är ni tysta? Hade det varit en svensk som dödat en slöjbärande rasifierad flicka då hade ni skrivit hundratals artiklar ”om de onda vita och nationalism” och slagit sönder halva landet. Ni är hycklare som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra, och Wilma är inte ensam…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Var är demonstrationerna för Wilma och alla andra?

  1. Tänk alla vita poliser som dödats av negrer i USA. Inte underligt att de skjuter först och frågar sen speciellt om de ser svart.

  2. Till alla svarta som är rädda för polisens övervåld. Jag har en enkel lösning. Var inte kriminell så kommer du aldrig att drabbas av polisens övervåld.

    • Men är inte problemet att det är vi de elaka vita som historiskt sett genom slaveri förtryck och en sjuhelvetes massa andra orättvisor alltid har bidragit oxh skapat kriminella icke vita, icke vita är väl precis Mussarna helt oskyldiga bara stackars utsatta offer, eller ?

  3. Exakt så fungerar ynkryggarna till vänster, och hos den
    lika vänsteranstrukna journalistkåren.
    Att detta vidriga as även styckar hennes mördade kropp
    får inte en feg röding att ens uttala sig..
    Dom känner kanske sig stolta över att det är kommunismen
    som släckt flest liv i historien!

  4. Onekligen en relevant frågeställning, Pettersson!

    Men logik, sunt förnuft, proportioner och omdöme, elementära begrepp i ett samhälle är för tillfället utraderat i Sverige.

    Borta! Puts väck!

    Nu gäller VEM man ÄR, inte VAD man GÖR. RÄTT person tillåts göra vad som helst.
    FEL person får inte göra någonting. Även om det är oklanderligt, eller till och med berömvärt. Det är fel! Eftersom personen ifråga är fel.

    Rätta mig gärna om jag har fel. Men livet i den omvärld jag ser presenterar ideligen bevis för detsamma.

  5. När invandrare, asylsökande, lycksökare, IS anhängare och andra som till varje pris ska ta sej in i Sverige, blir så illa behandlade av oss svenskar, som de tycker själva, anser jag att det är hög tid , att sätta ett absolut och oåterkalleligt stopp för detta. Kanske får vi leva i fred och ro som vi gjort tidigare och dessutom låta våra skattepengar gå till behövande svenskar. Är så innerligt trött på denna ständiga kritik och tjat om hur dåliga vi är på att bemöta dessa personer.

  6. Finns ju hur mycket som helst att engagera sig i, och då menar jag inte brutalt gapande som vänstern gör, utan protest under värdiga former, och med relevant ämne. Sveriges hantering av Corona-pandemin är bara ett av många möjliga exempel.

    Fokusera rätt, och sluta tycka synd om kriminella negrer i USA!

  7. Varför går inte alla unga tjejer inom vänstern ut och skriket och gapar om detta som hänt på hemmaplan.Varför går inte tjejerna i Vilmas hemstad ut och ropar ut sin avsky för detta hemska dåd ? Varför gör man sig istället till fotsoldater till en rörelse som är så hatisk och rasistisk mot vita och Poliser ? Varför står unga tjeje och vrålar på en gata om att man ska hata Polisen och skanderar att dom ska ” knullas ”? Det här är en masspsykos iscensatt av krafter som har ett helt annst syfte än att kämpa för dom svartas rättigheter.Det är mycket otäcka och skrämmande tendenser som vi nu ser där våldet är legitimerat och förhärligat för att man i sin villfarelse anser att det är berättigat för den ”goda” sakens skull.

  8. Hyckleriet bland kommunistvänstern är total.
    Var är ni alla kommunistskribenter?
    Varför har ni helt glömt bort den inkvoterade somaliske polisen som sköt ihjäl den vita kvinnan?
    https://www.friatider.se/vit-kvinna-skots-ihjal-av-svart-polis-varfor-inga-kravaller
    Är inte det en anledning att demonstrera mot alla mörkhyade och att de skall falla på knä inför vita?
    Stasi SVT med alla kommunister, miljöpartister och sozzeregeringen lever ju i symbios med varandra så där är åsikterna samkörda.

KommenteraAvbryt svar