Arabiska-Islamska klaner hotar att döda poliser som kommer in i ”deras område”

ISLAM. Arabiska klaner, har hotat att döda poliser som försöker upprätthålla lagen i det oroliga området Marxloh i den Tyska staden Duisburg och de hävdar att bara sharialag gäller för dem.

Marxloh-området har blivit ett nav för arabiska klangrupper under de senaste åren. Förra månaden mötte polisen en folkmassa på cirka 200 araber, när de försökte gripa en lokal tonåring. Efter att ha använt tårgas och tillkallat förstärkningar, lyckades 36 poliser att äntligen fängsla den arabiska grabben, som hade gömt sig i ett bostadshus.

Bara några dagar efter incidenten fick polisen hotande e-postmeddelanden, enligt uppgift från Marxloh Arab-klanmedlemmarna, där de uppgav att polisen skulle dödas om de försökte sätta sin fot i området och verkställa tyska lagar,

e-postmeddelandet: ”Duisburg-Marxloh är vårt distrikt … Vi förbjuder alla otroende att komma in i vårt distrikt. Vi kommer att driva bort eller döda alla poliser, journalister och andra otroende med vapen. För oss gäller bara radikala sharia. ”

”Vi har 2 000 AK-47 attackgevär från Turkiet och Ryssland med tillräckligt med ammunition. Allahu Akbar, döda alla vantro, ”

Duisburg-polisen säger att de tar hoten på allvar och sa att e-postmeddelandet kom från en tjänsteleverantör som hjälper sina kunder att maskera sin identitet.

LÄNK

Islam, inget för civiliserade samhällen!

Mona_Walter_om_islam
Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

12 thoughts on “Arabiska-Islamska klaner hotar att döda poliser som kommer in i ”deras område”

  1. Något liknande kan väl inte hända i Sverige? Hit har det bara kommit humana människor som berikar vår kultur. Eller hur Stefan?

  2. Är det inte dags att sätta in militär och rensa sådana
    områden, bara det att man kommer till ett land och
    utser områden som sina egna borde räcka för att slänga
    hem dem till sina egna länder?

    Tyskland har väl ännu kvar något av sin militära styrka
    till skillnad från Sverige?
    Att dalta med muslimer kommer att bli förödande för många!

  3. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Undrar vilken strategi tyskarna väljer den svenska konsensusmodellen med saft och bullar, eller?
    Kanske bjuder de in ledarna för sekten för samtal men låter dem få en för tidig färd mot evigheten, samtidigt som deras utropade distrikt omringas.
    Vatten och el stängs av, kvinnor och barn får fri lejd. Männen får två val hemgång eller kula.

  4. De som inbillat sig att islam är som vilken religion som helst, kommer bli förvånade. Pk har agerat som inställsamma Quislingar, i hopp om att bli behandlade som jämlika med muslimer, när de hamnar i majoritet.

  5. En gång i tiden var Sverige ett homogent kristet icke mångkulturellt land där alla förstod varandra med samma seder och bruk.
    Sedan kom ödesåret 1968 vänsterextremismen och landsförräderiet och 2020 syns resultatet.

KommenteraAvbryt svar