Skottlossning i Jakobsberg, en skadad…

BROTTSLIGHET. En skottlossning har inträffat i Jakobsberg, norr om Stockholm. Vid klockan 19.40 fick polisen samtal från flera personer som hört smällar som uppfattats som skott.

Vi har en stor pågående insats i området och på plats har vi anträffat en skadad person. Vi söker nu med flera patruller efter en eller flera misstänkta gärningsmän. Det är allt jag kan säga i nuläget, säger Åsa Wallentin, presstalesperson på polisen region Stockholm.

Den skadade personen är vid medvetande och förd till sjukhus med ambulans.

Polishelikoptern deltar i sökandet efter en eller flera gärningsmän. Polisen håller på att spärra av ett område för att genomföra en teknisk undersökning.

Polisen

Trygghet_Socialdemokraterna

4 thoughts on “Skottlossning i Jakobsberg, en skadad…

 1. Undrar om den stackars skadade nu behöver en IVA plats. Finns säkert någon pensionär som man kan koppla bort.

 2. Ofattbart att 80% av befolkningen lever i dvala och vissa funktioner ändå fungerar. Är de resterande 20% som är orsaken?

  • Kristna väntar på att Jesus ska återvända och göra underverk och 17-20 % av Sveriges väljare sitter i TV-soffan och väntar på att J.Å och hans SD tar makten och återställer Folkhemmet !
   Enkelt att vara svensk, är alltid någon annan som fixar biffen.
   Blir naturligtvis en röst på AFS även 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

 3. Flytta ut hela regeringskansliet till en sån här förort! De är ju så berikande och kompetenshöjande, folket i ghettona! Kom igen nu, visa vägen för oss andra vanliga dödliga! Så så, kom igen nu Stefanskapet Rövfen, schas schas och ut med regeringskansliet till Jakobsberg!

Kommentera