Vill ersätta Karl XII med klimatfascisten Greta Thunberg

MAKTMISSBRUK. Är det rätt att upplåta allmänna platser åt spridning av antidemokratiska värderingar?, frågar sig Jan Björinge, tidigare stadsdirektör och kulturhuvudstadsdirektör som tidigare fått sparken i en artikel på Aftonbladet Debatt

Jan Björinge tycker att statyn av envåldshärskaren Karl XII ska ersättas med klimataktivisten Greta Thunberg.

Twitter

 

-Pettersson undrar om Jan Björinge är riktigt klok, han vill byta ut Kalle dussin som var en produkt av sin tid mot en person som sympatiserar med Antiafa och andra icke demokratiska, våldsamma extremistorganisationer…

På tröjorna står Antifascist All star No parasan, säkert en tillfällighet att hela familjen gillar den texten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Vill ersätta Karl XII med klimatfascisten Greta Thunberg

 1. Vilket klimat har Greta frälst?? Det stämmer inte på någon punkt om det hon gastar om, Isen på Grönland skulle ju smälta, den har växt till sig, i stället, Men hon har ju fnyst åt Donald Trump, det finns på bild, men det har ju inte med klimatet att göra!t

 2. Lite kul är det när vänsternissarna pekar ut motståndare som fascister. Den mest kända fascisten, Benito Mussolini, var en framträdande medlem av det italienska socialistpartiet fram till 1918 då han tyckte att Italien skulle annektera Albanien. Några år efter uteslutningen grundade han det italienska fascistpartiet. Sålunda vet vi att fascism och nationalsocialism hör hemma på den yttersta vänsterkanten tillsammans med en hop suspekta konstellationer.

  Umeå är väl förövrigt Sveriges rödaste tätort? Inte mycket som produceras där förutom tomt prat. Såg för övrigt att Umeå flygplats var den av Swedavias flygplatser som tappat störst andel passagerare. Tomt prat är väl den enda produkt som bäst levereras trådlöst. Helst då via en utrustning med volymkontroll, pausfunktion och avstängningsknapp.

 3. Säga vad man vill om våra gamla kungar. Utan dem hade vi varit ryska underhuggare, kanske hela Norden varit det. Vi hade kanske varit sönderbombade efter att deltagit i ww1 och ww2. Sverige hade nog inte existerat. Vad f@@n ska vi med fler statyer av Dag Hammarskjöld till.
  Riv istället ner alla sossepolitruckers statyer, börja med Palme. Döp om alla torg och gator som namngetts efter dem. De börjar bli rätt många nu.
  Sossarnas historierevisionism börjar bli riktigt irriterande nu. Allt eftersom man får chansen så döper man om en gata eller snyltar in sig på en del av plats/torg och döper om den till ett sossenamn från deras egen partihistoria.

  • Som läget är idag så undrar jag om det inte varit bättre om vi faktiskt ockuperats under WW2 .
   De länder som blev det o senare även under kalla kriget verkar begripa att de egna landets medborgare räknas främst inte tvärtom.

 4. Är bara en tidsfråga innan detta sker efter valet 20022 om den landsförädiska 7 klövern är kvar vid makten vilket är högst troligt med en trygg majoritet av det svenska folket !

 5. Ibland undrar man om det finns kvar något utrymme i hjärnan som inte är totalt vänstermarinerat.Nu ploppar dom upp en och en av alla dessa som vill störta vår kultur och ersätta dom med ja varför inte statyer av stalin och lenin ?När vi ändå håller på med nedrustningen av allt som tillhör Sveriges historia så byter vi ut vår Svenska flagga mot den röda fanan hammaren och skäran.Vi är ju redan på väg att införa (infört) ? det totalitära styret så varför inte löpa linan ut ? Gud bevare oss från alla dessa mörkermänniskor som nu har fått luft under vingarna.

 6. Sätt upp en staty på Greta, men placera den på sossarnas huvudkontor , gärna med armeringsjärn fastcementerad i golvet så de aldrig kan glömma när jordens undergång börja.

  • Vänta bara han har en egen staty snart om sossepatrasket blir kvar vid makten efter valet.

   • Detta gällde Jan Eliasson.
    Inlägget hamnade här av okänd anledning.

 7. Extremindivider hyllas ju oftast, klimat-Greta är dock endast en i mängden i klimatsekten !

 8. Sätt upp en staty med Jan Eliasson när han pratar politik över medborgarnas huvud med sin hund, så alla fattar vilka jävla idioter Sossarna är.

  • Ha ha, Eliasson och hunden kunde ju också avbildas när de delar på en förpackning gåslever.

Kommentera