Stäng

Rasisterna i BLM med vita nötter försöker skapa ett parallell-samhälle

BROTTSLIGHET. I Seattle i nordvästra USA har Black livesmatter och deras vänsterblivna medlöpare skapat vad man kallar en autonom zon. Seattles borgmästare säger att det strider mot konstitutionen och president Trump hotar med militär. 

Ockupanterna har tagit över sex kvarter och en park och etablerat vad man anser vara en fristad där poliser inte är välkomna.

Den autonoma zonen i Capitol Hill, som ockupanterna kallar platsen, kom till efter att Seattle-polisen kritiserades för våldsamma metoder vid sammandrabbningar med demonstranter. Efter den kritiken drog sig polisen undan, avspärrningar togs bort och man övergav ett polishus i området.

Media påstår att Black lives matter, Antiafa och de andra vänsteranhängarna är en antirasistisk rörelse, det verkar stämma dåligt.

Rörelsen verkar vara anti-vit och deras mål är att utrota den vita civilisationen, såväl ur historieböckerna som fysiskt från den här planeten.

Enligt polisen i Seattle så försöker BLM med vita nötter nu:

 • Kontrollera territorium med väpnade paramilitärer
 • Kontrollera ID och begränsa inträde vid gränsen
 • Tvinga småföretag att betala ”skatter” för att driva
 • De försöker upprätta ett parallellt samhälle

-Pettersson menar att det inte är så allvarligt, att som Trump hota med militär är dumt, de blir säkert de blir säkert hungriga om några dagar och sinar bidragen så…de kan inte bygga ett samhälle utan att arbeta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “Rasisterna i BLM med vita nötter försöker skapa ett parallell-samhälle

 1. Ja, polisen bör definitivt lämna den där zonen ifred. Det kan bli ett nyttigt exempel för övriga USA att ta del av. De som bor där är det naturligtvis synd om, det är ett moraliskt dilemma. De borde få möjlighet att flytta ut på ett bra sätt. Sedan kan BLM sköta Capitol Hill. På egen hand. Säkert kommer diverse vänsterliberala välgörenhetsgiganter (t.ex. Soros och Gates) strö pengar över dem men det lär ju inte göra de inre stridigheterna mindre. Det blir nog en mysig plats.

 2. Låt dem göra det och klara sig själva på riktigt! Inom kort kommer alla att ha svultit ihjäl efter att ha förstört allt utan att ha förmåga att hålla sig sansade, organisera, uppfinna och skapa!

 3. Boris Johnson är en riktig kruka, visar nu sin ynklighet !
  Storbritannien behöver en ny M.Thatcher nu när parasiten BLM håller på och äter sig in i Storbritannien och övriga Västeuropa.

 4. De kommer att gräva sina egna gravar.
  Dessa individerna kan aldrig fungera någon längre tid tillsammans.
  Fundamentet för att bilda ett samhälle finns helt enkelt inte,
  De kommer att förgöra sig själva.

 5. Ungefär som i Sverige då, det är väl härifrån som dom tagit lärdom av att stänga ute Polisen från vissa områden? Dock tror jag inte att vi får
  se en gråtande amerikansk polis gå ner på knä och be om ursäkt för att han är vit.
  Förr i tiden tog man efter Sverige för praktiska o geniala lösningar, men idag tar man efter även sådant som är ren idioti.
  Ingen med förståndet i behåll kan, oavsett land proklamera ” att här är inte polisen välkommen, i av dessa utstakade områden, det är ju Anarki.
  Ja med undantag för Sverige., här fungerar det.

 6. Dra in bidrag och fördelar för dem som deltar.
  Låt dem gärna leka samhälle, men då ska de också ta ansvar för kostnader och arbete!

  De naiva tror på allvar att pengar bara existerar och att det bara kommer att flyta in på deras konton.
  Kommunismen misslyckades p.g.a sådana tankar och ingen vill ha den tillbaka, förutom bortskämda naiva vänsterextremister.
  Vad tror ni kommer att hända om Sveriges välfärd går under p.g.a överutnyttjande? De första som sticker är invandrarna och vänstern på jakt efter nya lättlurade politiker.

  När man importerar människor är det för att de ska bidra till de kostnader de skapar, inget har hänt med den biten. Snarare så blir det större belastning eftersom de inte ens täcker upp för sina egna grupper.

  Paradoxen är att det dras ner på skola, sjukvård och äldreomsorg.

 7. Sätt in militären och blockera dessa sex kvarter under ett år, ingen och inget får varken komma ut eller in. Då blir det typ en naturlig självsanering, dom svagbegåvade dör ut men dom vet inte varför

 8. Att skapa detta parallellsamhälle verkar de ju lyckas väldigt bra med, nu knäböjs och väcks det åtal mot poliser för fullt i D.Trumps USA och snart även i hela Västeuropa knäböjs det makthavare följer likt en fårskock den nya heliga vänsterextrema s.k organisation BLM !
  Undrar om det verkligen blir 4 nya år i Vita Huset för D.Trump ?
  Mycket tveksamt.
  Islamisering, Coronapandemi och nu parasiten BLM som grädde på moset vilken mix, nej slaget är förlorat.

 9. Kom ihåg att Klarnas ägare stöttar BLM, nästa gång du ska betala på nätet, vilket rasistbolag

  1. Kollade upp detta, och mycket riktigt, ägaren skänker pengar till detta.
   Som jag ser det, så bidrar då Klarnas ledning till än mera terror, att oskyldiga straffas och att all logik, förnuft och demokrati undermineras, och till än mer terror.

   Det är först när man talar i klarspråk och säger sanningen som ändring till det bättre kan ske.

   Så…det är synd att de ansvariga förstör för ett annars bra företag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: