Bombdåd vid bostadshus i södra Stockholm i natt

BROTTSLIGHET. En bomb exploderade i Bredäng i södra Stockholm i natt. Flera lägenheter fick rutorna krossade i samband med detonationen. Polisen fick larmet vid tvåtiden natten mot fredagen, då flera boende i området ringde in och berättade att de hört en stor smäll. På plats kunde polisen konstatera att flera fönster krossats men ingen person ska ha skadats vid händelsen.

Nationella bombskyddet har säkrat platsen, och en balkong är avspärrad där polisens tekniker kommer att göra en teknisk undersökning. En förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse är inledd men ingen person är ännu gripen.

Polisen

Om Bredäng på bloggen…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Bombdåd vid bostadshus i södra Stockholm i natt

 1. en vanlig vardag i sverige som pest arabvärlden o pest afrika

  välkommen till nya sverige

  hahaha sjukt så sjukt

 2. Svensk mångkulturell trygghet 2020 fortsätter!
  Tack alla landsförädare, ni har lyckats till 100%.

 3. Jag undrar var ska det smälla innan våra s.k. ledare skall vakna och inse, nu, just nu måste vi göra något. Det får bara inte fortsätta allt detta som inte liknar Sverige.
  Sluta prata, se till att agera. Ni våra ledare är inte valda för att bocka och nicka och tycka allt importerat är bra. Nej er förbannade plikt är att se till att den producerande delen av Sveriges befolkning har det tryggt och kan fortsätta producera.
  Utan oss har ni inget land utan bara kaos!

  • Lugn Gamgubben, det kommer lugna ner sig nu när rimfrost avslutas och polisen ska ha kompledigt.

Kommentera