Är Advokatsamfundet vänsteraktivister?

MEDIA. Expressens reporter David Baas, 40, som gjort karriär på att rota fram “gamla” nyheter om Sverigedemokraterna och släppa dem vid “rätt” tillfälle får en ny utmärkelse.

David Baas gör karriär på att hata SD. Bild av Magnus Bergström från Wikipedia

David Baas tilldelas Advokatsamfundets journalistpris för att han ”med beundransvärd envishet avslöjar nazister, rasister och islamister”.

– Det viktiga är att vi belyser antidemokratiska krafter, säger David Baas.

-Pettersson tvivlar på att Advokatförbundets medlemmar ligger bakom detta, men att styrelsen är politiska vänsteraktivister råder ingen tvekan om.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Är Advokatsamfundet vänsteraktivister?

 1. Det korta svaret: JA!

  Det långa svaret: JA!

  Förklaring: PK eliten är FIB (=Feministers Inbördes Beundran), rena dårhuset a la Robinson såpan; där du får bättre och bättre positioner allt eftersom du beter dig som en skitstövel och ställer till med så mycket jäkelskap som möjligt för vanligt folk. Advokatsamfundet är en del av den nerlusade feministinfekterade maktapparaten. Kolla bara nätverket Hilda & Ruben, dom är del av den gravt psykotiska globala feminist pandemin; är det konstigt det går till som det gör i svenska domstolar, kommuner och riksdag? Och; är det egentligen så konstigt att SD/AFS osv inte kan bromsas längre?

 2. Dessa legitimerade tjyvar lever gott på invandringen så ni måste ha förståelse för deras agerande. Man biter inte den hand som föder och göder en.

 3. Agendan är att omnämna alla kritiker i svepande ordalag, ungefär som deras egen version om invandringen.
  Vi får aldrig höra argumenten, eller för den delen om de positiva fakta som sägs omge invandringen.

  När media, som vanligt, tillåts orera om alla i svepande ordalag så urholkar de sin egen roll. Från att en gång i tiden haft en någorlunda trovärdig profil så har de blivit maktens lakejer.
  Om jag vore journalist, vilket jag turligt nog inte är, så skulle det klia i mina fingrar om att få skriva historien om ”Världens dyraste röstköp – En nation på dekis”!

  Som svensk har jag blivit uppväxt med en tilltro till sanningen, det försvinner inte över en natt. Men problemet beror till stor del på unga invandrare och rörelsegödda politruker som aldrig behövt förhålla sig till att pengarna är inarbetade under många år. Dem som gjort jobbet är okända för dessa latmaskar. Vi bygger nu en ny historia om den fantastiska invandringen, en bok med bara 2 pärmar. Den saknar relevant innehåll eftersom den negativa delen aldrig skrivs, åtminstone aldrig färdig!

  Att omvärlden ruskar på huvudet och betraktar oss med skepsis verkar inte få dem att förstå. Narrativet är – De illvilliga vill bara störta världens bästa politik! Trots att de är gamla politiska vänner så vill de inte längre ha att göra med svenskar. Det biter hårdare än SD och den alternativa rörelsen, självbilden är det viktigaste för psykopater.

 4. “– Det viktiga är att vi belyser antidemokratiska krafter, säger David Baas.”

  Tänk vad den “journalisten” har missat då.

 5. Alla är infiltrerade. Vi klarade oss från invasion under VK2. Nu är vi med regeringens medgivande ockuperade i vårt liv, på gatorna och i alla beslutande organ.

 6. Ingen muslim-kramare kommer att bli skonad den dan när slaktknivarna börjar användas på allvar.

  • Ja och ögon,onda som djävulens……Åter ett bevis för att våra urgamla ordspråk,har det in i sig ” Don efter person” !

 7. Att svenskt rättsväsende är totalt nedlusat av vänsteraktivister är ju ingen nyhet. David Baas är ju så totalt misslyckad som går att vara trots alla hans insatser har SD bara växt och växt.

Kommentera