Anders Lindberg blundar hårt

INVANDRING. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör ser inte vad som pågår i vårt land. Det som fattas afrikanerna i Sverige är ett vettigt uppförande, man brukar bli bemött som man bemöter andra. Annars verkar afrikanerna vara de enda som tillåts ställa till med kravaller under en pågående pandemi.

-Pettersson är i och för sig övertygad om att de hade haft det bättre i Somalia och andra afrikanska länder, då hade de sluppit bidragsförsörjning, moderna bostäder, fri sjukvård, fred och rasismen från svenskar. Och de hade sluppit bli inkvoterade i mediereklamen.

Sedan undrar jag hur det kan finnas afrosvenskar när det knappt finns svenskar och förresten vem var det som fångade och sålde slavarna som transporterades över Atlanten. Vet du det Anders?

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Anders Lindberg blundar hårt

 1. Lindberg behöver aldrig blunda. Inte på jobbet, inte hemma, inte på semestern, inte på grillmiddagar hos grannarna. Lindberg är mindre upplyst än befolkningen i genomsnitt, men de låga stressnivåerna förblir intakta. Lindberg är SUPERMAN!

 2. Att trotsåldern är så lång, för en svensk ledarskribent på AB. Är väl rätt så unikt.

  Fast mig förvånar det inte. Inget förvånar mig längre, av det som “kommer ut” från AB, i tyckande eller reportageform.

  Värdigheten har inte så stor plats där.

 3. Sossarnas trogne fotsoldat har återigen uttalat sig på ett ogenomtänkt,dumt och onödigt provocerande sätt.Han får det att låta som om afrosvenskar skulle vara utestängda från vårt lands alla möjligheter.Vilket dom naturligvis inte är.Herr Lindberg borde tänka först och skriva sen.Det är aldrig fel.Det är heller inte fel att låta bli att elda på rasismen mot oss vita.Där kom dumstruten på igen för vilken gång i ordningen det har jag tappat räkningen på.

 4. Vill minnas att det inte finns några svart på Aftonbladet!
  Lindberg kanske är rädd att bli ersatt av en kompetenshöjare, vilket inte bör vara speciellt svårt. Vilken tomte som helst skulle kunna vara lika förvirrad och lögnaktig som honom.

  Han lider av det politiska syndromet att man inte lever som man lär. Grilla inte och flyg inte, för då minskar du möjligheten för Lindberg & Co att göra detta själva.

  De som betalar för att bli näpsta måste vara de mest infantila som finns, de måste vara analfabeter. Det skulle vara en förklaring till deras fäbless för invandrade såna. Kaka söker maka.

 5. Negrer är det väl extra synd om, och de har väl gräddfiler överallt..?? De och araber sköter sig absolut sämst av alla grupper som vi tvingas ta emot. Kan ju bero på det varför svenskar är avogt inställda till dem. Som du beter dig, så bemöts du. Så enkelt är det. Plus all jävla grov kriminalitet, alltid en blatte….

 6. Jag tycker att Pettersson förföljer och hånar Anders Lindberg. Anders Lindberg kan inte hjälpa att han lider av ett handikapp som visar sig i ett klent förstånd.
  Afrosvenskar hur kom vi hit? Är det slavhandel som är orsaken?
  Jag antar att varje person som finns i Sverige är här av egen fri vilja och kan följaktningen lämna Sverige också om de finner vistelsen oangenäm.

 7. Afrosvenskar behandlas mycket bättre än etniska svenskar i Sverige.

  Eller hur – Anders Lindberg?

Kommentera