Stäng

Katja Nyberg – varför hyllar ministern den knäböjande polisen?

INRIKES. Katja Nyberg, är född 1971 i Sverige och riksdagsledamot för Sverigedemokraterna. Nyberg har arbetat som polis och varit anställd vid Nationella operativa avdelningen. Hon har suttit i regionpolisrådet och i Säkerhetspolisens insynsråd. 

Ibrahim Baylan, är född 1972 i Turkiet, och riksdagsledamot för Socialdemokraterna. Baylan är Sveriges näringsminister. Han har i ungdomen arbetat som restaurangbiträde, SSU och fackligt. Som ordförande i SSU-kretsen i Umeå medverkade han 1997 till valfusk, enligt Svenska Dagbladet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “Katja Nyberg – varför hyllar ministern den knäböjande polisen?

  1. Svaret uteblir som vanligt. Det första du måste lära dig om du ska bli en riktig Sozze. Svara aldrig på frågan och ljug så mycket som möjligt då är din framtid räddad så länge partiet existerar.

 1. Han ser fin ut i hullet, den gode Ibrahim, den begynnande dubbelhakan lyser med sin frånvaro. Blir lite tokigt med färdigskrivna manus bara, frågorna får aldrig några svar. Sossarnas paradgren, vid sidan av de sjuka lögnerna.

  1. Jag tänkte faktiskt avstå, men jag kan inte hålla mig. Är det inte ett problem, att en sådan överlägsen demokrati, som Sveriges Riksdag låtsas vara, tillåter, till synes, så autistiska riksdagsledamöter/ministrar/statsråd att framföra pamfletter som så illa överensstämmer med frågeställningen? Svenskar som konflikträdda är verkligen ingen underdrift. Men visst, även jag har sett klipp från parlament från jordens alla hörn; knytnävsslag utdelas från gubbar i kostym i slips, stolar slängs, karatesparkar och en och annan kniv förekommer. Det är måhända inget att föredra, annat än i rent underhållningssyfte. Jag har haft förmånen, ett par gånger, att sitta på åhörarläktaren som publik. Där råder absolut tystnad, viskningar undanbedes och beivras. Det finns vanligtvis två väktare som tillser att reglerna efterlevs. Kanske skulle folk från BLM få sin fråga på tapeten, med kanske hundra personer på läktaren. Det kanske är dags, det verkar ju så på dagens populistiska ministrar i regeringen. Skulle saker gå överstyr, på grund av frustration och ovan nämnda autistiska drag, så får väl väktarna kalla på förstärkning. Förstärkningen lär komma i brådrasket, med Glock och det som finns kvar, i det i omgångar länsade vapenskåpet.

 2. Bra jobbat Katja!
  Den andra individen
  ser kriminell ut i mina ögon..
  Tittta på ögonen vad ser man där..inte så mycket värme vad jag kan se.
  Ponnsan
  AfS

 3. Det är ju så som kommande poliser utbildas Bögar o flator som ska slicka de kriminellas skor och inte störa deras kriminella verksamhet. Fy fan vilket samhälle. Folk får beväpna sig fast illegalt förstås inte lagligt som i USA.

 4. Ministrarna har också säkert förståelse för drevet mot Carl von Linné. Den svenska modellen.

 5. Baylans störda ögon-blick säger allt.. bara kolla..
  Det är illa.

  Kolla London imorgon, ”Perfekt storm” spås komma..
  Kan jag donera så gör jag det 🙂 Till rätt konto så klart.

 6. Den galna kvinnliga polisen som knäböjde förstår inte liksom så många andra galningar hur farligt det är att ta på sig skulden för något som inte finns!

  Ge folk som på något sätt känner sig kränkta utan att vara det, rätt att bete sig illa kan bara sluta i katastrof!

 7. Bra fråga från Katja. I sitt svar kallar Baylan den sociala distanseringen för en restriktion som inte skall brytas. Sanningen är ju faktiskt att det handlar om ett råd eller rekommendation från FHM.och det kan man välja att följa eller ej.
  Så korkad han är denne minister och han är definitivt inte ensam bland sina ministerkollegor.

 8. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Socialdemokraternas tillkortakommanden visar sig i både stort som i smått.
  Den största riskfaktorn vad det gäller osäkerhet i Sverige är den svensk regeringen som drabbats av beslutsvånda.

  1. Glömde tillägga att Katja Nyberg behöver ingen inkvotering utan kan ta sig fram på egna meriter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: