Stenar kastade mot polisstation i Växjö

BROTTSLIGHET. Polisstationen på Dalbo i Växjö har utsatts för skadegörelse.
Natten till torsdag har stenar kastats mot polisstationen som lett till att två fönster har krossats. Polisens inre befäl uppger under torsdagsmorgonen att det handlar om ett fönster på entrédörren och ett på själva byggnaden.

Det ska ha inträffat vid 00:30-tiden natten till torsdag och polisen har under morgonen inga misstänkta för gärningen. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Om Araby på bloggen…

-Pettersson säger att SVT skriver Dalbo Polisstation, när det i verkligheten är polisstationen i det mångkulturella paradiset Araby som är vad det låter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Stenar kastade mot polisstation i Växjö

  1. Gamgubben, jag vet inte men tvivlar på att polisstationen var bemannad. Det var förr som polisen jobbade när busarna härjade…

  2. Inget ont om djurarten apan men hela Sverige liknar idag apberget på Skansen, knäböjande Kling Klang använder numera knäskydd och fortsätter att läsa Maos lilla röda !

  3. Och vad gjorde polisen då, störtade de ut för att gripa stenkastaren? Eller hemska tanke, kröp ihop bakom skrivbordet och hoppades det snart skulle bli lugnt igen. Ingen gripen, ingen upptäckt, inget vittne.

Kommentera