Åtgärder mot rasism mot svenskar

INRIKES. Till Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S)

Vänsterextrema AFA och det rasistiska nätverket Black Lives Matter har i Sveriges tre största städer den senaste tiden arrangerat demonstrationer där rasism och våld varit tydliga inslag.

På söndagen hölls en Black Lives Matter-demonstration i Göteborg, som spårade ur. Poliser attackerades och butiker i city vandaliserades. Minst en butik plundrades. Under natten brändes ett tjugotal bilar. På gatorna skanderades rasistiska slagord som White motherfuckers och Black Power.

Samtidigt drabbas allt fler svenska ungdomar av förnedringsrån, misshandel och våldtäkter bara på grund av att de är svenskar och där förövarna har utländsk bakgrund.

Många svenska ungdomar känner sig alltmer hotade, otrygga och utsatta i sitt eget land. Svenskfientligheten och rasismen blir alltmer påtaglig. När nu tusentals samlas på Sveriges gator och skanderar rasistiska slagord, riktade mot vita, och utför våldshandlingar måste samhället agera på samma sätt som samhället tidigare framgångsrikt har agerat mot nazistiska våldsverkare.

Med anledning av detta vill jag fråga justitie- och migrationsminister Morgan Johansson:

Vilka lagstiftningsåtgärder vidtar ministern inom sitt ansvarsområde i regeringen för att stävja den alltmer ökande rasismen riktad mot svenskar och de rasistiska demonstrationer som nu ägt rum?

Björn Söder, Sverigedemokraterna

Skriftlig fråga 2019/20:1545 av Björn Söder (SD)

-Pettersson menar att det är dags för globalisterna att ta hänsyn till att svenskar och vita är minoriteter i den globala världen de vill ha…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Åtgärder mot rasism mot svenskar

  1. Komma hit och snylta på andras surt förvärvade skattepengar och sedan ha mage att sitta med offerkofta i en parabollägenhet. Nä fy f*n de kan hålla sitt BLM i Afrika och Mena där de hör hemma. Ut med packet!! så det blir frid och fröjd här i Sverige igen.

  2. Det är det klassiska, det “Goda våldet” och “vänstern” de som håller med är dem med har rätt “värdegrund”, PK, journalister, batikhäxor och alla de andra som håller på sina vänsterradikala idéer. Här vågar inte politikerna gå in och säga till, de vågar inte ens titta, de ser inte felen, de ser inte att det finns omvänd rasism i detta, de ser inte våldet, de ser inte vandaliseringen, de ser inte plundringen, de ser det som håller på att hända, det är helt enkelt för fega att ingripa.

  3. Sovjet löste störande problem med Gulag i Sibirien !
    I Sverige sattes en gång i tiden kommunster anarkister och övriga störande vänsterextrema i speciella läger !
    Det var bättre förr……

  4. Dessa avarter till människor har nu även bestämt att våra barn och ungdomar ska TVINGAS gå i samma skolor som sina förövare, de förtjänar lagens strängaste straff och lite till!!

  5. Svenskt näringslivs ekonomiska bedömning för 2020-2021 ser inte bra ut. De säger att de vill se åtgärder från regeringen. Kan någon tala om för mig vad de förväntar sig att en samling clowner ska kunna åstadkomma? Allt dom gör förvärrar situationen. Vem vet vad Löfven 🙂 🙂 🙂 ska göra åt saken?

Kommentera