Anders Lindberg, Sydsvenskan med flera är en tragedi

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefs-desinformatör Anders Lindberg är i farten på twitter igen, det är i och för sig inget ovanligt men om någon om någon svensk ledarskribent, för att inte tala om politisk chefredaktör, hade skrivet ett Tweet som löd “Vilka kräk Sossarna är.” hade dennes anställning avslutats samma dag.

Nåväl, den 12 september år 2014 var en fredagskväll och nedanstående från igår är en lördagskväll.

Båda är skickade mellan klockan 21 och 22 på helgkvällar, jag undra om inte Anders borde ha surfförbud när han druckit rödvin?

Med tanke på att Mats Skogkär blev av med jobbet på Sydsvenskan för nedanstående tweet…

…kan man undra varför Andreas Ekström arbetar kvar och hyllas på samma tidning, nedanstående tweet skrev Andreas i samband med Sverigedemokraternas tunnelbanekampanj mot tiggeri, då hette det bland annat att “jag är helt chockad över SD-vidrigheterna” och “det finns inga spärrar längre”, och ”de är obildade lågpannade as”. SD var alltså emot det organiserade tiggeriet som många är idag.

-Pettersson säger att alla tre herrarna ovan är så kallade etablerade journalister som ofta skrivit om näthat och beskrivit alternativa medierna som slasktrattar, Mats Skogkär också, han har varit tyst när drevet gått och är bara en nyans bättre än de andra…

Kommer ni ihåg Researchgruppen, den kriminella vänsterextrema, våldsbejakande gruppen som förföljer oliktänkande och samarbetar med EXPO, Expressen med flera…

Helt klart är att det beror inte på vad man skriver utan om vem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Anders Lindberg, Sydsvenskan med flera är en tragedi

 1. De här MURVLARNA tycks ha ytterligare en sak gemensamt och det är väl dåligt ölsinne !

  • Ja, men inte bara det, utan oxså att de alla en IQ på samma nivå som en daggmask.

   //Gunnar

 2. Att JÅ gjorde en tabbe när han flög på Anders Tegnell när det är regeringen med lallaren Stefan Lövfen som är ansvarig.
  Men som många skrivit förut att om det blir ett ansvarsutkrävande så blir det Anders Tegnell som kastas under bussen.
  Han är nästan pensionär så ett antal miljoner på ett pensionkonto och en rundligt tilltagen avgångslön så är problemet löst. Sen kan skräckministären lalla vidare till nästa tillkortakommande som de naivt inte sett komma.

 3. Det är så jävla tydligt att moralen och lagen har två verkligheter i detta land.
  Hur kan det vara så? Skyddas vissa av “eliten” för att det passar deras ideologi? Har “eliten” en agenda att driva landet som dom vill? Allt annat skall stoppas till varje pris. Smutsspelet har blivit legalt. Spelar våra demokratiska val ingen roll längre?
  Visst är yttrandefriheten det största att försvara, men det skall vara lika för alla, hög som låg. Ingen är förmer än någon annan.
  Hoppas på en utveckling så att den fria debatten kommer släppas fri, inte att det byggs högre och högre murar inom statsmakt och media, där vissa inte tillåts att få sin åsikt hörd.

  • Är det ändå inte lite väl snällt att kalla dumskallarna för “ELITEN” ?

   • Höjer dom icke till skyarna via mina citationstecken, mer en markering att de är självutnämda eliter som dock ej når upp till epitetet.

 4. Det finns inget utrymme för andra åsikter, trots att de utger sig för att vara för det FRIA ordet. Vad det betyder, mest varmluft, de respekterar ingen som inte håller med dem. Det enda som gäller är en vänsterextremistisk inriktning trots att de flesta inte röstade på dem.

  De problem som finns är alltid ett resultat av någon annans politik, oklart vilkas. De regeringar vi haft har genomfört samma vänsterliberala politik.
  Nu angriper man motståndarna, SD, och anser deras politik vara orsaken till det politiska kaos som idag är det normala i Sverige.

  Hur den paradoxen går ihop är inget vi får svar på.

  På tal om paradoxer, såg på svt text idag. Där trumpetas ut att stödet för Boris Johnson sjunker p.g.a coronakrisen, underförstått har hans politik inte fallit väljarna på läppen. Trots att UK fört en mer resolut bekämpning med färre dödsfall per capita. Paradoxen är att när Sverige med Lövén i spetsen inte gör nåt så går stödet upp!
  Det visar väl snarare på de väljare och den massmedia vi har, brist på handlingskraft och propagandan gör de fanatiska ännu galnare i sin kamp för ett diktatoriskt samhälle.

  Gd för Fhm var ute och skällde på Åkesson, oklart varför. Men enligt honom har han ingen rätt att göra så. Det är inte politiker som tillsätter dem.
  Mig veterligt har inte vi heller tillsatt dessa tjänstemän. Trots det så är de anställda av oss men lyckas ändå inte rädda våra liv, varför just de är anställda är högst oklart. De lyckas inte med sitt jobb och kritik från arbetsgivarna, vi, är högst relevant. Åkesson är också väljare även om det inte var i den positionen han kritiserade Tegnell.

  Hallengren blir som i extas och tror på en frälsning. Vid pandemins slut kommer människor att falla på knä, gratis knäskydd ordnas, och tillbe dessa gudomligheter. Möjligen blir det så, men det kommer inte att bero på att svenska politiker lyckats med bekämpningen av corona.
  Fanatiska aktivister, invandrare och propaganda kan däremot ge sken av att det finns en majoritet som tror på narrativet.

  De sista idioterna är inte födda än, men problemet är att de får politiska uppdrag!

 5. Anders lindberg och aftonbladet är ett stort skämt. Hoppas tidningen går omkull och han blir av med jobbet – om man nu kan kalla det för ett jobb…

 6. När det gäller Anders Lindberg så kan ju vilken amatörpsykiater som helst konstatera att det inte står rätt till i de övre regionerna. Tror knappt att diagnosen finns i boken.

 7. Aftonbladet som har en så välavlönad fåne som skriver åt sig, kommer att ordna sin egen undergång.
  En tidning som inte är värd att kallas tidning.
  Svenskar jag uppmanar er sprid budskapet : BOJKOTTA SKITEN !
  De skriver ju bara trams.

Kommentera