Sätt demonstranterna i 14 dagars karantän…

DEMONSTRATIONER & PANDEMI. Fremskrittspartiet eller Framstegspartiet, FRP, i Norge tycker att hälsomyndigheterna i Norge ska beordra demonstranterna i Oslo och Stavanger att sitta i 14 dagars karantän hemma, rapporterar VG.no.

AFS-Butik. Svenska liv räknas är en slogan för att minnas alla offer för det importerade, mångkulturella våldet.

Deltagarna i demonstrationerna får ta de ekonomiska konsekvenserna av karantänen själv.

I lördags demonstrerades det som stöd för “Black lives matter” i Stavanger . Över 4 000 personer rapporterade sitt intresse på Facebook och 1400 dök upp. Det är mer än vad kommunen tycker är motiverat.

Fredag ​​var det också en demonstration i Oslo . Flera tusen dök upp och regeln om en meters avstånd följdes inte.

– Det är otroligt tråkigt och nedslående att så många människor helt struntar i andras liv och hälsa på grund av sin egoism och eget intresse, stortingsledamoten Jon Helgheim från Frp.

Helgheim anser att regeringen har varit för svag för att försvara infektionsreglerna i samband med stöddemonstrationerna för “Black lives matter” i Stavanger och Oslo.

– I tre månader har vi offrat och försakat det mesta. Människor har varit tvungna att hålla sig lugna, har fått sina rättigheter beskurna och inte fått säga adjö till sina nära och kära. Jag undrar när regeringen kommer att sluta visa uppskattning för sådana demonstrationer och snarare genomföra åtgärder för att skydda liv och hälsa, säger Helgheim.

-Pettersson säger att det låter som Jon Helgheim är verksam i Sverige, här har polisen lämnat tillstånd för 50 personer i Stockholm, Malmö och Göteborg. När det sedan kommer flera tusen upplöser polisen demonstrationen men det tar flera timmar och folk drar vidare till andra platser så skadan är redan skedd.

Sätt demonstranterna i karantän…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Sätt demonstranterna i 14 dagars karantän…

 1. Ja, nu gäller inte längre några direktiv angående Coronasmitta nu kan Tegnell gå hem till familjen !

 2. Bygg upp läger där de isoleras i 14 dagar. Ta ut vandrarhemskostnad som ska betalas innan de kan lämna lägret

 3. Detta är ett myndighetshaveri av episka mått.
  De som är ute på gatorna och gapar är hårdföra neomarxistister med ett stort släptåg av nyttiga idioter påhejad av msm.
  De som leder demonstrationerna är säkert bara tacksamma om coronan kan knäcka samhället totalt så den slutgiltiga lösningen kan påbörjas.

 4. Hur kan folk vara så korkade.
  Nästan hälften av över 70 åriga som smittas dör, men ändå inget problem att gå och demostera och sen träffa sina äldre släktingar.

 5. Bra idé i karantän med alla negrer och vänsterextremister som är ute och stökar.

 6. Polisen i Göteborg säger att folkmordsmyndighetens regler är flexibla. Polisledningen med sin agenda “No Lives Matter” bör också få straff då de låter smitta spridas och fler dör.

Kommentera