Knäböj aldrig och be inte om ursäkt för att du är vit

RASISM. Be aldrig om ursäkt för din hudfärg. Sträck på ryggen och var stolt för att du är vit eller har någon annan hudfärg. Gå aldrig ned på knä och be inte om ursäkt för något som inte är ditt fel. Det är de som kräver detta som är rasister och media som underblåser hat och våld. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Knäböj aldrig och be inte om ursäkt för att du är vit

 1. De länder i Afrika som negrerna tog
  över gick snabbt från blomstrande
  länder till U-länder.

  Sverige är på väg i samma riktning,
  och av samma orsak!

  Vill vi ha muslimer och negrer som
  ska styra Vårt Fosterland?

  Ska vi låta LANDSFÖRRÄDARNA,
  socialdemokraterna behålla kontraktet
  med muslimerna?

  Ska socialdemokraterna få välja mellan
  kontraktet med muslimerna eller
  regeringen?
  Invasionen av Vårt Fosterland pågår!
  Demonstrationerna är ett tydligt bevis!
  Vi Sverigevänner är hotade!

 2. ”I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.” Martin Luther King, 28 augusti 1963, vid Lincoln Memorial, Washington D.C..

  Det borde gälla båda vägar? Jag kan bara konstatera att i vissa frågor var folk mycket klokare förr. Jag vet inte hur många Löfven, Reinfeldt, Bildt och Palme det går på en Erlander. Fälldin, Ullsten, Carlsson och Persson växlar också kort mot Erlander men inte lika katastrofalt dåligt som de förra.

 3. Om MP, V o C och i viss mån S får som dom vill så ska vi vita etniska svenskar be om ursäkt för att vi finns till och lämna över allt till en massa negrer och muslimer.

 4. Alla som har trott att de svarta är idioter och kriminella fick här höra något annat, men de förstår troligtvis inte vad han sa.

 5. Nästa steg blir knäböjande + huvudsänkande+ avhuvning. De flesta i regeringen o polisen skulle inte sakna sin hjärna alls.

 6. Kommer aldrig att ske så länge Rasismen mot VITA är så markant och myndighetsgodkänt !

 7. Tony Heller har förstått det jag insåg redan i Februari, Coronapandemin är en bluff i syfte att testa införandet av en global totalitär världsordning! Det måste alla med någon hjärncell kvar inse när ”faran” mmed viruset är som bortblåst så fort man demonstrerar mot ”vit rasism”!

  https://youtu.be/6m-QNuU1y8o

  /SVENSK

  Ps i våran släkt har vi kramats och träffats hela tiden! Med både barn och barnbarn!
  Ds

 8. De här vore kul om du granskade Pettersson.

  Lövfen och gänget har skapat svält och miljöförstöring för dom svarta i Uganda. Ett miljö projekt som minskar koldioxid utsläppen i Sverige på dom fattiga svarta bekostnad.
  Regeringen går över lik för den fina Sverige bilden.

  https://youtu.be/cD8vD-dPKaQ

 9. Naturligtvis !
  Att man inte behöver eller ska be om ursäkt för sin hudfärg det förstår alla utanför begåvningsreserven.
  Poliser och övriga som knäböjer och de som demonstrerar i USA och i andra länder är bara tragiska patetiska och trasiga individer, är inga vettiga människor med värdighet och moral som uppför sig på ett sådant grottliknande sätt.
  Hur bra blev det i Sydafrika när de icke vita tog över makten, något som idiot-Sverige sjäkvklart skrek om kämpade mest för men idag är det dödstyst från svenska vänstermaffian angående Sydafrika.
  Hyckleri…

 10. Enligt grundkursen i psykologi är det mesta en
  människa gör – en kompensation!

  Känner någon sig i underläge så är denne i
  underläge.
  Att vara i underläge kräver – en kompensation!
  En kompensation kan vara – våld mot överheten.
  En kompensation kan vara – demonstration eller protest.

  Inget av detta förändrar den underlägsnes förutsättningar.
  Det visar bara den underlägsnas underlägsenhet.

  = as it is!

 11. Det var ett starkt budskap , översätt det till svenska och skriv ut det och sätt det i händerna på Löfven så att han kan läsa upp det i tv på bästa sändningstid så att alla dessa idioter som går omkring och protesterar får sig en tankeställare .

 12. Exakt. Den kvinnliga polisen som gjorde det skulle ha sparken direkt. Hon är inte lämplig som polis. Det är viktigt att markera mot sådant beteende.

Kommentera