Vänsterblivna demonstrerar i Stockholm mot polisvåld i USA trots corana

BROTTSLIGHET. Tusentals står trångt på Sergels torg trots förbud mot folksamlingar på fler än 50 personer. Polisen uppmanar!, folk att skingras. Polisens jobb är att skingra folksamlingar på över femtio personer, med våld om det behövs. 

Tydligen gäller inte lagen och det kan vara bra att veta inför den allsvenska fotbollsstarten och sommarens konserter. Vän av ordning undrar också varför stockholmarna är värst drabbade.

-Pettersson skulle heller se demonstrationer mot våldtäkter och mord utförda av invandrare i Sverige, eller mot de svartas våld i USA. Om nu vita är ett så stort problem, varför bosätter sig inte afrikaner i det fredliga Afrika där det inte förekommer rasism eller…

Den vita rasen är en minoritet
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Vänsterblivna demonstrerar i Stockholm mot polisvåld i USA trots corana

  • Herre gud ! Har hela poliskåren hål i hjärnan. Beviljas tillstånd i Malmö för detta anser jag att Folkhälsomyndighetens regler har upphört. Då kan vi Svenskar också i sommar fullständigt skita i Tegnell rekommendationer. Detta gäller naturligt vis även Lövens pladder om att ” vi alla skall hjälpas åt i pandemin”

   • Just nu säger polisens talesman i radio (P4), att demonstrationstillstånd är beviljat.

    Att Folkmyndighetens regler kommer att nonchaleras, och att det helt allmänt blir kaos när bråkmakare samlas – det kan man ju räkna ut med röven.

 1. När blir det en demonstration mot alla morden på vita farmare i Sydafrika? Innan hela familjer mördas blir de utsatta för tortyr. Det finns en omfattande diskriminering av vita i Sydafrika men det är det mycket tyst om

 2. Varför demonstrerar svenskarna bara för/emot händelser som gäller utlandet? Det finns så mycket som inte står rätt till i Sverige nuförtiden men ingen demonstrerar sitt missnöje i samma omfattning. Det är tydligen alltid lättare att peka finger åt andra länders problem kanske rentav för att avleda folks uppmärksamhet och få dem att känna att “jämfört med deras problem har jag det bra ändå”. Men Sverige ruttnar det fuskas, trixas och vinklas statistik för att lura svenskarna och omvärlden: PISA undersökning, Corona osv. Hur länge kan Sverige hålla på att blunda för de egna problemen?

 3. Så är det med vänstern, afrikaner och människor från Mellanöstern, de följer inte våra lagar utan lever efter sina egna.

 4. Ja det visar ju tydligt vilket samhällsansvar den extrema vänstern tar !
  Men å andra sidan så får ju den kriminella vänsterparasiten göra och säga vad den vill i dagens landsförädiska trygga och heligt mångkulturella Sverige.

 5. I tidernas begynnelse var alla svarta. Den enda stora Guden inbjöd alla att tvätta sig rena i en renhetskälla. De aktivaste och klokaste gick först till källan och alla blev vita, därefter kom människorna som inte var så intresserade allt eftersom. Vattnet blev smutsigare och därför blev de inte helt rena och vattnet försvann och till slut återstod lite på botten. De minst intresserade och lataste som då kom kunde bara stå i vattnet och böjde sig ner med handflatorna men kunde inte tvätta sig.
  Förvisso en saga men kan ha ett uns av sanning, eller vad tror ni?

 6. Att de som råkar illa ut i möte med polisen talas det aldrig om.
  Grovt kriminella och samhällsparasiter som bara ska ha men inget ge.

 7. Dom är i fel världsdel och demonstrerar men det fattar ju inte dom kålrötterna

 8. De icke-vita förökar sig som råttor!

  Konstigt bara att de inte dominerar
  när det gäller intelligens!
  Hur många icke-vita har ett världspatent?
  Hur många icke-vita har världsföretag?
  Hur många icke-vita är VD för företag?

  Är det skälet till demonstrationen?

 9. Tokvänstern och utlänningarna tycks stå utanför lagen! Och ingen kväser dem!

 10. Undrar om polisen varit sådär härligt svenskt “naiva” när de gav tillståndet till en vänstersamling som denna? Vad trodde de skull hända liksom? 😀

 11. Tala om att vända kappan efter vinden. För några år sedan och terrordådet Drottninggatan var polisens bilar klädd i blommor och de hyllades som hjältar men vindarna har vänt och nu uppmanar dessa människor att “Hela Sverige hatar polisen”. Räkna inte med mig ! Ni verkar vara en grupp individer utan hjärna att i en pandemi gå ut och demonstrera. Har ni inte lyssnat till statsminister Lövens tal ” Alla skall ta ansvar – Alla skall hjälpa till i pandemin” Vore jag polis då satt ni på arresten nu. Tar ert ansvar för h_vete.

  • Kanske sätta dom på ett “äldreboende” där alla åldringar avlidit, före sanering samt att överlevande fått flytta till ett sjukhus !!!

   • Det är för lindrigt. Sätt dom på ungdomsanstalt som förr i tiden.Och den som beviljade detta tillstånd har hål i huvudet.

 12. Negrer och vänsterextremister in action. Hoppas många blir smittade de har dom förtjänat.

Kommentera