Stäng

När vänstern får bestämma

Det finns två saker att säga om detta.

Merparten av svenska folket hatar INTE polisen. Om jönsarna på Sergels torg drabbas av vardagsvåldet är de säkerligen överlyckliga om polisen kommer till deras undsättning.

Nästa helg startar Allsvenskan i fotboll. Om det som sker på Sergels torg inte får ett efterspel för arrangörerna, kan jag inte tyda det annat än att fotbollsarenorna kan släppa in sina fans den 14:e

37 reaktioner på “När vänstern får bestämma

 1. Ingen sjukvård till dem, låt dem kvävas till döds.
  Vi måste börja demonstrera själva, vi måste upp ur våra soffor och utöva vår rätt. Polisen kunde inte neka dem, men det var inget problem att neka när man manifesterade för Tommie Lindh.

  Vi har blivit inkörda i att politiker sköter våra frågor åt oss, därför har vi blivit liknöjda. Vi knyter på sin höjd näven i fickan och förbannar de skyldiga, men nu krävs det mer. Gå på möten, demonstrera, skriva i tidningar, gå med i partier o.s.v.

  Det enda vägen är att ta tillbaka makten från de samhällsfrånvända.
  De lyssnar inte på vår frustration, det är först när de tappar röster som det händer nåt..

 2. Var är protesterna när svenska kvinnor gruppvåldtas? Var är protesterna när svenska kvinnor mister sitt huvud? Var är protesterna när svenska kvinnor kallas jävla horor och liknande?

  1. Var är protesterna när MÄNNISKOR blir Mördade av inkräktare från ett annat solsystem.

  1. Var är protesterna när MÄNNISKOR blir Mördade av inkräktare från ett annat solsystem.

 3. Polisen skall ju vara objektiv och neutral, ser med spänning fram mot den dagen när nazister demonstrerar och en hysteriskt gråtande hästsvanspolis knäböjer framför dessa och skriker heil.

 4. Det säger sig självt, är man kriminell hatar man polisen av naturliga skäl. Vi andra svenskar vill för allt i livet inte vara utan polisen.

 5. Att så många kan lida av prepsykotiskt tillstånd är verkligen oroväckande.
  Att ta fast kriminella är tydligen tabu, speciellt om de är svarta.
  Hur ska det sluta när 85% av alla brott i USA begås av svarta?

 6. Kan trösta er som tror att sådant endast sker i Fjollträsket….
  Har ikväll sett olika EU-länder och alla är emot lag o. ordning. Om det nu inte enbart är/var vänsterpack och deras statsstyrda TV,som visat ”de rätta bilderna” och noggrant förklarat,att US-niggern var en praktkarl ?

  1. Alla Svenskar hatar INTE poliser, det är den REGERING som inte bryr sig om ifall det finns någon polis eller inte som vi i så fall hatar.

 7. Ja,det blev som jag trodde.Skrik och gapvänstern fick ha sin show.Det här var inte ett seriöst politiskt ställningstagande.Det här var bara en dålig och patetisk parodi på händelsena i USA.Tack och lov så hittade inte AFA dit så det blev ingen stenkastning eller fönsterkrossning.Parodin med den kvinnliga Polisens knäböjande var minst sagt pinsam.Trodde hon att demonstrationen skulle bli lugn om hon utförde denna gymnastikuppvisning ? Hysteriskt skrikande unga vänstertjejer är inte att leka med när dom har jobbat upp sig till hysterinivån.Då hjälper inga knäböjningar i världen. Nu får vi bara hoppas att pressen tar sitt ansvar och inte höjer denna demonstration till skyarna för tänder man gnistan så kommer det att sluta illa.

  1. Samt polisen ifråga ska få hänga in uniformen och gå till arbetsförmedlingen efter nytt jobb.

 8. Var det Sveriges s.k. framtid som befann sig på Segels torg🤔?
  Säger mer om dem som befann sig på Sergels torg än dem de hatar, polisen i detta fall. Fega och okunniga om vem som styr polisen och stiftar lagar🙄! Förväntar mig att de orkar masa sig längre ner på Drottninggatan, uttrycka sin oro för det egna landets förfall.

  1. Polisen har tappat våldsmonopolet. Enligt FN:s definition på ett land är Sverige inte något land längre. Den införda DDR-skolan har gett oss ett gulli-gullande rättssamhälle. Väntar bara på att grannländerna går in och röjer så det blir lag och ordning igen.

   1. Finns nog bara ett stort grannland i öster, som skulle klara det.

  2. Det är inte alls konstigt att sådant här förekommer i LILLA AMERIKA alltså Sverige.

 9. En olaglig sammankomst i coronatider där vi alla andra måste uppvisa största försiktighet och följa givna restriktioner för att inte bli smittade och naturligtvis för att inte sprida smittan vidare!
  Men extremvänstern struntar som vanligt i lagar och bestämmelser.
  Men, om det vore lite krut i polisen så fanns här gyllene möjligheter att sanera en del av samhällsohyran som vänstern utgör.
  Och varför använder de inte sina vapen, lika bra att byta ut revolvern mot en vattenpistol istället.

 10. Ett polisfruntimmer i uniform går ner på knä framför tusentals illegala demonstranter, patetiskt och skrämmande att se. Vårt land är dömt att gå under.

  1. borde sparkas omedelbums men får förmodligen diplom o ny tjänst med högre lön
   nåväl dryga 80 % av Abzurdistans röstberättigade vill ju ha det så här så varsågoda…

  2. och dessutom kramar hon om en person och gråter ! Ytterligare en som bryter mot restriktionerna covid-19 och dessutom polis. Fy fan vad dåligt och dessutom spottar hon samtliga svenskar mitt i ögonen. Hoppas hon får sparken !!! JAG KOKAR

  3. Sverige har redan gått under och allt började ödesåret 1968 när den vänsterextrema parasiten började äta sig in samhället som vi ser resultatet av !

 11. Sätt Stockholm i karantän. Den där idioten som gav okej för denna skit protest i en pandemi ska kölhalas och sitta i stupstocken. #hata 08or Mvh Blekingebo 😉

  1. Jag och några bekanta brukar skoja om att bygga en mur runt Stockholm och sedan se om klösmärkena är på in- eller utsidan av muren. Någon som vill gissa?

 12. Hela Sverige skrattar just nu åt det efterblivna och känslostyrda packet på Sergels torg.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: