EU måste fördöma rasismen och polisvåldet i USA

POLIS & RASISM. EU-parlamentarikern Alice Bah Kuhnke (MP) vill att EU fördömer situationen i USA, rapporterar Expressen.

Under tisdagen lyfte hon frågan om att markera mot rasism, polisvåld och hot mot journalister i samband med den gröna gruppens styrelsemöte. Hennes förhoppning är ett gemensamt uttalande den 18 juni.

– Jag är övertygad om att Trump-administrationen är mån om att ha goda relationer med EU, så förhoppningsvis blir det en markering som känns av, säger miljöpartisten Bah Kuhnke.

-Pettersson säger att Alice Bah Kuhnke borde vara tyst, det är en tidsfråga innan skiten drar igång hos EU i Bryssel och i Sverige. I Paris pågår det redan, det är ett försök att krossa civilisationen och visar att afrikaner hör hemma i Afrika och araber i Mellanöstern.

Det är olyckligt att journalister råkar illa ut men sällan har vi sett reportrar som så öppet tar stöd för upprorsmakarna mot lag och ordning.

Allt detta för att den grovt multikriminelle George Floyd begick ett brott för mycket…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 thoughts on “EU måste fördöma rasismen och polisvåldet i USA

 1. För en gångs skull håller jag med EU. Dessa ständiga påhopp på vita runt om i världen måste få ett stopp. Att skylla den egna ofullkomligheten på de som bygger samhället är improduktivt, farligt och rasistiskt.

 2. Det verkar smartare att fördöma dom kriminella negrerna. Men man kan inte använda ordet smart i samma mening som Miljöpartiet.

 3. Är Disneyklubbens ordförande i gång igen och glappar med truten ?
  Alice Bah Kuhnke som minister, vilket Aprilskämt……

 4. Jag hopps att vi slipper stående ovationer i Svensk press nu.Det som händer i USA handlar enligt min övrtygelse inte längre om rasism mot den svarta rasen.Nu handlar det om rasism mot den vita rasen.Om Svensk press låter bli att förhärliga detta vansinnesdårskap som pågår kanske vi inte släpper lös och inspirerar våra inhemska tokskallar.Sverige är en krutdurk som exploderar när som helst.Ge också f_n i att exponera och skriva om Bilan Osmans unkna åsikter om den vita rasen.Vill ni ha öppet krig så räkna med att ni som msmpress är medskyldiga till det helvetetet som då kan uppstå.

 5. Vilken tur att vi fick en polis mördad afroamerikan (Detta ändå med respekt för den döde och dennes familj)
  Men var är alla gulligull protester i SVERIGE?
  Här mördas och knivskärs befolkningen varje dag för vad?
  Är det så nära inpå att du inte orkar ta till dig problemet?
  Är du så jädrans hemmablind att du inte bryr dig om din granne
  Är du så jädrans blåst av PK media att du inte fattar vad som händer.???
  Vem f.. är du som skriker och gapar stort och samtidigt skriker om rättvisa – –
  för vad som händer i USA?
  Ta dig tillbaka till jorden och se till att skrik högre i ditt eget land, för HÄR HÄNDER saker och ting
  som du borde lägga energin på
  Rädda landet från en mord och brottsvåg utan dess like.
  Rädda dig själv från PK tramset
  Protestera mot den totala nonchalansen från vår regeringen som inte reda ut ett jädrans skit
  och det, innan du glömmer bort att du är svensk i landet Sverige

 6. Kaffe&kaka/pizza/korvgrillar- strategin är verkningslös mot de mörkhyade rasisterna,det måste till hårda tag. Man måste möta våld med våld. Sorgligt men sant !

 7. En mörkhyad man sätter i halsen när han käkar ärtsoppa, Alcie ser det som ett rasistiskt brott. Hon är galen.

 8. Alice Bah Kuhnke som är företrädare för extrempartiet MP skall rannsaka sitt parti och erkänna hur mycket de har förstört Sverige. Hoppas att de åker ur Riksdagen 2022 och aldrig mer kommer in.

Kommentera