Anders Lindberg är orolig för demokratin i USA!


DEMOKRATI. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg twittrar om USA:s demokrati. Han borde ägna sig åt problem på närmare håll.

-Pettersson är mer orolig för demokratin i Sverige, förlorar Trump vilket inte är troligt så avgår han och lämnar över till efterträdaren. Detta till skillnad  mot Stefan Löfven (S) som lovade oss ett nyval, som var med om december-överenskommelsen (DÖ) och januari-överenskommelsen (JÖK), som inte vill prata med riksdagens tredje största parti, gjort försök att runda riksdagen med mera.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Anders Lindberg är orolig för demokratin i USA!

 • Roland Salomonsson

  Vi svenska gräsrötter oroar oss mer för det ”svenska tillståndet”. Vi oroar oss ofantligt för den antidemokrati som utövas av S,MP,L,C med stöd av V och den rasism de sakta ”normaliserar” mot ”etniska svenskar”.

  Gilla

 • Billy Boy

  Anders Lindberg behöver bara se sig om och konstatera det katastrofala tillståndet i kubik som hans själsfrände Stefan Löfven (S) med sin JÖK-maffia ställt till med i Sverige.

  Lindberg borde ägna sig åt en massa roddar-jobb att utföra här på hemmaplan …

  … men Lindberg misslyckas ju alltid med att nå någon trygg hamn där han hälsas välkommen.

  Gilla

 • Kungen

  Han begriper inte bättre med sin låga iq- nivå

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Tror han att Trump skall ta till vapen om han förlorar eller!

  Förlorar han så lär han bara lugnt dra sig tillbaka och se på när USA går under i genustrams, vänsterflum och svält!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Demokratin ?
  Jag är personligen istället orolig för alla grottmänniskor som just nu vistas på gatorna i USA, måtte president D.Trump våga stå vid sitt ord och skicka in militären som med hårda tag rensar upp i demonstrationsträsket och skapar ordning och reda.

  Gilla

 • ossie

  Anders Lindberg skulle tom ratas i Grönköpings veckoblad.

  Gilla

 • Stenbock

  https://twitter.com/MaryAgn45998793?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1046791348265848834&ref_url=https%3A%2F%2Fpetterssonsblogg.se%2F2018%2F10%2F03%2Fsvt-det-ar-hemskt-pa-riktigt%2Fcomment-page-1%2F%23comments
  Om mina försök lyckats,skall ni ovan se en bild med några (troligen vita
  Abzurdska) feministrar på besök,i det stora landet i Väster !!
  Ville gärna visa hur deras poliser stora o. välväxta,utsättes för provokationer av ”rättskaffens vita”….

  Gilla

 • compulsoryunion

  Sverige fortsätter ösa pengar över Jackie Arklöv som verkligen avrättade 2 vita poliser, och Rakmat Akilov, så allt är i sin ordning, att SVT kan fortsätta vara gråterskor över en falsk check inlösare i USA

  Gilla

 • Stenbock

  Tänka sig att en liten oansenlig efterbliven skribent i Fjollträsket,sitter och knappar ner saker och ting,han inget begriper från !!
  Påminner lite om ”musen som röt”…..

  Gilla

 • Lellego

  Den här vinkeln får vi aldrig se i Svensk media. En mångfald av medborgare som försvarar sig mot vandaler, anarkister, plundrare.

  https://warisboring.com/as-the-country-burns-americans-are-embracing-their-inner-roof-koreans/

  Gilla

 • Maya

  Vi står upp till halsen i stora samhällsproblem.Både ekonomiska och demokratiska och medmänskliga ( folkmordet på våra äldre) och otryggheten. Vi ska istället matas med problem som finns i USA och Långbortistan.Var finns viljan att skriva om dom inhemska nyheterna ? Det är Trumps göranden och låtanden som ska ältas in absurdum.Vi är ingen ytterligare delstat till USA ,Vi är Sverige ! Naturligtvis skall man rapportera vad som händer ute i världen.Men,det händer en hel del här också som är av allmänt intresse.Fokuset är oerhört tröttsamt och enahanda.Varför vänder sig folk till alternativa medier ? Varför går nyhetsupplagorna ner ? Svåra frågor eller hur ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: