Anlagd skolbrand i Stockholm


BROTTSLIGHET. Det brinner i Slättgårdsskolan i Bredäng i södra Stockholm, enligt flera medier. Räddningstjänsten larmades till skolan under natten, men branden var fortfarande inte under kontroll tidigt på måndagsmorgonen.

– Den håller på att sprida sig vidare till andra delar av skolan, säger Jarmo Carlsten, ledningsbefäl vid Storstockholms brandförsvar.

I mars i år brann Slättgårdsskolans gymnastiksal ner. I februari utrymdes skolan efter att flera elever fick svårt att andas, orsaken blev inte klarlagd men pepparspray misstänktes.

Slättgårdsskolan ligger i ett blandat bostadsområde i Bredäng och är en skola från förskoleklass till skolår 9.

Givetvis har skolan en värdegrund som har skapats av eleverna tillsammans med personalen.
VÄRDEFULL, ANSVAR, RESPEKT, MILJÖ, TRIVSEL, VARMT är värdeorden i vår värdegrund.

-Pettersson kommer ihåg mina egna ordningsregler och bröt man dem så kom farsan och då blev det inte roligt, men jag hörde aldrig något om värdegrund men det blev folk av de flesta och några skolor brann inte ner…

Om Bredäng på bloggen…

Om skolbränder på bloggen…

De enkla reglerna är gamla, varför togs de bort. Här Petterssons betygsbok från slutet på 1950-talet och början på 1960-talet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Anlagd skolbrand i Stockholm

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: