S i Helsingborg bryter med SSU

INRIKES. Socialdemokraterna i Helsingborg bryter banden till Ungdomsförbundet SSU. Beslutet kommer efter flera avslöjanden, bland annat ska den tidigare ordföranden, Mansour Ahmed, fortsatt styra föreningen på ett ”sektliknande” sätt även efter att han avgått från posten, rapporterar Kvällsposten

S i Helsingborg gör en kraftig och unik markering när man nu bryter helt med SSU. Detta efter avslöjanden om misstänkt homofobi, sektliknande styre och misskött ekonomi i S viktiga plantskola.

– Det innebär att det inte finns koppling till SSU i Helsingborg, säger Mikael Andersson, ordförande för S i Helsingborg.

– Det är ett tydligt ställningstagande. Allt som kommit fram är helt oacceptabelt. De får se till att starta om eller göra nytt, säger Mikael Andersson, ordförande för S i Helsingborg. Mansour Ahmed nekar till anklagelserna mot honom.

-Pettersson säger att det är oacceptabelt att det tog S över två år att ta ställning. Det är snigelfart…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “S i Helsingborg bryter med SSU

  1. Sitter han fortfarande kvar i Transport? Där man inte accepterar Sverigedemokrater.

  2. Pk:s kritik av fobier, hatbrott, rasism och liknande, gäller bara den svenska urbefolkningen. Alla med självpåtagen offerkofta, kan i princip bete sig som svin och bli förlåtna.
    Det råder verkligen inte likhet inför lagen och svensken står alltid som förlorare.

  3. SSU ser ju på Socialdemokraterna, hur det ska drivas…Stefan Löfven driver ju Socialdemokraterna som en diktator och Sverige driver han till totalt apati och sönderfall.

    Som de gamla sjunger, kvittrar de unga!

Kommentera