Mohammad döms för brutal gruppvåldtäkt för 6 år sedan


BROTTSLIGHET. För sex år sedan skrev bloggen om en brutal gruppvåldtäkt där tre unga invandrarmän dömdes. Minst en yngling klarade sig den gången men nu har han kunnat knytas till brottet med hjälp av DNA-bevisning, skriver tidningen Mitti

Mannen anhölls i våras misstänkt för bedrägerier. Han misstänktes ha lurat flera äldre personer på pengar, och topsades därför i samband med gripandet. Nationellt Forensiskt Centrum, NFC, fick då en DNA-träff som matchade spår från det sex år gamla våldtäktsärendet.

Mannen, som var bara 15 år vid brottstillfället, nekar till brott och hävdar att det rörde sig om frivillig sex. Solna tingsrätt anser att han är överbevisad, och dömer honom som en av gärningsmännen vid den grova våldtäkten till 1 (ett) års fängelse samt solidariskt betala skadestånd på 200.000 med de tidigare dömda!

”Det har gått lång tid sedan gärningen men det kan inte staten lastas för”, skriver Solna tingsrätt i sin dom men mål nr: B 3133-20.

-Pettersson undrar hur mycket jävelskap Mohammad Mehdi Alsuhil, född 1998, ställt till med under de sex år han gått löst?

Synd att Anders Gustaf Dalman, skarprättare, har slutat arbeta…

 • TIDIGARE 2014-12-23. Invandrare döms till 5 års fängelse för grov våldtäkt

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Tre unga män har dömts för grov våldtäkt på en svensk flicka i somras. En av dem får fem års fängelse. Det var offrets pappa som hittade henne blödande efter våldtäkten. De tre män som åtalades för grov våldtäkt mot en flicka i Järvaområdet i somras dömdes i tingsrätten igår i Solna Tingsrätt.

En 21-åring till fem års fängelse, en 19-åring till två och ett halvt års fängelse och den åtalade 18-åringen får sluten ungdomsvård i ett år och fyra månader.

Utöver fängelsestraff och ungdomsvård ska de dömda betala 200.000 kronor var till kvinnan.

Männen, som enligt domen ingår i samma kompisgäng, har nekat till brott. De har hävdat att samlagen varit frivilliga från kvinnans sida, eller att de inte har deltagit alls.

Två män utöver de dömda har suttit häktade misstänkta för våldtäkt eller medhjälp till det, men de släpptes tidigare i vinter. Det kan även finnas fler ännu oidentifierade gärningsmän, enligt åklagaren.

-Pettersson noterar att som vanligt uppger PK-media inte etniciteten på gärningsmännen men ni vet hur det är…Mellanöstern uppblandat med Somalia, för övrigt borde de dömda sitta inlåsta tills de dör eller talar om vilka de andra inblandade är…

Solna tingsrätt dömde:

 • Ninos Awdish, född 1996
 • Abdulmahdi Hedi, född 1995
 • Hajir Nasimi, född 1993 medborgare i Iran

Mål nr B 7206-14

 • TIDIGARE 2014-11-24. Grov gruppvåldtäkt pågick i timmar

INVANDRING/ROTTSLIGHET. Tre unga män åtalas för en utdragen och brutal gruppvåldtäkt i somras. Övergreppen började i en kolonistuga – och fortsatte samma natt med nya förövare i en källare.

Offret dödshotades med pistol och skadades i underlivet av vapnet. Tre män – 18, 19 och 21 år gamla – åtalas för grov våldtäkt av en kvinna i Stockholmsområdet den 19 juni i år.

Enligt kammaråklagare Ulrika Lindsö har de misstänkta männen genomfört våldtäkter av kvinnan i olika konstellationer och på två olika platser.

Två av männen, 18- och 19-åringen, åtalas för grov våldtäkt av flickan i en kolonistuga i Stockholmsområdet den 19 juni. 21-åringen för medhjälp.

De tre ska i samförstånd med varandra – och med andra ännu okända personer – tvingat sig på flickan med hot och våld och utfört upprepade våldtäkter.

Enligt åtalet har de turats om att hålla fast flickan och hejat på varandra. När hon förtvivlat försökte göra motstånd ska männen ha knuffat och dragit tillbaka henne.

– Jag skjuter dig om du inte är tyst, ska 18-åringen ha sagt.

En pistol ska först ha tryckts upp i flickans ansikte och sedan förts in i hennes mun. Pistolen ska också ha förts in och skadat hennes underliv.

Åklagare Ulrika Lindsö menar att männen utnyttjat att flickan varit berusad, drogpåverkad och mycket rädd.

Hon menar också att det finns fler gärningsmän – som ännu inte är identifierade.

Inledningsvis var sex män häktade för den misstänkta gruppvåldtäkten men har släppts under hösten. Två av dessa män har i oktober åtalas för att med andra bland annat ha slagit ned en man till marken och rånat honom på guld, kontanter och en klocka. De ska ha sparkat och slagit mannen i ansiktet och på kroppen.

-Pettersson noterar att Aftonbladet inte vill upplysa allmänheten om att de tre åtalade och alla de sex häktade hör hemma i Mellanöstern och Somalia…

Sex häktade för grov våldtäkt, minst en av dem med i föreningen Tro, hopp och kärlek

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Mohammad döms för brutal gruppvåldtäkt för 6 år sedan

 • Maja 2

  !Kenrh Andersson

  29 05 2020 at 11:22
  Att bli förbannad på typiskt svenskt sätt genom att bara knyta näven i fickan och gnälla hemma vid köksbordet och vänta på att NÅGON annan alltid ska ordna upp allting hjälper naturligtvis inte !
  Vi naiva och konflikträdda svenskar får skylla oss själva, är bara vi själva som kan få en ändring till stånd men det vågar och vill vi inte vi nöjer oss med att skriva av oss på detta och andra forum.
  Men å andra sidan så ska ju SD någon gång rädda Folkhemmet, bara att luta sig tillbaka i soffan och vänta på den räddningen…….”

  Och jag som trodde att AFS skulle lyfta upp till 10 %.
  PS Hoppas dock att de får över 4 % i nästa val.

  Gilla

 • age

  Vi bygger upp ett problem!

  Vi har de här kräken i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder dem på vår välfärd!
  De utnyttjar vår ”gästfrihet!
  De kostar oss både pengar och liv!

  Vill vi ha dessa ”all-inclusive ” gäster?
  Kan vi ha dessa ”all-inclusive ” gäster?
  Ska vi returnera dessa gäster?

  Gilla

 • age

  Vi har de här kräken i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder dem på vår välfärd!
  De utnyttjar vår ”gästfrihet!
  De kostar oss både pengar och liv!

  Vill vi ha dessa ”all-inclusive ” gäster?
  Kan vi ha dessa ”all-inclusive ” gäster?
  Ska vi returnera dessa gäster?

  Gilla

 • Stenbock

  Till flydda tider återgår min tanke än så gärna …
  Åter en spännande berättelse om hur de importerade niggrarna från
  Somalia,tillbringar sin tid här hos oss i Väst-Världen.
  I dag är det en 21-årig storväxt psykiskt sjuk nigger,som de senaste tre åren huserat i Berlin,och blivit en känd gäst hos Polisen.
  Nu sitter han på nytt inför rätta efter att ha sökt mörda en köksa p.g.a.,att det tog fööör lång tid innan maten kom på bordet.
  Om möjligt så läs gärna länken nedan,och beskåda samtidigt detta ”Guldstycke”,bak domstolens pansarglas. (Opixlad i motsats till Abzurdien)
  https://www.berliner-kurier.de/kriminalitaet/randale-in-wedding-weil-sie-zu-langsam-kochte-griff-er-zum-messer-li.84848

  Gilla

 • rune

  Edsöreslagarna borde återinföras.

  Gilla

 • Kungen

  Kastrering och utvisning blir straffet

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hur mår brottsoffret idag mån tro, helt ointressant i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?
  1 år på något Kriminalvårdens fina fullservade hotell, vilket skämt, fri efter 2/3 snart ute igen och kan fortsätta att rädda Folkhemmet !!!!!!!!
  Betala skadestånd, för vilka pengar då ?
  Det homogena kristna och icke mångkulturella Sverige som en gång fanns är totalt förlorat och utom all räddning.
  Ett stort grattis till alla vidriga landsförrädare, ni har verkligen lyckats till 100%.

  Gilla

  • Maja 2

   Man blir så förbannad, men vad hjälper det ?
   Det här kallas för uttröttningsteknik av staten.Vi måste anpassa oss till normalisering av våldet.
   Jag mår illa.

   Gilla

   • Kenrh Andersson

    Att bli förbannad på typiskt svenskt sätt genom att bara knyta näven i fickan och gnälla hemma vid köksbordet och vänta på att NÅGON annan alltid ska ordna upp allting hjälper naturligtvis inte !
    Vi naiva och konflikträdda svenskar får skylla oss själva, är bara vi själva som kan få en ändring till stånd men det vågar och vill vi inte vi nöjer oss med att skriva av oss på detta och andra forum.
    Men å andra sidan så ska ju SD någon gång rädda Folkhemmet, bara att luta sig tillbaka i soffan och vänta på den räddningen…….

    Gilla

 • Mm

  Kusingifte..

  Gilla

 • ståfräs

  ”Tro Hopp o Kärlek” är det unga i MP?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: