Mohamed – Jag vill stötta de som har byggt upp landet


INVANDRING. Mohamed vill dra sitt strå till stacken under coronakrisen. Han har bestämt sig för att skänka tio procent av sin lön till välgörande ändamål, rapporterar Södermanlands Nyheter

Södermanlands Nyheter borde ställa frågan varför Mohamed inte får uppehållstillstånd.

Jag är tacksam för allt som Sverige har gjort för mig, nu vill jag göra någonting tillbaka, säger Mohamed Yusuf Abdilahi.

Han kom till Sverige från Somalia för tio år sedan. I Nyköping och Brandkärr fanns hans familj sedan tidigare, de är svenska medborgare men Mohamed väntar fortfarande på besked om uppehållstillstånd. Samtidigt som den processen med Migrationsverket pågår arbetar han vidare med att köra ut tidningar, ett arbete som han trivs bra med.

Läs hela artikeln på SN.se…

-Pettersson är kroniskt misstänksam och undrar varför Mohamed inte får uppehållstillstånd efter tio år i landet? Tio procent av sin lön som tidningsutdelare eller den del han får i bidrag?

Jag tror somaliern skiter i de svenskar som byggt landet och i den sjukvårdspersonal som bygger landet. Mohamed vill skapa opinion med SN:s hjälp.

Undrar förresten om Mohamed är somalier, han ser inte ut som en sådan, men där är jag osäker. Klart är att något skit pågår eftersom han inte fått permanent uppehållstillstånd efter tio år i landet, så fundera på att åka hem och bygga upp ditt eget land Mohamed…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Mohamed – Jag vill stötta de som har byggt upp landet

 • Betalväggar | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] gick ned 42 kilo på tre månader genom att inta en specialiserad diet. Pettersson tog nyligen upp en artikel i lokaltidningen om en somalier som nu skulle skänka 10 procent av sin lön för att hedra alla gamla svenska män […]

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Han ser mer ut som en västafrikan, men skit samma.
  Jag tänker på smittspridning inom omsorgen. En stor del av Somaliska kvinnor har fått jobb inom omsorgen som integrationsprojekt.
  Den grupp som drabbats hårdast av corona är just Somalier.
  Smittade hemma och burit med smittan till vård och omsorgsboenden.

  Gilla

 • Viktoria

  Det finns åtminstone 4 negrer med samma namn och alla fyra förekommer de i olika brottsutredningar och domar! En är 34 år, den andre är 30 år och de andra två är 35 resp. 22 år.
  Och vad är det egentligen som han påstås ska skänka?
  Jo han säger sig vilja skänka 10% och det är 10% av de 100% som han redan har stulit från min pension!
  Så, i praktiken jag tvingas ge honom 100% och sedan ger han tillbaka 10% och det är nog högst tvivelaktigt när ens dessa 10% kommer mig tillhanda?
  Jag skulle tro att det hamnar på noll, men i svensk lögnmedia så blir det naturligtvis något helt annat!
  Kvalificerat skitprat, inget annat!

  Sedan en eloge till sign ”Tore” för hans vassa ironi, för det var naturligtvis ironi och inget annat, för ingen kan ju vara så korkad annars!

  Gilla

 • Dängrot

  Han skulle ha ägnat hela sin energi på att bygga upp sitt eget hemland !!
  Det hade både vi och dom varit mer hjälpta av !

  Gilla

 • turrim

  Det media är duktigast på i dag är att hitta unika intervjuobjekt som passar in i redaktionens värdegrund. Aldrig några följdfrågor.

  Gilla

 • Fellan

  Negern har inte och kommer inte skänka en krona. Vore kul om Pettersson gör en uppföljning på denna svarta sate. Han ska skänka pengar… Sure!

  Gilla

 • hllviken

  Självframställning är viktigt för framgång!

  Gilla

 • gamgubben

  Han ser ut som om han kommer från Ghana, för de är mestadels svarta. Om han nu får ett litet honorar av SN så kanske en del av vad han tjänar kan avvaras, är huvuddelen bidrag så blir ju inte 10 % av vad han tjänar så gott som inget. Skillnaden mellan tjäna och bidrag är himmelsvid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: