Mohamed – Jag vill stötta de som har byggt upp landet

INVANDRING. Mohamed vill dra sitt strå till stacken under coronakrisen. Han har bestämt sig för att skänka tio procent av sin lön till välgörande ändamål, rapporterar Södermanlands Nyheter

Södermanlands Nyheter borde ställa frågan varför Mohamed inte får uppehållstillstånd.

Jag är tacksam för allt som Sverige har gjort för mig, nu vill jag göra någonting tillbaka, säger Mohamed Yusuf Abdilahi.

Han kom till Sverige från Somalia för tio år sedan. I Nyköping och Brandkärr fanns hans familj sedan tidigare, de är svenska medborgare men Mohamed väntar fortfarande på besked om uppehållstillstånd. Samtidigt som den processen med Migrationsverket pågår arbetar han vidare med att köra ut tidningar, ett arbete som han trivs bra med.

Läs hela artikeln på SN.se…

-Pettersson är kroniskt misstänksam och undrar varför Mohamed inte får uppehållstillstånd efter tio år i landet? Tio procent av sin lön som tidningsutdelare eller den del han får i bidrag?

Jag tror somaliern skiter i de svenskar som byggt landet och i den sjukvårdspersonal som bygger landet. Mohamed vill skapa opinion med SN:s hjälp.

Undrar förresten om Mohamed är somalier, han ser inte ut som en sådan, men där är jag osäker. Klart är att något skit pågår eftersom han inte fått permanent uppehållstillstånd efter tio år i landet, så fundera på att åka hem och bygga upp ditt eget land Mohamed…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Mohamed – Jag vill stötta de som har byggt upp landet

 1. Han ser mer ut som en västafrikan, men skit samma.
  Jag tänker på smittspridning inom omsorgen. En stor del av Somaliska kvinnor har fått jobb inom omsorgen som integrationsprojekt.
  Den grupp som drabbats hårdast av corona är just Somalier.
  Smittade hemma och burit med smittan till vård och omsorgsboenden.

 2. Han skulle ha ägnat hela sin energi på att bygga upp sitt eget hemland !!
  Det hade både vi och dom varit mer hjälpta av !

 3. Det media är duktigast på i dag är att hitta unika intervjuobjekt som passar in i redaktionens värdegrund. Aldrig några följdfrågor.

 4. Negern har inte och kommer inte skänka en krona. Vore kul om Pettersson gör en uppföljning på denna svarta sate. Han ska skänka pengar… Sure!

 5. Han ser ut som om han kommer från Ghana, för de är mestadels svarta. Om han nu får ett litet honorar av SN så kanske en del av vad han tjänar kan avvaras, är huvuddelen bidrag så blir ju inte 10 % av vad han tjänar så gott som inget. Skillnaden mellan tjäna och bidrag är himmelsvid.

Kommentera