Polisen undersöker samband mellan skjutningar i Värnamo

BROTTSLIGHET. Polisen arbetar nu med att utreda en tredje skjutning i Värnamoområdet på mindre än en vecka. Enligt Håkan Boberg, lokalpolisområdeschef i Värnamo, kollar de bland annat på om det finns ett samband mellan händelserna, enligt SVT

Polisen vill ännu inte säga något om motivet till måndagens skottlossning i Värnamo där en man i 20-årsåldern skadades. – Vi har tankar och funderingar om motiv, men det är tidigt att gå ut och presentera det. Nu lägger vi pussel och jobbar brett för att lösa detta, säger Håkan Boberg.

Håkan Boberg har full förståelse för att Värnamoborna nu känner sig oroliga men säger att allmänheten kan förlita sig på att polisen gör allt de kan för att nu hitta gärningspersonerna.

-Pettersson säger att Värnamo är centerledaren Annie Lööfs hemstad så hon vet nog vilka rövarna är och det är inte smålänningar. Annars kan man titta i bloggens arkiv…

För fem månader sedan sa rikspolischefen Anders Thornberg som nedan i SVT Aktuellt.

Annie Lööf pratade om 30 miljoner invandrare som talar svenska och omm den fina integrationen…

För övrigt menar jag att statsminister Stefan Löfven (S) ska avgå och ta hela sin feministiska regering med sig, och anser att skörden ska gå till dem som har planterat, inte till dem som kommer hit enbart för att njuta av frukterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Polisen undersöker samband mellan skjutningar i Värnamo

 1. Det är nog mycket troligt att alla skjutningarna har ett samband. Det skulle vara mycket konstigt om tre för varandra okända personer skulle tänka att det vore roligt att gå ut på stan och skjuta lite. Men är man naiv och blåögd som våra goda så är det väl den första och enda tanken dom har

 2. Inte bara Annie Lööf är ensam om att förstöra idylliska lilla Värnamo.
  Förmodligen dotterbolag till företagen i Malmö som kämpar om marknaden i den gamla gummistaden.

 3. Jaha, så var det dax igen för en ny Myndighet i sosse Sverige,
  trots att vi har hur många som helst som är överflödiga,
  i denna myndigheter ska det väl smygas in fler med
  religionen Islam?

 4. Det har ju varit skjutningar i Värnamo i flera ååååår nu.,…..

  Hur hänger det ihop att lilla Värnamo har blivit ett kriminellt mecka

 5. Med den information som bloggens läsare levererar,kan det väl inte bli sååå svårt för Polisen,att lägga sitt puzzle ?
  Finns det sååå många invandrade araber i clanmiljö, i lilla Värnamo eller är samtliga invandrare,beväpnade i denna lilla håla ??

 6. Om jag inte missminner, så är kommunalordförande i Värnamo Annies pappa , likaså fd.polis🤔

 7. De är snart lika farligt i vilken stad som helst i Sverige, bara en tidsfråga innan en medborgare får ta en kula. Annars är de mesta sig likt, alla vet vad och vem som är problemet, men fan ta han som säger det högt.

Kommentera