Fem gripna i Södertälje, strategiskt viktigt för polisen

BROTTSLIGHET. Polisen har under tisdagen slagit till mot flera adresser i Södertälje och gripit sammanlagt fem personer som räknas som ”strategiskt viktiga” med koppling till det så kallade Södertäljenätverket. Flera av dem misstänks ingå i den kriminella organisationens ledande skikt.

De här personerna är väldigt viktiga för oss i vårt arbete mot den organiserade brottsligheten i Södertälje. De är strategiskt viktiga för nätverkets organisation och den brottslighet som nätverket bedriver. Dagens gripanden är också en del i att få stopp på sprängningarna och det stora antalet utpressningar som pågår mot boende i Södertälje, säger Daniel Löfgren, ansvarig för insatsen.

Fyra personer i åldrarna till 27 till 54 år sitter nu anhållna misstänkta för bland annat allmänfarlig ödeläggelse, grovt vapenbrott, grov utpressning samt försök till grov utpressning. Såväl vapen som kontanter beslagtogs vid dagens insats.

Efter förhör och sedvanliga utredningsåtgärder kommer åklagare fatta beslut huruvida häktningsframställan ska lämnas in.

Polisen 

-Pettersson har inte namnen men utan att chansa för mycket så hamnar vi nog i Mellanöstern när och om pojkarna häktats och det är inte fördomar utan erfarenhet.

Jag har skrivit en hel del om Södertälje, med en samhällsstruktur som långsiktigt är farligare än utvecklingen i Malmö. Jag har också upplevt grova hot och träffat några av herrarna i tingsrätten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Fem gripna i Södertälje, strategiskt viktigt för polisen

 1. Det har gått för långt för länge sedan. De Assyriska och Syrianska klanerna har ätit sig in i bank och rättsystemet.

 2. Sverige kommer att bli enastående, den dagen tillräckligt många kriminella blivit inkvoterade inom polisen…

 3. Har i 40 år hört historien om samhällets och polisens hjälteinsatser mot de kriminella. Problemet är att historien inte har nåt slut, det finns bara tragiska kapitel, dessa upprepar sig trots löften omtsatsen.

  Det är därför vi får ett repressivt samhälle, när problemen överstiger förmågan, då måste kritikerna tystas. Hittepå historier om illvilliga stater som bedriver påverkan mot Sverige är legio. Om man däremot skärskådar statistiken över samhällets misslyckade åtgärder, då får man tårar i ögonen. Från Världens bästa land till ett stående skämt i andras ögon.

  Det här fortsätter eftersom vissa inte kan acceptera att de misslyckats, kanske för att de själva har sin inkomst från misslyckandet. Många som är empatiska drivs tydligen av en enorm girighet, skyhöga löner rimmar illa med tanken om självuppoffring!

  Vi har många grupper i Sverige som betalar för kaoset, de blir många gånger marginaliserade och jagade för att de uttrycker en förtvivlan.
  Tror inte att invandringsaktivister är empatiska, de är bara stora egoister och har en nepotistisk agenda. Varför ska jag betala till dem, när det jag betalat till framtida behov, äts upp av egoister och arbetsskygga karriärister?

  • Din kommentar verkar inte falla vänsteraktivisterna som hittar hit från gång till annan i smaken. Deras utopiska mångkulturella framtidssamhälle krackelerar betänkligt. De har tydligen börjat tvivla själva och antingen söker de kunskap eller så vill de tysta sanningen.

 4. Som uppväxt i Södertälje så har jag
  en del konskap om ”vinsten” med
  de ”värdefulla invadrarna från Balkan.

  Jag konstaterar att jag inte är förvånad.
  Samtidigt är min uppfattning att detta är
  som att gräva i en myrstack.
  – pissmyrorna angriper hela kroppen.
  – och de bygger ändå upp stacken.
  – deras ”banksystem”, plastpåsen
  ger stora ekonomiska värden och
  finasierar säkert ”marmorslotten”.

 5. Roligt att polisen fick jackpot och att vi skattebetalare fick lön för all skatt vi betalar, framför allt efter fiaskot “Operation Rimfrost”.

 6. i göteborg gör polisen reklam för polislogga klister tatueringar för barn…..

  “”vi börjar rekrytera tidigt” är slogan……pust

Kommentera