Jag är på allvar rädd för den här regeringen

INSÄNDARE. Jag skriver på boken ”Sverige 2084” En framtida tänkt vidräkning med dagens politiker. Deras föregångare fattade visserligen rader av galna beslut som deras inavlade ättlingar nu gör allt för att vi ska glömma. Men nu är jag livrädd. Jag är rädd för dessa unga, historielösa broilers brist på utbildning och erfarenhet. De tycks lida av en hybris på gränsen till rent storhetsvansinne.

Rolf Malm

Jag lider när jag läser utländsk press´ nedsabling av mitt älskade land. Jag skäms när våra grannländer betraktas oss som paria. Jag förtvivlar när jag ser hur gamla behandlas genom dessa slynglars otroliga brist på respekt och empati. Som de hycklande förbe- håller endast parasiterande migranter med våld och hat som religiös övertygelse. Jag hatar alla dessa feministiska islamister som strör våra surt förvärvade skattepengar över gigantiska klimatbedrägerier, EU, FN och u-ländernas korrupta despoter. I naiv tro att de hjälper miljoner verkliga flyktingar i gigantiska, fasansfulla flyktingläger med svältande, sjuka barn vars föräldrar bara förtvivlat kan se på när de dör av botbara sjukdomar, brist på mat och vatten. Där de miljarder av bidrag till arbetsskygga lyxmigranter skulle göra verklig skillnad.

Jag är inte religiös i ordets traditionella betydelse, men jag är rasande på hur vår genom tiderna kristna moral har förkastats till förmån för en grotesk hjärntvätt, förklädd till religion. Jag förbannar dessa politiska dumhuvuden som låtit hänsynslösa, rasifierade huliganer göra Sverige till landet med flest våldtäkter i världen och en kriminalitet som kan göra maffian och sydamerikas värsta drogbaroner avundsjuka.

Jag plågas av hur kommunister i allt från rött, grönt och ljusblått snärjt landets ungdom till okunskap om något annat än den till diktatur sig närmande demokrati de tror sig leva i. De är försvarslösa offer för tillrättalagd utbildning från lekskola till universitet. De får inte ens erkänna det kön de fötts med och ska kallas hen med Greta som hjälte. Denna stackars sektmedlem som reser runt och ska uppfostra världens ledare. Vore det inte så ofattbart dumt skulle det vara komiskt.

Mest skräckslagen är jag dock för de kvinnliga väljare som ser till att vi nu bokstavligen hamnat på ättestupans kant med 1000-tals äldre döda på grund av de ofattbart korkade besluten om att lägga ner all krisberedskap. Utan deras känslostyrda röster skulle de fyra regeringspartierna knappt ens kommit in i riksdagen. Då hade dessa ledare i den humanitära stormakten fått nöja sig med att möjligen leda en liten hejarklack på ponnyridningen. Långt från de höga hästar varifrån de nu ser  ner på svenska folket och bortom de politiska köttgrytorna. Fråntagna rätten att konfiskera hushållens magra spargrisar.

Jag är rädd för att det kommer att bli mycket värre om det inte sker ett mirakel.

Rolf Malm

Ps. Tack för tips och stöd för fortsatt grävande i den mörka, vitmenade, svenska, politiska historien.

Swish 0722 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail,com

Regeringen. Annika Strandhäll, Margot Wallström och Ylva Johansson har lämnat regeringen sedan bilden togs den 21 januari 2019.
Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet 

20 thoughts on “Jag är på allvar rädd för den här regeringen

 1. Nu förstår jag att det ärr SSU s infantila garde som sitter och gör tummen ner, i år fick dom ju inte på första maj skandera rasistiska slagord över judarna, så nu har dom fått korttidsjobb för Sossarna att sitta och trycka tummen ner för vettiga insändare.

  • Tony.
   Deras kärlek består enbart av att hata andra.
   Indoktorering av skallmätar partiet helt enkelt.

  • Läste här att Expo har anställt 150 på heltid att hata.
   Pengarna kommer från Nya Karolinska .
   De sitter i Alvik. Någon skrev om det .
   Måste vara dessa som troligen går på provision, en 50 öring för varje tumme ner. Läste även att svensk biståndsbudjet inkluderar stora summor av bidrag till flyktingar. Så de gömmer pengarna så att de slipper redovisa de enorma kostnader.

 2. Tack Rolf.
  Du satte fingret på den onda agendan.
  De handlar om att ha dom rätta åsikterna för att förgylla sitt eget ego. Man kliver över lik för att uppleva stjärnglansen. Man förstår inte att man är en nyttig idiot som företräder ondskan.
  Rätta åsikter förekommer enbart i diktatoriska länder.

 3. Varför åker icke de vänstersenila till sitt paradis i Venezuela och tar med sig alla sina muslimer, jag lovar sponsra med 2st flygbiljetter, eller dra bara helt enkelt åt helvete så vår väl vi Svenskar som Ni tycker är rasister leva i lugn o ro och klara oss själva, vi lovar fixa skolan vården o undervisningen utan, gängvåldtäkter, bilbränder, sprängningar skjutningar, mord osv, osv.

 4. Ja hur kan så mycket kvinnor gilla det vrickade samhälle som växer som en varböld, det är ju dom själva som kommer att råka värst ut när Medeltiden tagit över,och det som var Sverige brakat samman ? Jag trodde faktiskt att kvinnor hade bättre förstånd än så!

 5. Håller med dig Rolf!
  Det är en farlig väg när demokratin sätts på undantag och kritiker inte får uttrycka sig utan repressalier. Det handlar inte om en fysiskt påtaglig rädsla, utan snarare om vad den anti-demokratiska rörelsen, vänstern skapar.

  Ett samhälle i förändring, en nedåtgående spiral, där det viktigaste är vad omvärlden tycker. Resultatet, eller bristen på resultat, är inget som bekymrar politikerna. Bara man har tillräckligt många lallare med i båten så får båten gärna gå till botten med flaggan i topp!

  De jämför demokratiska rättigheter med tysk nazism och skapar en islamisk dito. När de som invandrar vill implementera det system de själva kommer ifrån och medlöparna applåderar, då är demokratin inte värd något.

  Det enda som hjälper är att undandra skattemedel från staten, det är tillgången på ”fria” pengar som driver projekt mångkultur.
  Jag upphör aldrig att förvånas över dem som vill ha ett ofritt religiöst styrt Sverige. Det borde vara enklare att bo kvar i de samhällen de ”rymt” ifrån, resultatet blir det samma här om det får fortsätta.

  • Hehe,
   Välkomna lallare, roligt att ni äntligen vaknat!
   Men det blir väl så när man sover bort livet och lever på bidrag! Jag undrar varför ni inte kommenterar? Ursäkta, kom på mig, ni tar ju inte diskussioner med dem som inte är lika naiva och lättlurade!

   Det finns en grupp på FB som heter ”Anders Tegnell fan club”, ett typiskt exempel på aktivisternas infatilitet. Där får man inte kritisera varken tegnell eller staten, verkar inte som man får kritisera ”Kim Jong Un” heller. Kan det månne bero att ni älskar samhällen där kritiker och oliktänkande släpas bort under parollen ”alla är vi olika”!

   Jag förstår till viss del de unga och naiva, de som aldrig behövt stå upp för sanning och rättvisa. Men de äldre förstår jag inte, är det seniliteten som har kommit?

  • Hur f-n kan det vara så många tummen ner för denna vettiga åsikt, det måste vara någon vänsterdåre som “tryckt” till extra kraftigt denna gång!

 6. Det är lite snällt att kalla dom för en regering. Jag brukar inte bry mig över vad dårarna säger och gör. Jag ser Rosenbad som en skyddad verkstad, något som drivs av Samhall. Dock får clownernas aktiviteter tyvärr stora konsekvenser. Det finns inget annat alternativ än att lämna landet för gott.
  Jag och min familj planerar för detta. Många i min bekantskapskrets går i dessa tankar också.

  • Anna,

   Lyssnade du på Hallengren och hennes servila tjänare från svensk media? Varje dag släpps siffror på antalet döda vi samma tidpunkt, en händelse som kräver lite eftertanke.inga vettiga frågor ställs, förutom några från utländska JOURNALISTER! Men de är ju bara ute efter att förstöra Sveriges ”goda rykte”, landet av mjölk och honung. Det som f.ö bara finns i koranen.

   I svävande ordalag förklaras att de gör ALLT för att komma till rätta med corona. Men inget om vad ALLT är, ingen testas, personalen får höra att skyddsutrustning inte hjälper. Konstigt nog så fungerar den i andra skandinaviska länder. Men det är som du säger, de förtjänar inte uppmärksamhet. MEN hur många måste dö för att politikerna försöker dölja bristen på resurser?

   Att de kan sitta kvar beror på ”tummen ned” tryckarna, de tillhör samma grupp, de KRÄVANDE som ej bidrar. Undrar hur deras kalkyler ser ut för framtiden, hur många arbetsskygga kan vi ta in utan att välfärden kollapsar? När vi har nedmonterat välfärden, då kommer de att styra kosan nån annanstans. Hoppas alla andra länder dragit slutsatser av våra ”misstag” då!!!

   • Bigman, du borde skriva mer! Du retar upp krakarna rejält.
    Keep up the good work :-).

   • Tillägg: Jag tycker det är kul när retarderna trycker tummen ner. Jag föreställer mig en inre bild av veganer, transor, genusvetare och annat ogräs som sitter framför skärmen. Skitkul 😀

  • Anna; jag tror att de på Samhall hade klarat detta bättre än den gängen som nu skall föreställa regering!

 7. Bra Rolf! Tyvärr bör nog de som kan se sig om efter andra alternativ avseende länder. Sveriges rykte är för all framtid krossat. Så går det när obildade nollor tillåts härja, helt utan kunskaper, moral och ens en hjärna.

 8. Jag är inte så rädd för dom här politikerna!

  Däremot är jag livrädd för dom som har röstat fram dom! Livrädd i ordets rätta bemärkelse eftersom dom kommer att driva oss alla in i en säker död och utrotning!

  • Instämmer helt med dig “Kalasbetalaren”
   Hur ofta kommer inte tanken när man ser en människohop vilka av dem, tillhör de dryga 70 %-en ?
   Oootrooligt att det kan finnas så många fullständigt aningslösa, gående i dimman år 2020.

Kommentera