S och Mp röstar för att höja Sveriges EU-avgift med 30 procent

EU. Statsminister Löfven (S) den 2 maj 2018 – Mitt besked till EU och kommissionen är att Sverige har tagit ett oproportionerligt stort ansvar i flyktingfrågan, säger han till TT, och upprepar sitt tidigare löfte om att en ökad EU-avgift för svensk del ”inte kommer hända”. För det kommer att gå ut över välfärden. 

Finansminister Magdalena Andersson (S), den 2 maj 2018…

EU-minister Ann Linde (S) är upplagd för strid, den 14 maj 2018.
– Jag kommer att vara stenhård, naturligtvis. Vi tycker inte att det finns någon möjlighet att vi ska gå upp så mycket som föreslås. Det är helt orimligt…

EU-minister Ann Linde (S) är upplagd för strid.
– Jag kommer att vara stenhård, naturligtvis. Vi tycker inte att det finns någon möjlighet att vi ska gå upp så mycket som föreslås. Det är helt orimligt…

-Pettersson säger att det var då det, innan valet 2018 men det kan knappast misstolkas. Sverige vägrade gå med på högre EU-avgift.

Nu låter det annorlunda, om inte socialdemokrater och miljöpartister i EU-parlamentet går emot sin egen regering. Nu röstas det för mer svenska skattepengar till EU. 40 miljarder och mest per capita i EU räcker tydligen inte.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

19 thoughts on “S och Mp röstar för att höja Sveriges EU-avgift med 30 procent

  1. Jag är villig att ställa upp med pengar för att sossarna skall kunna köpa sig varsin HJÄRNA.

  2. Världens största socialbyrå Sverige har som vanligt en välfylld penningkista !
    Räkningen får vi det s.k vanliga folket som vanligt betala framöver.

    • Ladan är för länge sedan tom.
      Det sista skickades till Palestina.
      Man har däremot inköpt flera tryckpressar för svenska sedlar, som nu går dygnet runt.
      Hitler gjorde likadant, med en fruktansvärd inflation som följd.
      Den Tyska ledaren fick de elda upp på slutet.

  3. Problemet är att stora delar av väljarkåren är sinnesslöa.
    Stefan och Magdalena knöt näven i fickan och påstod inför sista valet, att nån höjning av avgiften till EU, ALDRIG skulle genomföras.

    Men det blir så när invandringen gång på gång slår slint, vi måste finansiera fler analfabeter och sinnesslöa. Sedan ska vi betala utbildningen åt dem på Södertörns Högskola och då blir de, om möjligt, ännu sinnesslöare och inskränkta. Det är tur för Sverige att de som är klipska inte går på niten om genus, utan arbetar med sånt som ger exportinkomster. Tyvärr slösas det bort på Drongos i EU och analfabeter m.m här!

    • Hehe,

      Roligt att ni är vakna, förstår att konspirationsteorierna och självömkan frodas i kväll. Det verkar vara viktigare att öka invandringen än att få ordning på Corona. Det släpps in folk från de värsta smittohärdarna trots s.k inreseförbud, samtidigt görs inga tester.
      Får väl anse er vara ansvariga för den snedvridna prioriteringen, ännu ett resultat av den hopplösa ”integrationen”.

      Sov gott i era tomma sängar!

  4. Om alla pengarna går till Frontex så att de kan hålla gränsen och ett återvändare program för alla ointerigeringsbara så är det ok för mig. Annars inte!

  5. Regeringen kör så det ryker för att krossa Sverige för evigt!

    Dessutom skickar de många miljoner som välgörenhet till utlandet. Vem har röstat för det?

  6. Det är väl bara att höja skatterna, tycker Magggan o svetsaren.

    Jävla sossar!

    Jävla Quislingar!

  7. Antar att frågan ställs direkt till statsministern vid nästa riksdagsdebatt, och att vi får ett slingrande otydlig svar fråm densamme.

    • Han kommer säkert att svar ” Vem som skall vara statsminister i Sverige är det bara EN om kan bestämma och det är JAG.”

  8. Jag tror knappt det är sant. MP och S är värre än jag kunde fantisera om. Tolkar det, som svenskhatare med andra ord. EU ska tvingas sälja tjänster och tjäna egna pengar, så länge de är så dyra i drift.

  9. I såzzarnas värld är det en väldigt stor skillnad på vad man dyrt och heligt lovar innan ett val, jämfört med vad som gäller efter. Utan ljugeriet skulle partiet hamna i fritt fall. Men med ”rätt” ljug vid ”rätt” tidpunkt, går det att hålla sig flytande ett tag till. Pensionärerna var förr en trogen väljarbas, men de betraktas numera som en osäker skara. (De som partiet inte ännu lyckats ta livet av.) Nej, nu är det istället islamister, jihadister, terrorister och andra getknullare som partiet tyr sig till. Det har väl knappast undgått någon.

Kommentera