Stäng

En fönstertittare på besök hos Pettersson

GOTT OCH BLANDAT. I går kväll hade Pettersson och den oäkta hustrun besök av en nyfiken och närgången fönstertittare. En dovhjort besökte tomten vilket händer då och då men denna var ovanligt närgången, den åt mest gräs och löv från körsbärsträdet, och fnyste åt de oäkta hustruns grönsaker vilket nog var tur för den unga grabben…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “En fönstertittare på besök hos Pettersson

  1. En sån trevlig besökare är välkommen om han ger sjutton i blommor och blader.Mindre trevligt är det när vildsvinen hälsar på och bökar upp tomten som dom gjorde hos oss.Tack för fina bilder från vår vackra Sörmlänska natur.

  2. Dovhjorten gjorde tvärtom vad Löfven gör – att hålla sig undan. Dovhjorten kanske är en mer lämplig kandidat och skulle nog ta större ansvar för Sverige än den högintelligente retarden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: