Aftonbladet har kvar sina nazistiska traditioner…

MEDIA. Ola Söderholm gör podradion “Stormens utveckling” för Aftonbladet Kultur. Där kommenteras kritiken mot den svenska coronastrategin med att det är mest såna som har invandrarbakgrund eller judisk bakgrund som kritiserar, enligt Dagens Nyheter, tyvärr bakom betalvägg. 

”Dels är det kritik från utlandet, att det är sinnessjukt att tänka som svenskarna, men påfallande många av kritikerna i Sverige är såna som har invandrarbakgrund eller judisk bakgrund, som Wolodarski och Rosenberg”

-Pettersson säger att antisemitiska myter har en djup tradition på Aftonbladet, det tas dock aldrig upp när AB kritiserar SD, som grundades 1988 för vad SD gjort på 1930-talet.

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Aftonbladet har kvar sina nazistiska traditioner…

 1. Priset på Aftonlögnen då är väl på ett ungefär vad
  den är värd idag med, och då tänker jag på pappersvärdet,
  innehållet skulle man ha betalt för att läsa..

 2. Aftonbladet hade också en gästskribent: Gissa hans namn! Förnamnet börjar på A och efternamnet på H.

 3. Eller
  “Aftonbladet har kvar sina nationalsocialistiska traditioner…”
  så att folk förstår att nazism också är socialism. Nazismen är ju bara en nationalistisk variant av socialismen där den mest utbredda är (international)socialismen.
  Vänstern har med hjälp av media varit framgångsrik i att göra förkortningen ”nazism” allenarådande just för att dölja att nazismen också är socialistisk.

 4. Man ser en klar linje i “såssarnas” hantering av äldre svenskar i dessa virustider. Påminner om den gamla “sossetradition” via rasbiologiska institutet, instiftat redan på 1920 – talet, till omhändertagande av “icke önskvärda individer”, i det perfekta folkhemmet på 1930 – talet och framåt, via särskilda förvaringsplatser och ingrepp på individerna genom sterilisering och lobotomering som en form av eutanasi (dödshjälp).
  Äldre svenskar skall tydligen genomgå någon form av modern eutanasi för att skapa “lebensraum”, livsrum för den importerade nyadeln till Sverige!
  Grattis till samtliga skattebetalare vilka gladeligen tycks försörja dessa politiker och dess nyadel!

 5. Vilka är mussarnas absolut största hatobjekt ? Jo, judarna förstås. Då är det ju inte så konstigt med de antisemitiska strömningarna bland såsse-folk. Förklaringen är som vanligt : Anpassning till det nya herre-folket.

 6. Det tycks finnas en antisemitisk tradition i Socialdemokraternas parti. Ibland dyker antisemitismen upp i SSU demonstrationer också. Undrar om det är den falangen, som styr politiken? Jag tänker på regeringens hårdnackade antisvenskhet.

 7. Detta eviga tjat om nazism hit och dit. Som om det skulle vara relevant för dagens samhälle 2020. Det bevisar bara hur insnöad statsmedierna egentligen är.
  Jag lovar att de kommer att fortsätta tjata om nazismen typ år 2090. Suck.

 8. MSM = Makten Som Manipulerar ––

  räknar med att populasen är okunnig och går på alla propagandafraser.

Kommentera