Att utkräva ansvar…

ANSVAR. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg twittrar om att de som har ansvar, inte ska ta något ansvar, det är väldigt vanligt i Lindbergs kretsar. 

Ädelreformen genomfördes i Sverige den 1 januari 1992 och innebar att kommunerna fick ett samlat ansvar för långvarig service, vård och omsorg för äldre och handikappade och genom detta ta över en del ansvar som tidigare legat på landstingen, alla regeringar sedan dess har ansvar men dagens beslut och de beslut som inte fattats har Stefan Löfven (S) ansvar för och det kan ingen ta ifrån honom, inte ens Anders Lindberg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Att utkräva ansvar…

 1. Att inte ta ansvar och att ösa ut andras pengar är det första en sosse får lära sig. Sedan lär dom sig att skylla allt på högerextremister och att en sosse alltid har rätt – även om dom oftast har fel…

 2. STOCKHOLM är värst med Äldreboendedöden; dessa har haft det politiska ansvaret de senaste åren:

  Äldre- och trygghetsborgarråd

  2014–2018: Clara Lindblom (V)
  2018– Erik Slottner (KD)

  Socialborgarråd

  2014–2018 Åsa Lindhagen (Mp)
  2018– Jan Jönsson (L)

  Det är alltså inte 1 parti som är skyldigt…..

  Har 7–klövern något att yvas över?

 3. Hoppsan, fröken A.L. förbereder sitt försvarstal redan innan kommisionen ens har etablerats och än mindre har yttrat sig. Ett typiskt skitnödigt betéende från en som ofta avslöjas med fingrarna i syltburken, skägget i brevlådan och brallorna vid fotknölarna. Begreppet “Sätta dit” avslöjar ju bara att det finns en hel del att gräva i. “Ingen rök utan eld”.

Kommentera