Abu Omar är död

TERRORISM. Marockanen Farid Lamrabet alias Abu Omar var under många år en av de mest centrala personerna i den svenska jihadistmiljön, och välkänd av underrättelsetjänster i flera länder. I helgen avled ”Abu Omar” på Huddinge sjukhus efter sviterna av coronaviruset.

-Pettersson får försöka hantera sorgen men inser att viruset från Kina har fört något gott med sig. 

Läs mer på Doku.nu…

TERRORISM. Redan 2012 skrev vi om marockanen Farid Lamrabet alias Abu Omar med olika stavningar. I maj i år drog en kvinna uppmärksamheten till sig genom en omkörning. Kvinnan följde senare samma dag efter några militärer in på militärt skyddsområde. Det skulle också visa sig att hon hade en machete i sin bil, rapporterar SVT

Kvinnans machete. Foto polisen

Militärerna i övningen reagerade på kvinnan i bil som körde om ett militärfordon. Under omkörningen kände sig föraren av militärfordonet utstirrad av den omkörande kvinnan som var klädd i niqab, alltså en heltäckande slöja, och kontaktade därför en kollega. Kvinnan som körde lade sig, enligt polisanmälan, tätt bakom ett militärfordon och militärerna uppfattade situationen som hotfull.

Militärerna fortsatte mot Kosta skjutfält och kvinnan följde efter in på området som är klassat som skyddsobjekt. Händelsen polisanmäldes och senare blev Säpo inkopplad på händelsen och kvinnan åtalas för obehörigt tillträde till skyddsobjekt och brott mot knivlagen.

Kvinnan, som åtalats för att ha förföljt en militärtransport från Kalmar in på ett skjutfält, är Marianne Östman, konvertit och har sex barn med jihadisten Abu Omar vars riktiga namn är Farid Lamrabet. Minst ett av deras barn har varit en sväng i Syrien och krigat. Utan tvekan har kvinnan kopplingar till den svenska terroristmiljön.

Marianne Östman, 55, är skriven i Stockholm med fyra av sina numera vuxna barn. Var mannen, eller f.d. mannen befinner sig är oklart men vad han än sysslar med är det jävelskap.

Nedan ett blogginlägg från 2012.

Marockanen Farid Lamrabet är svensk medborgare sedan 1993, har sex barn och försörjer sig på att sälja skinnjackor från en liten butik på Gamla Brogatan i centrala Stockholm. Under täcknamnet Abu Omar är han välkänd bland de västerländska säkerhetstjänsterna som en centralfigur i den islamistiska terrorismen. Den ende svenska journalist som skrivit om honom är Gudmundson.

Terrorledare i Sverige

Senast blev Farid uppmärksammad i samband med Munir Awad-ligans planerade terrordåd i Köpenhamn.Jyllands-Posten ägnade honom ett uppslag i fredags (se bilden ovan) där han beskrivs som mellanledet mellan Al Qaedas ledning och de lokala jihadisterna i Europa. Gudmundson har kompletterat med andra intressanta upplysningar om Farid Lamrabet:

“Han har aldrig åkt fast – men beskrivs som “en central person i extremistcirklar i Stockholm”. Han har haft en av al-Qaidas toppar som inneboende. Han har varit en hårsmån från att terroriststämplas av FN. Och nu kan det avslöjas att han är länken mellan två stora försök att skapa blodbad inne på Jyllands-Postens lokaler i Köpenhamn.

JIHAD I MALMÖ

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Abu Omar är död

 1. Nu blir det fest hos mig. Sparade pengar.

  Eftersom han dog i det sketna Corona så blir han väl belönad med lite budget kvinnor i himlen. Feta kvinnor i huckle,stor mustach och tvivelaktig hygien, kommer att möta honom tandlösa i himlaporten.

  Han får leva i nåt sidorum av paradiset gnatad till döds av dessa ”sötnosar”.
  Tror att burkan är till för att låta folk slippa deras fula uppsyner. Många magproblem undviks tack vare detta.

  Sov gott lallar-aktivister.
  Nu ska jag se på Rambo när tar itu med de otrogna hundarna i Afghanistan!

 2. ABU=Aktiebolaget urfabriken. Heter numera ABU Garzia. Grundarens son tvingades sälja hela företaget till utländska ägare för att kunna betala arvsskatten när företagets grundare avled. Detta i 70-talets sossesverige.

  • Detta skulle vara ett svar till Gerhard nedan. Hur kommentaren kunde hamna här vet jag inte.

 3. Då får vi hoppas att försäkringskassan inte “glömmer” att stänga hans bidrag.
  Slut med bidragskarusellen.

 4. Inget ont som inte har något gott med sig som man säger !
  Blir det snudd på landssorg nu inom den mångkulturälskande och landsförädiska familjen 7 och deras bihang ?
  Ps:
  Tror inte den kriminella parasiten som nu åtalas för mordet på Wilma blir dömd och blir det en dom så blir det bara ett Aprilskämt.
  Dessutom snyftas det nu i PK-media om att parasiten eventuellt lider av en psykisk störning och det är ju inte svårt att hålla med om men det antyds att det skulle ha förmildrande omständigheter och att det då istället kan bli tal om kramgo psykvård istället för mysvård på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell.
  I vanlig ordning så glöms brottsoffret bort och focus blir på den s.k stackars kriminella parasiten men så fungerar det i en vänsterextrem stat.

 5. Han kan inte ha varit särskilt troende. Och inte är han bland jungfrurna heller, allt förgäves. Skärselden är nog var han helst vill vara. Så vi får väl hoppas att han är i muslimska skärselden. Hoppas överlöperskan inte dröjer alltför länge med att följa efter honom så att han får sällskap i deras muslimska skärseld. Det vet väl alla att Coronavirus inte biter på islamister, så han har nog syndat ordentligt.

 6. Jag har varit tveksam till araber ända sedan jag bodde i Stockholm för 40 år sedan. På väg ut från stan blir jag slarvigt omkörd av en gammal Mercedes med fem araber i, på insidan av min bil. Jag ger dom fingret. Då hänger sig han som sitter bredvid föraren ut, och viftar med en pistol mot mig. Jag tvärbromsar och släpper iväg de galna araber framför mig. Sedan dess har jag hållit ett långt avstånd till alla arabgalningar.

  • På insidan av din bil ? Och passagerarsätet på den bilen? Allså fyra säten bort? 4 fönster bort?
   Hajar inte riktigt..

 7. Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!
  Sekten har stridsledningscentraler
  i Vårt Fosterland!
  Vi vet inte om det finns vapen
  i stridsledningscentralerna!
  Sektens ”lagbok ” säger att vi är deras
  fiender!
  Sektens ”lagbok ” säger att de ska
  ta över världen!

  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Vågar vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Känner du dig trygg med sekten i
  Vårt Fosterland?

  Jag är rädd!

  • Kling och Klang vet att dom har vapen i sina stridslednings-centraler, men spelar fotboll med brottslingarna så länge.

 8. T.o.m. så man kan misstänka,att Allan utövar någon liten tjänst,även åt oss “otroende”…
  Har sedan tidigare insett,att den utgallring som pågått snart i ett halvår drabbat våra kära importer hårdast,även om korrekta varmhjärtade PK-pressen tigit stilla,om detta annorlunda gudagåva !
  Stenbocks medlidande går till alla våra äldre som på olika Vårdhem blivit smittade av denna svåra sjukdom,ovanpå alla sina andra krämpor.

 9. Kommer inte fälla en endaste tår för att skiten har gått hädan, tyvärr räcker det inte bara med honom finns ett antal till som borde drabbas av samma öde.

Kommentera