Tre mörka gärningsmän rånade man, 80+, på hans Volvo C70

BROTTSLIGHET. En man uppger att han blivit bestulen/rånad på sin bil vid Bifrost.
Mannen/bilägaren uppger att ha befunnit sig vid Pinnharvsgatan utanför Hemköp. När bilägaren är på väg till sin bil så kommer det fram någon/några personer som sliter bilnycklarna ur handen på bilägaren och sedan försvinner gärningsmännen med bilen.

En Volvo C70 med tre mörka ynglingar i bör vara lätt att hitta.

Inga hot i övrigt ska ha förekommit. Bilägaren är över 80 år gammal. Bilen är nu efterlyst. Bilen är en Volvo av modell C70, gul till färgen.

Enligt offret var det tre mörka gärningsmän i 15-20 årsåldern som utförde rånet. Bilen är ännu inte återfunnen. Anmälan upprättas, troligen tillgrepp av fortskaffningsmedel alt. rån.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Tre mörka gärningsmän rånade man, 80+, på hans Volvo C70

 1. På tal om rån och stölder och allt som pågår i vårt land.
  Fick en konstig faktura via mejl. Gjorde en bestridan. Då ville dom ha mitt personnummer!!
  Självklart fick dom inte det.
  Men vart vänder man sig med sådana konstiga fakturor?

 2. Solen har tydligen redan gett kraftig solbränna !
  Naturligtvis etniska svenskar, eller vad säger G.W ?

 3. Förslag: upp till livstids fängelse och alltid livstids utvisning för åldringsbrott, 75+ !

 4. Som sagt var. Gator och torg vimlar av allehanda fria kriminella förmågor. Sverige har en regering, som verkar jobba på att öka otryggheten genom hög kriminalitet. Minns de två gamlingarna med Volvo V eller XC90, som rånades på sina bilar. Ena har hittats död och bakbunden vad jag vet. Tjuvarna åkte norrut och skulle troligen åka över Finland mot Baltikum. Beställningar förmodligen. Jag vet inte om båda stölderna löstes? Jag hittar inte ens en artikel längre…

 5. Tony la en schyst replik: Genusvetenskapen?Ha HA HA, det är hjärnspöke hos er och absolut ingen vetenskap.

 6. ”onödiga risker för befolkningen i Sverige och Europa”
  Standard Ethics nedgraderar ”Sverige”. Det går bättre och bättre för ”Sverige”. Invotering på myndigheter, rekrytering med avseende på kön och etnicitet går utmärkt och ger fantastiska resultat. Fast det tycker inget annat land.

  Genus + miljö = sant

Kommentera