Ska Fatemeh Khavaris bok sluta säljas nu?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Tre dagar efter att alternativmedier publicerat Kvartals avslöjande om att asylaktivisten och den afghanske medborgaren Fatemeh Khavaris pass och uppehållstillstånd påträffats på en afghansk kvinna som försökte ta sig in i EU har msm-media vaknat och tar upp saken. 

Khavari påstår att handlingarna stulits och att hon sedan fick tillbaka dem i Iran där hon befann sig.

En poliskälla som Kvartal pratat med är dock tveksam till förklaringen. Personen, som enligt Kvartal har ”god insyn i den här typen av frågor”, säger att turkiska myndigheter ”med 99,99 procents säkerhet” skulle ha startat en grundlig utredning innan de skickade tillbaka passet och UT-kortet – vilket uppges ta längre tid än en dryg vecka. Dessutom borde de ha spärrat resehandlingarna.

Källan tror snarare att Fatemeh Khavari lånat ut eller sålt sina handlingar till den afghanska kvinnan. När kvinnan sen stoppades i Istanbul är det troligt att hon skickades tillbaka till Iran – med resehandlingarna, uppger källan för Kvartal. Där kunde hon i så fall lämna tillbaka dem till Khavari, som sen använde dem för att resa till Sverige.

-Pettersson men att människosmuggling är allvarliga saker, nu borde PK-vänstern kräva att Khavaris bok plockas bort ur alla hyllor, att hennes föreläsningar stoppas, att hennes uppehållstillstånd dras in och att hon får återvända till Iran eller Afghanistan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Ska Fatemeh Khavaris bok sluta säljas nu?

 1. Vi har den här sekten i hela Vårt Fosterland!
  Sekten ”lagbok” säger att de ska ta över världen!
  ”Lagboken” säger också att vi är deras fiender!
  Sekten har stridsledningscentraler i varje tätort i Sverige!
  Vi vet inte om de har vapen i stridsledningscentralerna!
  Den här individen har agerat enligt sektens ”lagbok”!

  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Vågar vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Känner du dig trygg med sekten i Vårt Fosterland?

 2. Kräk vänstern är sig lik i sin hycklande tillvaro, nej om detta
  håller dom käften, precis som den stod på vid gavel när
  Paolo Roberto köpte sex,då är kvinnans värde på topp
  men är moltysta när en Svensk kvinna blir gruppvåldtagen
  och skändad av det nya importerade herrefolket.
  Så fungerar hycklar vänstern!

  Herrefolket ? Så är dom hycklar vänstern?

 3. Kan inte låta bli att undra. Om hon lånade ut eller sålde passet och UT, hade hon då (sköna tanke) för avsikt att stanna kvar i Iran?

  • Hon lånade ut passet för hon trodde att skatten på påsar skulle sänkas om hon gjorde så. Hon trodde också att Löfven skulle bli smart, men det fungerade inte.

 4. Tror knappast att de som dömer av de PK-trogna, verkligen anser vad de annars hävdar allas lika värde gäller är gångbart i detta fall. Fatemeh tillhör ju den oantastbara skaran, även om hon är bara hälften värd mot en man i hennes egen klan. Frågan är då vad är vi genuina svenskar är värda i samma skala, möjligen en fjärdedel.

 5. hon/ han/det/ hen!!
  Det har varit ett enda stort spektakel ända sedan hon fick stå och gapa över de 9000
  iranier / pakistanier/ afganer som fortfarande inte har kunnat förklara var de kom ifrån??
  Det är dag att skiicka tillbaka “Det” för nu har iallafall förklarat att “dets ” hemland är Iran, så skicka hem “det” och ta bort svenska pass och id mm
  för “det” har även afganskt som sägs ha överlämnats i just det
  Afganistan???
  Resten är bullshit
  Obs! läser man på “det’s’ id /pass så fick hon det i November
  så tack för du Fateme eller vad du nu heter tillför Sverige så mycket skit på så kort tid.
  Du är exakt en sådan person vi inte vill ha med att göra

 6. Vi får hoppas att den journalistiska granskningen, tar ytterligare fart i detta fall. Det behövs verkligen.

  För vem har inte tröttnat på politiker som i efterhand säger, att “de var naiva” eller “vi såg det inte komma”.

  Så beröm till Kvartal som tog tag i saken.

 7. Dom kan ju fråga henne om det var en engångshändelse eller om hon hade satt det i system för att kunna bekosta sin semester i hemlandet . Och nu blir det väl rusning till Stockholms stadsteater utav PK folket , för jag kan inte tänka mig att den pjäsen kommer att skrinläggas .

 8. Det vore intressant att veta vilket vilket slut som hon /han ? åsyftar ? Det bästa slutet för denna person är utvisning från detta land.Hon /han åker ju fram och tillbaka till ett land som denne person påstår sig ha flytt ifrån ! Man undrar ju om det enbart beror på släktbesök eller om människan åker dit för att ” tappa bort passet “( läs låna ut det ) då och då.

  • Precis, hon borde utvisas direkt, hon är ingen riktig flykting, hon är en globalistlakej och bedragare!

 9. Men då är det ju bara att packa ihop och sticka då…För slutet börjar nu !
  Lögner och svek passar som handen i handsken på lättlurade såssar, men det får väl ändå finnas gränser.

 10. Det är stor skillnad på person och person, har man “rätt åsikt” och “rätta värderingar” med andra ord det vänstern, PK och journalisterna tycker är rätt, kommer man långt inom Sverige. Här är det inte tal om olika värderingar eller mångfald, de är tomma ord så länge alla tycker som vänstern, är allt frid och fröjd.Men fan ta den som pratar sanning eller ifråga sätter något.

  • Gringo, du har helt rätt.

   Men tyvärr är detta inget nytt under solen. Det har minst pågått sedan Tage Erlander avgick och det rabiata vraket Olof Palme tillträde.

   Under hans ledning så skapades en Soϟϟe-Maffia som nästlade sig in överallt i samhällskroppen, likt en aggressiv cancer.

   Det blir inte lätt att bli av med denna cancer, men det jobbet måste göras med alla medel, såväl tillåtna som otillåtna, i annat fall kommer Soϟϟe-korruptionen aldrig att upphöra

   //Gunnar

Kommentera