Varför nämns inte asylaktivisten Fatemeh Khavaris borttappade resehandlingar i media?

MEDIA. Igår skrev vi om Kvartals avslöjande om att asylaktivisten Fatemeh Khavari “tappat” bort sina resehandlingar och att de hittades hos en afghansk kvinna som försökte ta sig in i Europa med hjälp av dem. Det är skumt, men ändå skummare är att Khavaris borttappade resehandlingar inte med ett ord nämns i de stora mediernas nyhetsrapportering, inte ett ord. 

Fatemeh Khavari säger i videon till en svensk att han inte “tillhör någonstans”, damen minns heller inte när hon är född, och anser att  Europa är hennes. Lägg märke till Vänsterpartiets logo på bilden nedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Varför nämns inte asylaktivisten Fatemeh Khavaris borttappade resehandlingar i media?

 1. Sverige är en nation, som enskilda skattebetalare har byggt upp för sin och sina familjers välfärd. Det är ingen allmän ekonomi uppbyggd av världens nationer. Sverige är inget FN. Sverige är en av länderna där befolkningen tillsammans lyckats någorlunda bra i ansvaret för sin egna ekonomi och sin egna befolkning. Sverige var nästan självförsörjande en tid. Varför revs det ned så brutalt och hur kan man nu skövla svenskarnas pengar så slarvigt? Världen behöver i högsta grad självgående nationer med visst överflöd för att just kunna bidra med akut nödhjälp. Men årligt bistånd för underhåll och försörjning till andra länder är nog bara en hemlig form av politisk kolonialism.

 2. Kamraderiet håller de sina om ryggen, de är också mindre påverkade av sina egna misstag eftersom de har råd att leva i områden, vitt skilda från pöbeln.

 3. Det svaga räddhågsna folket styrs av falskmedia och vi andra har ingen Nils Dacke vi kunde följa. Vi får nog vänta på slutet liksom Khavari, som tänker stanna till slutet, innan uppgörelsens tid kommer och avräkningar kan göras.

 4. En politisk lögnaktig kriminell aktivist….Vad är det för samhälle Henen ska bygga?

 5. Nej det är inte konstigt. Hon tillhör samma lilla grupp som Greta Thunberg. De man överhuvudtaget inte får ifrågasätta i media. De som till varje pris skyddas av etablissemanget. Tack Kvartal.

 6. “Meskalin-journalisten” på Aftonbladet kan väl granska detta.

  Han har ju koll på alla “falska” historier.

  • @Herr Skoglund

   Stående ovationer på den!
   🙌🙌🙌……dagens bästa!👌

 7. Jämför med reportern från SVT som smugglade in ett barn under tjänstgöring som sedan möjliggjorde att hela familjen kom hit. Han har nu ett eget program på bästa sändningstid. VD SVT ville betala hans rättegångskostnader, men efter viss uppståndelse så fick man nog ordna det på annat sätt.

  Det är skillnad på smugglare och smugglare.

 8. Fathemeh Khavari har flera beskyddare på höga nivåer på vänsterkanten, som gör att MSM avstår från att rapportera något negativt. Här några exempel.

  https://pbs.twimg.com/media/DL8NI6ZWkAAXnRC.jpg

  Jan Eliasson (S), fd Förenta Nationernas 4:e vice generalsekretare och fd utrikesminister

  https://pbs.twimg.com/media/DL8NI6ZWkAAXnRC.jpg

  Statsvetare & Professor Ulf Bjereld (S) ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet.

  https://4.bp.blogspot.com/-PvTCyiMT2aw/Wi7Y66s3P4I/AAAAAAAABBY/ucFLOXnzFsAvXWlc7YM_3-9MnA4zg4tFQCLcBGAs/s1600/21151523_10155185279548401_2269225192717178675_n.jpg

 9. De är skillnad på folk och folk, har man de rätta värderingarna eller åsikter så kan man göra mycket i dagens samhälle utan att någon säger eller skriver om det.

 10. Sverige har aldrig förtjänat dessa orimliga krav från någon. Varför ska vissa riksdagspartier belöna sin egna självgodhet på skattebetalarnas bekostnad? Det får nog vara bra nu.

 11. Den heliga värdegrunden naturligtvis, sen fanns det visst heller ingen plats kvar när Robertos alla eskapader hade granskats.

 12. Hon har väl nästan samma status som Greta och är med det inte möjlig att kritisera.
  Skulle säkert jämställas med blasfemi.

Kommentera