Berättelsen om mordet på Tommie Lindh är falsk


MEDIA OCH INVANDRING. För några dagar sedan skrev vi och andra fria medier om mordet på Tommie Lindh, läs nedan. Det cirkulerar som så ofta olika meningar om vad som hände när Tommie Lindh mördades och en flicka våldtogs. 

Ingen rättegång har hållits och åklagaren säger sig ha en god uppfattning om vad som hänt men är fåordig. Oisin Cantwell på Aftonbladet vet dock att berättelsen på alternativmedia är falsk och att det är skillnad på journalistik som tar ansvar främlingsfientliga skräpsajter.

 • TIDIGARE 2020-05-17. Minnesstund utan tillstånd av NMR – värre än mord och grov våldtäkt av invandrare

MEDIA OCH INVANDRING. Landshövding Berit Högman reagerar kraftfullt mot Nordiska Motståndsrörelsens aktion igår i Härnsösand. Trots att NMR saknade tillstånd för manifestationen genomfördes den – på trappan till landshövdingens residens. Det gör henne rejält upprörd, rapporterar SVT

-Pettersson tycker det hade varit bättre om landshövding och socialdemokraten Berit Högman varit upprört över anledningen till att Nordiska motståndsrörelsen var på plats, varken Berit Högman (S) eller SVT nämner att NMR var på plats för att hedra Tommie Lindh som mördades av Abubaker Awad Mohamed, medborgare i Sudan. Abubaker är mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel.

Det borde Berit Högman (S) vara upprörd över och SVT berätta…Tommie Lindh blev ett offer för det mångkulturella samhället…

 • TIDIGARE 2020-05-12. Sudanes misstänkt för mord och våldtäkt i Härnösand

BROTTSLIGHET. Kammaråklagare Stina Sjöqvist har begärt en 22-årig man häktad som på sannolika skäl misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel. Det efter tragedin i Härnösand i helgen då en man i 20-årsåldern misshandlades så svårt att han avled, skriver SVT

Åklagaren är fortsatt förtegen om händelseförloppet och upprinnelsen till det hela. Men: – Vi tycker oss ha en god bild av vad som hänt, säger Sjökvist.

Stina Sjöqvist säger till SVT Västernorrland att mannen nu till skillnad från tidigare alltså är misstänkt för två våldtäkter – en grov och en av ”normalgraden” – under söndagsmorgonen då även mordet begicks.

I sin häktningsframställan till Ångermanlands tingsrätt åberopar Stina Sjöqvist dels risken för att den misstänkte på fri fot undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar sakens utredning, dels risken för att den misstänkte ”fortsätter sin brottsliga verksamhet” om han inte häktas.

Dessutom innebär de misstänkta brotten minst två års fängelsestraff vilket är ett häktningsskäl i sig. Åklagaren yrkar också på restriktioner i häktet för 22-åringen.

Mannen är tidigare dömd för brott vid två tillfällen, bland annat för sexuellt ofredande mot en minderårig flicka. Han har förekommit i andra utredningar om brott.

Häktningsförhandlingen hålls 13 maj kl. 13:00 i Ångermanlands Tingsrätt Mål nr B 1105-20

-Pettersson noterar att varken SVT eller åklagaren nämner att den misstänkte är medborgare i Sudan och lystrar till namnet Abubaker Awad Mohamed…

Screenshot_20200513-033011_Instagram

Abubaker Awad Mohamed

Den mördade, Tommie Lindh, blev ett offer för det mångkulturella samhället…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


26 responses to “Berättelsen om mordet på Tommie Lindh är falsk

 • messkalle

  Läst och förstått Oisins text. Det kan vara rätt att bråket mellan Tommie och den anklagade, Sudden, uppstått efter våldtäkten när Tommie fick kännedom om våldtäkten. Den värsta kränkningen för flickan och mordet på Tommie förringar Oisin med sitt hat mot MNR. Landshövdingskan reagerade över NMRs närvaro (utan tillstånd), inte på orsaken.

  Undrar vad L-skan skulle tänka om hennes dotter/son blev utsatt för våldtäkt/mord.

  Jag tror att öga för öga tand för tand borde.
  gälla för Sudden då han blev kränkt av att den vite kanske sa: ”Din dj….a sudd du ska inte våldta några vita flickor.”
  P.S. Här i Sverige gäller samtyckeslagen.

  Gilla

 • Jan Johansson

  Emigrera .. om möjlighet finnes .. pensionärer .. åk till annat EU land .. ni är nästa måltavla i mångkulturen … Påminner inte så lite om Nazi-tyskland, nu är måltavlorna andra .. i det mångkulturella himmelrikets namn ….

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson

   Jan, håller helt med dig !!

   Frankrike är ett perfekt val, fantastisk sjukvård, vettiga skatter och ingen 25% SINK till Soϟϟe-Magadalena, fantastiskt klimat och maten och vinet behöver ingen ytterligare presentation.

   //Gunnar

   Gilla

   • Gunnar Karlsson

    Pettersson, det gäller definitivt inte pensionsinkomster !!

    Allt under 100 000 SEK är skattefritt, sedan betalar du 14% på det som ligger i intervallet 100 000 och 280 000, därefter är skatten 30% på mellan 280 000 och 750 000 betalar och därefter 41% på det mellan 750 000 och 1 600 000, och 45% för allt över 1 600 000.

    Säga att du har en pension på 30 000 SEK månaden dvs. 360 000 på ett år, skatten på detta blir 49 200, dvs. du får behålla 310 800, jämför detta med den svenska skattenivån !!

    //Gunnar

    Gilla

   • Pettersson

    Skatter är mycket mer än skatter på inkomster. Det finns moms och punktskatter m.m. så skattetrycket är högt i Frankrike, i varje fall enligt Ekonomifakta.

    I Frankrike har man också sambeskattning.

    Gilla

   • Gunnar Karlsson

    Visst är skatter är mycket mer än skatter på inkomster, men det är en klar fördel att man har betydligt mer kvar i plånboken efter skatt.

    Enligt EUSTATS prisindex på konsumtionsvaror och tjänster för 2018 så låg Sverige på 120, dvs. 20% dyrare än genomsnittet för EU-länderna medan Frankrike låg på 110, vilket till en viss del förklaras av att momsen endast är 20%

    Vi är ett antal svenska familjer som bor i grannskapet och vi är alla rörande överens om att det betydligt billigare att bo i Frankrike jämfört med Sverige, t.ex. är uppvärmningskostnaderna är försumbara, försäkringarna är betydligt billigare och sjukvården är i stort sätt gratis, dessutom finns det inga Muppar som höjer bensinpriset flera gånger per år, här finns i stället tuffingar med gula västar som ser till att inga sådan försök inte ens vågar tänkas hos beslutsfattarna,

    //Gunnar

    Gilla

 • Pålsjö

  Hur pass stort förtroende ska man ha för en journalist som håller sig med dubbla måttstockar ?
  Efter att ha läst nedanstående yttranden från Oisin Cantwell,
  blir förtroendet synnerligen lågt för allt annat som han skriver om, och publicerar.
  Några exempel på Oisin Cantwells visdomsord :
  ”Människor som inte kan stava bör, oberoende av kön, dö”,
  ”men sådan som du avses människor med bristfälliga förståndsgåvor”,
  ”Då och då sparkar jag på en full hammarbyare. Väcker fanskapet och påminner om att man inte ska lita på kvinnor som saknar hår på fittan.”
  ”Står två överförfriskade lantisar och bräker iron-maiden-högt på gnällbältesdialekt nere på gatan. Om jag hade meskalin så skulle jag dricka det. Och om jag hade ett hagelgevär så skulle jag sedan prickskjuta på dem”.
  https://www.livochratt.se/tema-nathat-nar-oisin-cantwell-hatar-ar-det-bara-humor/

  Gillad av 1 person

 • Cinna

  Det mest osmakliga är att åklagaren i fallet, Stina Sjöqvist, känner nödgad att tala ut i medierna, redan innan rättegången, trots att ingen dom fallit och ”tydliggöra hur allt gått till”.

  Hon beter sig politiskt aktivistiskt och bör därför inte ha målet, då det finns en stor risk att det påverkar till en politisk dom.

  Stina Sjöqvist är samma åklagare som i det uppmärksammade målet med den gamle mannen som hjälpte sin dödssjuka hustru att dö. Sjöqvist drev på att mannen skulle dömas för dråp. ”Det säger också en del om en människa.” (Citat från Katerina Janoch.)

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Aftonslasken har lyckats likt bönderna att samla alla svinen, en och i samma stia !!
  Där sitter de nu och söker över-grympta varann… Och deras läsare vältrar sig i grisskiten..

  Gillad av 1 person

 • Bigman

  Det är som vanligt, trots att ”aftonslasket” inte vet mer så har de rätt.

  Vid andra tillfällen då det varit s.k vita gärningsmän så brukar de vara lika tvärsäkra på brottsbilden. Nu vänder man på steken och beskyller offret för att ha illvilliga tankar. Undrar när vi får se en likadan tolkning när det gäller balkongflickor?

  Cantwell har ju själv ett digert register av ofredanden, kanske sympatiserar han med sudanesen? Det blir löjligt när de i sina försök att trivialisera utländska brottslingar alltid slirar på sanningen.

  Men om nu Sverige som exempel genomför straffskipning för att någon köpt sex utomlands, då riskerar väl kvinnor som gjort abort att dömas i Polen. Varför kollar man inte vilka som ”invandrar”, de har säkert digra brottsregister som definitivt är straffbara i Sverige. Speciellt om de flytt från lagen i andra Eu länder!

  Gillad av 1 person

 • Lennart

  Det är väl ändå sant att det skett ett mord och två våldtäkter i samma lägenhet och att en ”flykting” från Sudan var inblandad i allt. Och han säger väl som vanligt i såna fall att han är oskyldig. Då är det lugnt och som vanligt. Han är förlåten och om han får straff och blir utvisad så är han välkommen tillbaka om några år och kan fortsätta som vanligt.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Är det inte olagligt för en åklagare att gå ut offentligt och påstå att ”så här har mordet inte gått till”? Det är fortfarande utredning…..

  (Stina Sjöqvist)

  Gillad av 2 personer

 • G

  Tanten Berit ser ut som alla andra genusgrisar. Kan någon tala om för mig hur man ser skillnad på dessa okvinnliga gestalter? Någon som vet?

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Oswald Kantarell är en slaskjournalist av värsta sorten som det går 13 på dussinet av. Ingenstans ens antyds det att mördaren är en sudanesisk brottsbelastad neger.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Om nu det media som alltid basunerar ut att svenskar här och där har begått brott istället var ärliga och talade om att de var invandrare som gjorde si och så. Då behövdes inte alterativmedia. Nu är det så att vi gamla vet att vi nordbor/svenskar inte är mordlystna och inte heller kända för att skjuta varandra eller våldta våra kvinnor. Det här med våldtäkter i hemmet är anser jag, en stor överdrift. Förmodligen en skapelse av några frigida kvinnor eller de som önskar att de hade samma tillgång till sex som de flesta gifta kvinnor.

  Gilla

 • hllviken

  Berit Högmans uttalanden är absurda!

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  llll

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Hmmm… Kan det vara så här?
  Sudanesen attackerar Lindhs troliga flickvän, och Lindh tillsammans med en vän avstyr detta. De blir bägge misshandlade. Några timmar senare blir det bråk mellan Lindh och vännen samt sudanesen igen, ev när sistnämnde börjar jaga flickan på nytt. Denna gång dödas Lindh och vännen blir svårt skadad, samt sudanésen fullföljer en våldtäkt.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  🤮 🤮 🤮 🤮 🤮

  Ojsan Cuntsmell

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Är man riktigt ”duktig” på Aftonbladet så kan man bli chef på SVT.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Var får aftonlögnen tag på alla kymiga skribenter?
  är det att ju mer korkade dom verkar så har dom större
  chans att få jobb på A B ?

  Gillad av 1 person

  • Plocka

   Ja, han platsar då inte för jordgubbsplockning. Det är synd, då hade vi fått slippa se eländet han skriver.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: