Örebroare riskerar utvisning

BROTTSLIGHET. Vid en insats för en vecka sedan av Säpo togs en örebroare i förvar och riskerar nu utvisning enligt SVT. Örebroaren häktades 2015 misstänkt för att ha rekryterat personer till terrororganisationen IS men den gången lades undersökningen ned.

Pressbild Säpo

-Pettersson undrar vart man utvisar örebroare? Blir det Tivedens djupa skogar eller…

Tiveden Foto: Jan Ainali CC-licens

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Örebroare riskerar utvisning

 1. Hem till margot tycker jag…sen kan dom ta semester tillsamans långt bort!
  Och stanna

 2. Att det inte finns ansvariga utgivare som tillåter sanningen att uttryckas i våra tidningar är otroligt. Men i ljuset, nej fel, skymningen av vår politiska elit och Regering så är det ju följdriktigt.

 3. Riskerar utvisning ?
  Det blir garantetst ingen utvisning eftersom det förmodligen strider mot de mänskliga rättigheterna.
  In i Sverige enkelt.
  Ut ur Sverige omöjligt.

 4. Kung Carl XVI Gustav kom oavsiktligt med ett udda tips för länge sedan …

  https://www.youtube.com/watch?v=VfHfoWvxLOw

  “Örebroaren” skulle ju kunna dömas att själv försöka armbåga sig fram hela vägen till det näraliggande Arboga och åläggas att strikt uppehålla sig där under hela utvisningstidens längd.

 5. En Örebroare går inte att utvisa. Alltså är det ingen Örebroare det handlar om. Varför kan vi inte kalla saker för sitt rätta namn ?? Om det tex handlar om en irakier så är han ju på helt fel plats. En irakier hör ju hemma i irak – eller hur ?

Kommentera