Greta Thunberg sitter i CNN:s expertpanel om coronavirus


MEDIA. Detta kunde vara parodi, men det är sanning. De modiga och hårda journalisterna vid CNN är värdar för en debatt på torsdag som handlar om coronavirus: Fakta och rädsla . De tuffa och seriösa journalisterna har kallat de bästa experterna, till exempel den tidigare CDC-direktören Richard Besser, före detta HHS-sekreteraren Kathleen Sebelius och … 17-åriga klimataktivisten Greta Thunberg.

”Greta Thunberg” by appaIoosa is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Detta skulle kunna vara en mästerlig parodi, men detta är verkligheten för CNN 2020. Det finns inga ord för hur löjligt detta är. Medie-ankaret Chris Cuomo har utropat CNN som bäst på fakta och brukar läsa lusen av Trump-administrationen för att de använder okvalificerade experter.

-Pettersson säger att CNN nu ska använda ”opartiska” politiker/tjänstemän som tjänstgjort under president Obama och en 17-årig aktivist vars främsta merit är att hon skolkat från skolan för att få en vetenskaplig analys om coronavirus. Det här kommer SVT och övriga svenska medier att älska, virologen Greta Thunberg i amerikansk TV.

Länk

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


39 responses to “Greta Thunberg sitter i CNN:s expertpanel om coronavirus

 • Maja 2

  Clas ”Hon gick ut nionde klass med fjorton A och tre B. Nu är det ju sabbatsår.” Och det tror man på .De är köpta betyg.
  Frånvaron påverkade inte ?

  Gilla

  • Claes

   Köpta? Hur då? Hur gick det till? Har du belägg för det? Hon hade anpassad skolgång och en överenskommelse med lärarna. Hon pluggade flitigt, det är svaret. Men hitta på lite som du vill om du trivs med det. Det är annars väldigt lätt att kontrollera, faktakoll du vet. Tar inte många minuter.

   Gilla

 • Maja 2

  Fröken Sverige i sitt esse.

  Gilla

 • Claes

  Pappskallehögern förnekar sig inte. Patetiska män som inte har något bättre för sig än att hata henne, hata henne så innerligt. Tänk en gång till. Tror ni att hon är med i egenskap av expert? För att citera henne själv: (Twitter) ”Tonight I’ll be interviewed on CNN to talk about the new campaign supporting @UNICEF during COVID-19 and about being an activist in a world altered by the coronavirus.
  It seems some people thought I was going to be on an expert panel, which of course has never been the case. I am not an expert. I am an activist. The only people claiming that I’m an “expert” are those who are trying to ridicule me. My message has always been to unite behind the science and listen to the experts. ”
  Hon skänkte ju nyligen 100.000 USD till UNICEF, danska prispengar.
  Idioter.

  Gilla

  • Maja 2

   Aktivist som aktivist eller ? Greta höjs till skyar utan att hon ens klarar av skolan .Typiskt Sverige.Ju sämre utbildning desto högre befattning.

   Gilla

   • Claes

    Hon gick ut nionde klass med fjorton A och tre B. Nu är det ju sabbatsår.

    Gilla

   • Cirkus Sverige.

    Till Claes

    Tycker lite synd om dig, men mest synd om dina nära och kära, som du genom ditt sätt att ”tänka” skapar en nutid och framtid i total förnekelse, verklighetsförankring, terror och uppgivenhet inför vad som sker i samhället, och då i ditt fall främst för dina nära och kära.

    När dina nära och kära blir direkt drabbade, kommer du då säga till dom:
    Det var ditt eget fel att du blev rånad, misshandlad, gruppvåldtagen och fick dit liv förstört, samtidigt som du blev smittad med AIDS, eller kommer du fortsätta att skylla denna sjuka utvecklingen som sker i vårt samhälle på Trump !?

    Snälla Cleas, om inte för din egen skull, så snälla för alla som drabbas och har blivit drabbade av denna vinsten för samhället, TÄNK och SE VERKLIGHETEN FÖR VAD DEN ÄR !

    Alla kan göra fel och tänka fel, det kan alla göra och det är inte bra, men att fortsätta, fast man förstår att det är fel, det är oansvarigt och sinnessjukt.

    Cleas….gör om, gör rätt !

    Gilla

  • Maja 2

   Pappskallehögern! Hahaa.. Vänstern i Sverige däremot skrattar hela världen åt. Fick precis ett samtal från utlandet ,de skrattar åt landet . Undrar vad som pågår här.

   Gilla

   • Claes

    Nej du, man skrattar inte åt Sverige, utan förundras över vår modell. Rätt väg eller fel? Analysera kan man göra tidigast om ett år, anser de flesta experter, men skrattar gör man inte. Det gjorde man länge åt Trump, nu är det mest med fasa man bevittnar hans katastrofala agerande. USA är på väg in i en djup depression, arbetslösheten har inte varit så hög sedan den stora depressionen på 30-talet. Dödstalen bara stiger och stiger, och nu vill han öppna upp landet utan att man alls är förberedd på det. Han framstår allt mer och mer som spritt språngande galen. Det är inte roligt längre.

    Gilla

  • Maja 2

   Clas. Inte hatar jag Greta. Jag hatar det cirkus som omgärdar henne . Tycket faktiskt synd om henne . Att pengar går före hennes hälsa är en skam.

   Gilla

 • oljeborr

  Greta börjar få samma status som Nordkoreas Kim Jong Un har för Nordkoreanerna.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Kan inte sägas nog:
  IDIOTIN ÄR TOTALT GRÄNSLÖS !

  Bara en superidiot låter ett barn styra och bestämma i frågor, som professorer/superexperter har svårt att förstå/avgöra.
  Nej då…Greta vet och kan allt…kan hon vara hjärnkirurg och raketforskare?

  Ding Dong Kokko 🤪

  Gilla

 • Roger J

  Frågan är hur Greta skall ta sig till USA och CNN. Är det segelbåt igen eller duger en flygresa.

  Gilla

 • Tony

  Ja i mångt och mycket ligger SVT o CNN ganska nära varandra dom plaskar runt i samma träck, deras absolut största hatobjekt ät Donald Trump, och Greta visade ju också med miner vad hon tycker om D:T, och
  det gör ju givetvis henne till expert även om Corona?HA HA HA..

  Är det någon som vet hur hon tog sig dit? Luftballong kanske,?

  Gilla

  • grunehetgrot

   Jag tycker ad dom som hatar Trump skall ta över hans jobb och rätta till alla fel han gjort. Dom skall även tillfredsställa alla Amerikaner.

   Gilla

 • gamgubben

  Ur led är tiden och människor som utan att skämmas tar in en ung flicka i en panel som ska avhandla fakta om Corona viruset.
  Det är så urbota dumt men samtidigt ger det en god idé om hur djupt någon kan falla.

  Gilla

 • turrim

  Greta i CNN:s expertpanel om virus är som Mannerströms köttbullar utan kött.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Så kallade journalister är ett eget folkslag, dom enda som tror på en icke myndig person som inte gått i skolan. Även att dom får en sådan person till att bli expert, nu man kan nog med stor säkerhet säga att den riktiga journalismen är död

  Gilla

 • grunehetgrot

  Apropå corona så existerar den inte i Sverige enligt SVT.
  Jag kontaktade dom om Munskydd i dag ock fick till svar att munskydd inte behövdes i Sverige. SVT och TV4 som har 100% av dom som visas i rutan på sina morgon program visar detta med all tydlighet, för där har INGEN det. Dom talar hela tiden om hur viktigt det är med munskydd men använder det inte själva.

  Gillad av 1 person

 • grunehetgrot

  Det finns inga gränser för hur dum man får vara i huvudet är det finns superidioter som betalar vad som helst för det.
  Greta är ju den dummaste människa på denna jord, mamman och pappan kommer sedan. De som pungar ut med pengar till denna idiotiska Gretahysteri är inte ett dugg bättre.

  Gilla

 • Mm

  Hahahahaha😂🤣😅

  Gilla

 • Maya

  Kommer Greta vara med via länk i CNN ? Annars kan man ju undra hur hon tog sig till USA denna gång.Vad blir då nästa expertuppdrag ? Mellanösternproblematiken kanske eller hur man löser svälten i Afrika ? Greta den allvetande har en låååååång karriär framför sig som expert på olika saker i vår sjuka och vänstermarinerade värld.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte bara klimatexpert, nu även Coronaexpert ?
  Det går bra profeten Greta och bankkontot blir förmodligen nu också ännu fetare !!!!!!
  Vad stolta mamma och pappa måste vara, mamma får väl stämma upp i en lovsång till sin dotter i PK-media.
  En helt galen värld 2020.
  Ödesåret 1968 då extremvänstern tog makten.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar

   Ja Greta går framåt, tidigare klimatexpert, nu corona expert, vad blir näste expertgren, kanske hon då har lösningen på cancern?
   // Gunnar

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå fantastiskt bra vetenskaplig kunskap…….

  Här har vi åter professor Kim från Sydkorea, som vet vad han talar om i frågan om Covid-19 viruset. Benämns egentligen som SARS COV-2, om man ska vara korrekt.

  Vetenskaplig erfarenhet i massor och helt fristående i sin yrkesroll från WHO och andra påverkande organisationer/länder.

  Hans självklara och viktigaste erfarenhet av alla virus och pandemiutbrott. Är att vi måste sluta med konsumtion av vilda djur och stänga ner dessa djurmarknader, som säljer de vilda djuren.

  För alla dessa farliga virus härstammar mest från fladdermöss som sedan har hoppat över till ett annat värddjur, innan det når människan.

  I Covid-19 virusets fall, så är förmodligen kedjan, fladdermöss- pangolin (myrkotten)- människa.

  Han säger även att ”vetenskap är sanningen”. Dessutom att många duktiga vetenskapsmän är lite för dåliga, på att förklara vad som verkligen gäller, när de ska föra ut sin viktiga vetenskapliga kunskap.

  Gilla

  • Billy Boy

   Videon du postat ovan + videon jag postar nedan förmedlar det mesta av vad man behöver veta för att ta rätt beslut för att snabbt och effektivt kunna bekämpa covid-19 virusets utbredning i världen.

   Videon har på endast c:a en och en halv månad gått från noll (0) till drygt 6,4 miljoner visningar. Intervjun med professor Kim Woo-joo sker på koreanska men videon har försetts med översättning (subtitle) till engelska. Fattar inte nötterna i vår svenska regering och dess odugliga företrädare i myndigheterna allting efter första visningen kan de väl spendera ytterligare c:a 37 minuter genom att köra videon en gång till. (Publicerades den 27 mars 2020)

   Hela regeringen med vår folkvettslöse statsministern Löfven (S) i spetsen borde ägna c:a 37 minuter + c:a 35 minuter att se, lyssna och lära sig av denne mycket kompetenta sydkoreanska expert, nämligen professor Kim Woo-joo från Korea University Guro Hospital hur man med snabba och effektiva åtgärder vid rätt tidpunkt och i rätt ordning i inledningen av virusutbrottet i Sydkorea lyckades stoppa att covid-19-viruset fick okontrollerad spridning. I Sverige och många andra länder världen runt misslyckades man med det.

   De odugliga virrpannorna i ledningen för Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB), Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) m fl till exempel nykorade ”experten” Greta borde också lära sig av de goda resultaten som uppnåddes i Sydkorea.

   Förse dessa två videos med undertext på svenska och visa dom i MSM-ljugmedia så skulle man kunna kasta ut alla oeniga s k ”experter” som sprider förvirrande desinformation dagarna i ända (inklusive veckoslut och helgdagar) när de i det oändliga ältar vad som är rätt beslut eller vad som blev fel.

   Gilla

 • Nordboeren

  Tegnell polisanmäld för massdöden bland äldre

  https://bit.ly/2SXz6LB

  Gilla

 • Maria

  Varför ens bry sig om Clown News Network?

  Gilla

 • Mr Jordan

  Klart hon gör.

  Gilla

 • blabaris

  Finns ett namn och en helt forskning kring detta fenomenet och de kallas för…..

  Pundits

  A pundit is a person who offers to mass media their opinion or commentary on a particular subject area (most typically political analysis, the social sciences, technology or sport) on which they are knowledgeable (or can at least appear to be knowledgeable), or considered a scholar in said area.
  The term has been increasingly applied to popular media personalities.In certain cases, it may be used in a derogatory manner as well, as the political equivalent of ideologue.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Pundit

  Gilla

 • Stenbock

  Ingen tillfällighet att Trump sedan länge bojkottar denna sändare..,.
  Bläddrar ibland förbi den och samma gamla ansikte dyker då upp,som för 20-30 år sedan. Greta skall möjligen föryngra denna brokiga samling ?
  Det finns ju sedan tidigare otaliga propangister och annat konstigt folk,hos CNN….

  Gilla

 • Leif

  Vi var 2 vuxna och 4 barn i en tvåa på Söder när jag växte upp
  Ingen av oss blev knarklangare.

  Gilla

 • age

  Om det var någon annan än vår
  Pettersson som skrivit detta skulle
  jag kunna påstå att det var ren lögn!

  Men det är ändå osannolikt!

  Gilla

 • Plurikus

  Men gudars skymning… ibland tror man att det inte kan bli värre, och så blir det tokmycket värre! Finns det ingen gräns för galenskaperna kring klimat-(corona-)Greta?

  Gilla

 • Nordboeren

  WHO knuser Sveriges strategi: «Mennesker er ikke flokker» og de eldre skal ikke ofres

  https://bit.ly/2Wuii0J

  Gilla

 • Kungen

  En blind som leder en döv. Lycka till. Greta kan ju allt så detta löser hon på en eftermiddag…. 😄😄

  Gilla

 • ossie

  Kalle Anka eller Musse Pigg vore seriösare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: