Träning inför bärplockningssäsongen

ARBETSMARKNAD. Som ni säkert hört fattas det arbetskraft i jord- och skogsbruket trots 500.000 arbetslösa i landet. Detta har fått våra vänner i moskéerna att ta tag i sina undersåtar och varje fredag sätter de dem i träning, de över jordgubbsplockning och plantering av gran- och tallplantor med mera. 

-Pettersson menar att det är ett bra initiativ, det är ett tufft arbete, man måste vara vältränad. Jag vet jag har plockat jordgubbar och planterat skog.

Nedan bilder från två olika träningsläger…

Wikimedia. CC-Licens
Wikimedia CC-Licens

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Träning inför bärplockningssäsongen


 1. Pettersson för fan…det är hymn till Allah de utför, inget
  annat…inte alls en “närsynt sökövning i bärplock”, om
  de va de du nu hoppades och trodde?

 2. Jag har redan föreslagit flera gånger att våra obildade och korrupta politiker och myndighetspersoner skulle kunna bidra med plockning. Eftersom de flesta är feta genusbollar, och “männen” lite vekt byggda bör plockningen inledas med så kallade fysisk aktivitet för efterblivna och otränade. Sedan är det bara att plocka. Sylt kan vi få genom att kalla in den V-märkte enorma rullande åklagaren. En större ränna där myndighetspersonerna lägger delar av de plockade jordgubbarna åtföljs av att åklagaren rullar ner enligt principen för det lutande planet. Väl nere i rännan krävs en kolossal stoppanordning för att undvika att den enorma bollen rullar ut över stan och jämnar byggnader med marken. Det går att hitta en teknisk lösning på detta. Det går att ordna. Stora enorma bollar är det ingen brist på i svenska “myndigheter”. Männen som jobbar med genusutredningar är däremot ofta för ynkliga för rännan och passar inte i den rollen. De får Plocka.

 3. Plocka jordgubbar ?
  Skulle inte tro det, nej där gäller bara bidrag från svenska skattebetalare och inget annat.

  • Glöm det här med bidrag!

   Det är Jizya, skatt som dom har rätt att ta ut av Dhimmis, alltså dom otrogna!

Kommentera