Sudanes misstänkt för mord och våldtäkt i Härnösand

BROTTSLIGHET. Kammaråklagare Stina Sjöqvist har begärt en 22-årig man häktad som på sannolika skäl misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel. Det efter tragedin i Härnösand i helgen då en man i 20-årsåldern misshandlades så svårt att han avled, skriver SVT

Åklagaren är fortsatt förtegen om händelseförloppet och upprinnelsen till det hela. Men: – Vi tycker oss ha en god bild av vad som hänt, säger Sjökvist.

Stina Sjöqvist säger till SVT Västernorrland att mannen nu till skillnad från tidigare alltså är misstänkt för två våldtäkter – en grov och en av ”normalgraden” – under söndagsmorgonen då även mordet begicks.

I sin häktningsframställan till Ångermanlands tingsrätt åberopar Stina Sjöqvist dels risken för att den misstänkte på fri fot undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar sakens utredning, dels risken för att den misstänkte ”fortsätter sin brottsliga verksamhet” om han inte häktas.

Dessutom innebär de misstänkta brotten minst två års fängelsestraff vilket är ett häktningsskäl i sig. Åklagaren yrkar också på restriktioner i häktet för 22-åringen.

Mannen är tidigare dömd för brott vid två tillfällen, bland annat för sexuellt ofredande mot en minderårig flicka. Han har förekommit i andra utredningar om brott.

Häktningsförhandlingen hålls 13 maj kl. 13:00 i Ångermanlands Tingsrätt Mål nr B 1105-20

-Pettersson noterar att varken SVT eller åklagaren nämner att den misstänkte är medborgare i Sudan och lystrar till namnet Abubaker Awad Mohamed…

Screenshot_20200513-033011_Instagram
Abubaker Awad Mohamed

Den mördade, Tommie Lindh, blev ett offer för det mångkulturella samhället, när han försökte stoppa en våldtäkt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

16 thoughts on “Sudanes misstänkt för mord och våldtäkt i Härnösand

 1. Afrikaniserat bi betyder i zoo login= Mördarbi, är en variant av honungsbi som är en korsning mellan afrikanska och brasilianska bin. Mördarbin är extremt aggressiva och attackerar i stora skaror även när de inte blivit störda, därav namnet ”mördarbin”. Wikipedia
  Stam: Leddjur
  Art: Honungsbi
  Rike: Djur
  Ordning: Steklar
  Klass: Insekt

 2. Det visar på att Löfven regeringen vill ha kvar dessa primater till alla pris,
  offren som råkar ut för bastarderna bryr sig styret inte om.

  Finns bara ett sätt att för att få ordning på det , BYT REGERING,
  helst igår, skärpa straffen ordentligt, dra ner på bidrag,
  samt belöna grova brott med automatisk utvisning, med förbud
  att någonsin återvända!

 3. Stort grattis till polisen som lyckades fånga förövaren i Härnösand !!!

  Men varför är fortfarande den som försökte mörda personal på Vårdcentralen, Sollefteå sjukhus (med ett vasst föremål) på fri ”Fot” ???

 4. När får vi ett återvandringsverk ? Börjar bli ohållbart nu med all skit som ska hit.Hur var det nu med den stora trygghetssatsningen som skulle göras Stefan Löfven ? Gällde det även för Svenskar ? Du glömde uppenbarligen att nämna att det inte gällde ditt eget folk.Vi ska offras både unga och gamla för detta förbannade experimenterande på globalismens altare.

 5. Det enda som kommer att hjälpa är att man utvisar de som begår brott, stort som litet, ska råda nolltolerans och ingen chans till att söka asyl eller på något annat sätt komma tillbaka. Detta ska gälla även för de ”ungdomar” som begår brott till skillnad att hela familjen utvisas, då blir de på riktigt och de vågar inte äventyra hela familjens heder för att begå brott, och skulle de göra de så åker hela familjen tillbaka på en enkelbiljett.

 6. Vad gör en sudanes i Härnösand ??
  En sudanes ska vara i sudan. Det är ju därför han kallas sudanes…..

 7. KD skämmer ut sig. De vill att systembolaget stängs eftersom de tror att kvinnor blir misshandlade i hemmet under Corona. Jag tycker synd om mannen. Tänk att ha genusmyndighetshetspersonen hemma i stället för på ”jobbet” hela tiden och lyssna på all nonsens. Nej, sänk priserna till hälften.
  Skål!
  PS. Ta bort skatten också.

 8. All mitt sympati till familjen som mist sin son.

  Alla vi som skriver här vet vad orsaken är.

  Svenskar är vita och landet är vårt.

  • Misshandlades skriver SvT? Han blev knivhuggen. Inte nog med det gamla vanliga mörkandet av etnicitet, man försöker få det att låta som ett bråk som urartade.
   Hjälten ingrep under en våldtäkt alt. försök till våldtäkt och blir huggen av ett vasst föremål.
   Att kalla det misshandel är en extrem underdrift! Åt h-vete med SvT!

 9. Kommer från Sudan och lystrar till namnet Muhammed, vilken sensation så ovanligt.

Kommentera